Bacaklarındaki Yara İzlerinden Kurtulmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım senin ne kadar sürede geçti? bir de bepanthenle bebek yağı aynı anda üst üste mi sürülüyor?

canım aynı anda surmene gerek yok. ben şöyle yapıorum. banyodan sonra bebek yagını suruyorum cıldım kurumasın dıye. aradan 1-2 saat gectıkten sonra da bepanthen suruorum. maksat, o zamana kadar cildim yagı emmıs olsun. genelde bepanthenı yatmadan once suruyorum, ama tum bacaga degıl, sadece sorunlu bolgeye zemuszemus

hala kullanıyorum, 1aydan fazla olmustur ama 2 ay olmamıstır sanırım. bayanssulusmile

bu arada contractubex denen kremi de biliorum, jel gıbıydı yanlıs hatırlamıorsam. annem yuzundekı bı benı aldırdıgında surmesı ıcın yazmıstı doktoru. ızler uzerınde denemedım.

Merhaba kızlar ben de batıklarım nerdeyse azaldı ama lekelerle ugrasıyorum. Batıklar için kese şart ve ben banyodan sonra hep bacaklarıma halk arasında kara merhem diye geçen eczaneden ihtiyolpomad olarak alınan kremden kullandım gerçekden iyi geldi. Şimdide lekeler için expigment %4 kullanıyorum birde yara halinde olanlara bu iyi gelir mi emin değilim madecassol denilen kremden almayı düşünüyorum. Yaza kadar kurtulurum umarım bu dertten.

expigmentin çok faydası oluyor ama düzenli kullanmak gerekiyor,
sırtımdaki ve bacağımdaki sivilce izleri için kullandım ve çok faydasını gördüm,
unutmayıp 1 ay düzenli devam etsem mucize bir krem cidden,

kantaron yağını kullanmaya başladım daha yeni bakalım bir etkisi olursa paylaşırım mutlaka. hücre yenileyici etkisine güveniyorum.

banyo da düzenli kese yaptıktan sonra çok hafifçe banyo sonrasında ayak törpüsü ile hafifçe üzerilerine masaj yaptım(ayak törpüsü ile yapılan masaja çok dikkat edilmesi gerekiyor) sonrasında da kurumadan dolayı bepanthene kullandım. ilk zamankine nazaran lekelerde küçülmeler tabiki oldu fakat şimdi lekelere yakın bölgeleri cımbızla alıorum tüylerim zaten seyrek olduğu için fakat bu seferde gözlemlediğim kıl köklerinin etrafı beyaz, bepanthene nin kökleri beslediğini düşünüyorum :/

Benim bacaklarım da hiç iz yok ama geçen sene 2 tane yaptım , ayak bileklerimin ikisine de birartene!
Sinek ısırmıştı bende kaşıdım kaşıdım kaşıdım yarım saatten fazla kızarıklık büyükü sonra yanmaya başladı yandı yandı 2-3 günde kabuk bağladı yaklaşık 2-3 ay boyunca o kabuğu soyamadım kendiliğinden çıktı ve orası şuan mosmor ben burdayım diğer bağırıyoor!O Bepanthen gerçekten işe yarıyorsa alayım ya güpgüzelim bembeyaz bacaklarımda oralar mosmor olmuyor ya.!
Yarım eder misiniz lütfeen (

bunun bi çözümü olsa keşke

küçüklüğümden beri kabuk bağlamış yaralarımla oynarım,resmen bi hastalık oldu bende.. şimdi bacağımda 3 tane yara izi var alt alta ( kapri bile giyemiyorum (

canim bunun gercekten hastalik olduguna inaniyorum cunku bende ayni durumdayim ozellikle sinirliysem oynadigimi bile farketmiyorum vucudumda sadece kollarimda var e vitaminli yagalr denemeye basladim ama care olacigini sanmiyorum yalan gibi gelioy

Tam geçiriyorum bir tane patlatınca bütün o emek çöpe gidiyor işte aynı eşekliği dün akşam yaptım. Sürekli yağ veya nemlendirici sürmeni tavsiye ediyorum en kayganlıktan dokunamıyorsun hem de deri gerilip yara olmuyor.

