Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sağ bacağıma kaynayan su dökülmüştü. Çok ağır yaralanmıştım. 14 yaşımdayken,ilaçlar sürülmüştü ama geçmemişti. Ben ameliyatla geçer diye üzülüyordum. Birkaç ay önce,şubat ya da martta araştırıyordum. Burda kantaron yağından bahsediyorlardı. Hemen alıp denedim. Başta fark etmedim ama bi ara öyle bi alışkanlık oldu ki. Her gece yatmadan yaraya yağı sürüp masaj yapıyordum. Yaram diz kapağımdan bikini çizgisine yakın yere kadar uzanıyor. Bütün alt bacağım hariç te üst tarafı kaplamış,şişmiş mor haldeydi. Düzensiz de yaptım,düzenli de yaptım. Şubat ayından mart ayın sonuna kadar düzensiz,ondan sonra her gece hatta gündüzleri de sürüyordum. Şu anda büyük bi iyileşme var. Mor rengi tamamen gitti,cilt tonu farkı kalkmak üzere nerdeyse görünmüyor. Fondoten sürmüştüm üstüne denemek için,yaram kayboluyor.
Size de tavsiye ederim =) 14 yaşımdan 20 yaşıma kadar bu yaraya hiç dokunmamıştım. Ve çok moralimi bozuyordu. Her gece masaj yaparak sürün,gün içinde de sürün ama ışığa maruz kalmasın. Ben faydasını çok iyi gördüm. Her yarada kullanıyorum. Yüzümde sivilce de çıksa onu bile ertesi gün kızarıklık kalmış bırakıyor. İlerlemiyor. Ertesi gece de sürünce sabah geçmiş oluyor =)
Benim sağ bacağıma kaynayan su dökülmüştü. Çok ağır yaralanmıştım. 14 yaşımdayken,ilaçlar sürülmüştü ama geçmemişti. Ben ameliyatla geçer diye üzülüyordum. Birkaç ay önce,şubat ya da martta araştırıyordum. Burda kantaron yağından bahsediyorlardı. Hemen alıp denedim. Başta fark etmedim ama bi ara öyle bi alışkanlık oldu ki. Her gece yatmadan yaraya yağı sürüp masaj yapıyordum. Yaram diz kapağımdan bikini çizgisine yakın yere kadar uzanıyor. Bütün alt bacağım hariç te üst tarafı kaplamış,şişmiş mor haldeydi. Düzensiz de yaptım,düzenli de yaptım. Şubat ayından mart ayın sonuna kadar düzensiz,ondan sonra her gece hatta gündüzleri de sürüyordum. Şu anda büyük bi iyileşme var. Mor rengi tamamen gitti,cilt tonu farkı kalkmak üzere nerdeyse görünmüyor. Fondoten sürmüştüm üstüne denemek için,yaram kayboluyor.
Size de tavsiye ederim =) 14 yaşımdan 20 yaşıma kadar bu yaraya hiç dokunmamıştım. Ve çok moralimi bozuyordu. Her gece masaj yaparak sürün,gün içinde de sürün ama ışığa maruz kalmasın. Ben faydasını çok iyi gördüm. Her yarada kullanıyorum. Yüzümde sivilce de çıksa onu bile ertesi gün kızarıklık kalmış bırakıyor. İlerlemiyor. Ertesi gece de sürünce sabah geçmiş oluyor =)
kızlar benim de bacağımda yaralar var çok hem de hiç gecmiyor silvilce gibi...agdadan sonra olmaya başladı şimdik ben bebek pudrası sürüyorum biras iyileşme var gibi ve ben sivilcelerimede kulanıorum pudrayı gercekten işe yarıyor bende ve yağlandırmıyor,benim sırtımda sivilceler var ve sırtım sürekli duş almama ragmen cabuk yağlanıyordu dustan sonra bebek pudrası sürmeye başladım inanın işe yarıyor...ve artık hiç yağlanmıyor...hem de sivilceleri söndürüyor..bunu sivilce olan bütün bölgelerinize kullanabilirisiniz:):) Bİ deneyim derim...
evet canım pudra gerçekten etkili yağlanan ciltlerde çok etkili
canım senin kullandığın hangi marka ?fotosunu ekleyebilir misin ?
yoksa doğal sen kendin mi yaptın ?
Tam geçiriyorum bir tane patlatınca bütün o emek çöpe gidiyor işte aynı eşekliği dün akşam yaptım. Sürekli yağ veya nemlendirici sürmeni tavsiye ediyorum en kayganlıktan dokunamıyorsun hem de deri gerilip yara olmuyor.
aynen bende de 2 tane yara izi var bir türlü geçmiyor. birde açık tenliyim resmen ben burdayım diye bağırıyor(