kızlar benim bacaklarımda yara izleri var ve gecmiyor.sizce ne kullanmalıyım.
Kızlar bacağım küçük bir kaza sonucu bu durumda. Sizce iz kalır mı? Bacaklarım çok beyaz iz kalacak gibi duruyor. Kocaman ama ya.
Eki Görüntüle 698993 Eki Görüntüle 698994
canım ne kadar süre beklemesi gerekiyor bacakta ayrıca masaj yaparak mı sürülüyor?soda limon karısımlı tonik cok ii geliyo ben bu sayede gecirmeyi basardım birde kese tabiki. kabak lifiyle keseleyip dusta, sonrada maden suyu limon karısımlı soguk tonigi uygulayınca gecio ama 1 ay filan gerekli ve sabırlı olmak lazım
Meraba ben 5 aydır contractubex kullanıyorum ve memnunum direk melanin pigmentine etki ediyor bu yüzden etkili fakat sabır gerektiren bi durum benim çocuklugumdan beri yaralatım var ve rebklerini baya açtı ve %90 olarak etkili ymiş lekeler üzerindeen az6 ay kulkanmak gerekiyormuş yaraya göre ama ben baya faydasını gördüm önemli olan sabırla kullanmakkızlar benim bacaklarımda yara izleri var ve gecmiyor.sizce ne kullanmalıyım.
Meraba ben 5 aydır contractubex kullanıyorum ve memnunum direk melanin pigmentine etki ediyor bu yüzden etkili fakat sabır gerektiren bi durum benim çocuklugumdan beri yaralatım var ve rebklerini baya açtı ve %90 olarak etkili ymiş lekeler üzerindeen az6 ay kulkanmak gerekiyormuş yaraya göre ama ben baya faydasını gördüm önemli olan sabırla kullanmakkızlar benim bacaklarımda yara izleri var ve gecmiyor.sizce ne kullanmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?