canım senin ne kadar sürede geçti? bir de bepanthenle bebek yağı aynı anda üst üste mi sürülüyor?canım resımdekı bepanthen'ın aynısı, sadece ız olan yerlere suruyorum.bebek yagı da johnson baby nin light oil spray'i. tavsıye ederım,hem yumusacık yapıyor hem de yaglı bı hıs bırakmıyor bayanssulusmile
bır de bu bır ıki haftada olacak sey degıl, duzenlı kullanmak lazım, ben de bunu dıslerı fırcalamak gıbı gorev olarak benımsedım zemuszemus
bunun bi çözümü olsa keşke
küçüklüğümden beri kabuk bağlamış yaralarımla oynarım,resmen bi hastalık oldu bende.. şimdi bacağımda 3 tane yara izi var alt alta( kapri bile giyemiyorum (
merhaba kızlar ben de batıklarım nerdeyse azaldı ama lekelerle ugrasıyorum. Batıklar için kese şart ve ben banyodan sonra hep bacaklarıma halk arasında kara merhem diye geçen eczaneden ihtiyolpomad olarak alınan kremden kullandım gerçekden iyi geldi. şimdide lekeler için expigment %4 kullanıyorum birde yara halinde olanlara bu iyi gelir mi emin değilim madecassol denilen kremden almayı düşünüyorum. Yaza kadar kurtulurum umarım bu dertten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?