• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarındaki Yara İzlerinden Kurtulmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selamlar , kilodan dolayı bacaklarımın üst kısımlarında siyahlıklar oluştu. Yanmış gibi çok çirkin duruyor kara kara falan, zaten esmer tenliyim iğrenç bir görüntü. Bunu düzeltme imkanım var mı bayanlar?

yara-batık izleri ile başı dertte olanlardan biri de benim...
2 gün önce eczaneye gittim ve durumumu anlattım.. eczacı bayanın bana tavsiye ettiği merhemi hemen alıp denedim...
bepanten gibi yoğun ve kötü kokulu değil... ve bugun 3. kullanışım... 2 kullanışta bile izlerdeki renk farkını görebiliyorum!!!!

adı mı?? "FİTO"... (yeşil ve pembe bir kutu içinde...) her eczanede var.. ve çook ucuz! :)
40 gr lık koca tüp 10 lira....

hadi kızlar... deneyin ve bana yazın...

kızlar benim bacaklarımda yara izleri var ve gecmiyor.sizce ne kullanmalıyım.

Hanımlar selam!!!

yara-batık izleri ile başı dertte olanlardan biri de benim maalesef :(
bacakllarımı ellemeden duramıyorum maalesef :(

denemediğim merhem ve bitkisel (kantron vs) yağ kalmamıştı...
baktım ki bu yaz da bana şort giymek haram... gidip bir kaç eczane gezdim... sordum ne yapabiliriz diye...
2 gün önce gittiğim en son eczanede , eczacı bayanın bana tavsiye ettiği merhemi hemen alıp denedim...
ki bir çoğundan da aynı ismi duyunda sonuncudan hemen aldım o merhemi...
Bepanten gibi yoğun ve kötü kokulu değil... ve bugun 3. kullanışım... 2 kullanışta bile izlerdeki renk farkını görebiliyorum!!!!
cildi inanılmaz hızda yeniliyor..

adı mı?? "Fito"...
(yeşil & pembe bir kutu içinde...) her eczanede var.. ve çook ucuz! :)
40 gr lık koca tüp 10 lira....

hadi kızlar... deneyin ve yazın...
sevgiler :54:

Arkadaşlar ayNı şikayetler bende de geçerli bende de çocukluğumdan bu yana yara yolmayı takıntı haline getirmiş ve bir türlü bırakamayan insanlardanım:S artık psikolojik tedavi görmeyi bile düşünüyorum her neyse ilk olarak verdiğiniz güzel bilgiler için tşk ederim:D benim de kol ve bacaklarımda bir sürü izler var cilt doktoruna gitsem korkuyorum hayır iyileşmez diye cevap vermesinden:S ayrıca zona geçirdim onun da izleri var alerjide geçirdim onun da anlayacanız hayattan soğudum evliyim eşim kızıyor haklı da! keşke pürüzsüz bir cilt olsa ama yok bana yardım edebilir misiniz doktora gideyim mi gitmeyim mi LÜTFEN YARDIM EDİN:(:43:

Son düzenleme:
arkadaşlar özel tariflerle zahmetli işlerle kendinizi yormayın... Expigment kullanan ve kullanmayı dusunenler için söyluyorum bu kremi eğer koyu tenliyseniz ve lekeleriniz kahverengi gibi teninize göre biraz daha esmer kalacak sekilde iz bırakıyorsa kullanın ancak o tip yara izlerinde işe yara cunku bu kremin esas kullanım alanı derideki hiperpigmente alanlardır eger yara iyileşmeniz kırmızı leke veya beyaz leke gibi ise kullanmanızın hiçbir faydası olmayacaktır bunun dısındaki yara iyileşmeleriniz içinde yüzde yüz etkili tek bir şey varsa o da contractubex jeldir. Cerrahi işlemler sonrasında kalmıs dikiş izleri ve o dikişlerin iyileşmesi için bile kullanılan oldukça etkili hemen her doktorun dilinde olan bi jeldir ssk karşılar ancak artık plastik cerrah kaşesi ister o koşulla karşılar gunde 4-5 defa surun ilk zamanalr yaralarınız soyulacagı için dahada belirginleşiyormus gibi gelir ama belli bir süre kullandığınızda kendiniz bile zor hatırlarsınız izlerinizin yerini defalarca kullandım bacaklarımdaki yaralara izlere vs. etkili olmaması die bişe söz konusu bile değil araştırırsanız biraz anlarsınız zaten umarım hepiniz kurtulursunuz izlerinizden :)

kızlar bende bacağımı yatağın sivri ucuna çizdirdim çok derin değildi aslında ama yinede kahverengi iz kaldı 1 senedir geçmiyor :(:( off bu izden kurtulmanın kesin çözümü yok mu

Kızlar bacağım küçük bir kaza sonucu bu durumda. Sizce iz kalır mı? Bacaklarım çok beyaz iz kalacak gibi duruyor. Kocaman ama ya.:14:
$Fotoğraf4126.jpg $Fotoğraf4125.jpg

soda limon karısımlı tonik cok ii geliyo ben bu sayede gecirmeyi basardım birde kese tabiki. kabak lifiyle keseleyip dusta, sonrada maden suyu limon karısımlı soguk tonigi uygulayınca gecio ama 1 ay filan gerekli ve sabırlı olmak lazım
canım ne kadar süre beklemesi gerekiyor bacakta ayrıca masaj yaparak mı sürülüyor?

slm arkadaşlar benimde bacaklarımda yaralar oluyordu ne yaptıysam çözüm bulamadın. dermatoloğa gittim alerji testi yaptılar. bir çok şeye alerjim çıktı. onları yemeyi bırakınca ve doktorun verdiği kremi kullanmaya başlayınca % 90 azaldı. bence bir dermatolağa gidin

Meraba ben 5 aydır contractubex kullanıyorum ve memnunum direk melanin pigmentine etki ediyor bu yüzden etkili fakat sabır gerektiren bi durum benim çocuklugumdan beri yaralatım var ve rebklerini baya açtı ve %90 olarak etkili ymiş lekeler üzerindeen az6 ay kulkanmak gerekiyormuş yaraya göre ama ben baya faydasını gördüm önemli olan sabırla kullanmak

Meraba ben 5 aydır contractubex kullanıyorum ve memnunum direk melanin pigmentine etki ediyor bu yüzden etkili fakat sabır gerektiren bi durum benim çocuklugumdan beri yaralatım var ve rebklerini baya açtı ve %90 olarak etkili ymiş lekeler üzerindeen az6 ay kulkanmak gerekiyormuş yaraya göre ama ben baya faydasını gördüm önemli olan sabırla kullanmak

Back