benim bacaklarımda şu anda kırmızı kırmızı izler var . yara değil ama geçmiş de değil ikisinin arası
bunun için medacassol expigmnt hanigsinden almalıyım işe yarar mı ki? etek giyemiyorum
ha bir de bi ayakkabı toğuğuma vurmuştu, onun izi hala duruyo kocaman kırmızı iki ayağımda da. bunlar geçer mi nolur geçsin

uyguliyim uff ya cocukluktan beri tek sorunum bu neden oluyo aslinda doktora gitmem lazim yani takinti resmen bu sadece kollarimda var simdi kapatmaya calisiyorum renk farkliligi oluyo kotu duruyo

merhaba arkadaşlar bende bu sorun sadece bende var ve ben bir psikopatım diye düşünüyordum.(sözüm meclisten dışarı)ne kadar vazgeçmeye çalışsamda olmuyor gerçekten sanki bi hobi gibi.fırsat buldukça sıkıyorum.annem de bana bu konuda çok kızıyor yine mi oymaya başladın diye sitem ediyor .....((
yani anlayacağınız bi çare bulmak istiyorum artık kalın çorap bile giyemez oldum sadece pantolon..
ve birde şu dikkatimi çekti çoğu batıktan şikayetçi bense lekelerden.artık kendimden nefret ediyorum!resmen psikolojim bozuldu..yazın herkes efil efil etekler giyerken ben uzun kol uzun pantolon
çünkü omuzlarımda da sivilce vs oldu sıktım,kolumdaki batıkları sıktım artık her tarafım leke içinde ve ben kendimden iğreniyorum.kıyafet alamaz oldum ne alacak olsam yok burdan leke görünür diyorum...
geçen sene dr a gittim roaccutan verdi birkaç krem verdi sonra geçmeyince tek çare lazer epilasyon dedi.önce kıllar bitsin sonra leke tedavisi olurmuş..ama ben lazerden korktuğum için gitmedim.birde çok pahalı sanırım...

NOLUR BANA Bİ ÇÖZÜM SÖYLEYİN TÜM YAZILARI OKUDUM AMA BENDEKİLER 6-7 YILLIK LEKELER VE HİÇ GİDİCİ DURMUYOR...LÜTFEN BİR ÇÖZÜM RİCA EDİYORUM....
aynı yazıyı diğer konuyada yazdım cevap bulamadım noluuur acil yardım edin!!!!!!!!!

Bir arkadaşa doktor bacaktaki çatlak ve lekeleri için medacassol ve bepanthen önermiş. ışe yarıyormuş çatlaklar yok olmuş. Bilmem işe yara mı? denemek gerek :)

arkadaslar contractubex bacaktaki lekelerin gitmesinde yardımcı oldugunu düşünüyorum çünkü krem sürüldükten bi müddet sonra deri soyuluyor ve asıl normal teninin rengine kadarda renk açılması var , kolumda izler için dermatoloji uzmanı yazmıştı. sadece dermatalog tarafından yazılırsa kullanabiliyorsunuz . fiyatı sanıyorumki 68 tl kadardır ama sağlık güvenceniz varsa bu 12 tlye kadar iniyor. Gerçekten müthiş bir krem oldugunu görüyorum.Morluk çatlak ve yara izlerinde birebir.

bendede batık olan yerleri sıkmam sonucu oluşan lekeler var banyoda kese yaptıktan sonra bebek yağı sürüyorum günde 2 kezde expigment 4 kullanıyorum gerçekten iyi geliyor...

Merhaba arkadaşlar..Ben yaklaşık 4 sene boyunca bacağımdaki sivilceleri kopararak yara haline getirdim.Sinirlendikçe daha çok yoluyordum.Artık öyle duruma gelmişti ki televizyon izlerken filan yaraları kopardığımı farketmiyordum bile,kan içinde kalıyordu.Sonra bunları yok etmeyi kafaya koydum.En başta yolmamaya karar vermek gerekiyor.Evet çok zor hatta ben kaç defa yarıda bıraktım bu işi ama sonradan toparladım,hep imrendiğim bacakların hayalini kurarak yolmamaya çalıştım.Belirli bir krem ya da ilaç kullanmadım kabuk bağlamasını bekledim.Bu sürecin hızlanması için terramycin sürdüm.Ve en önemlisi yazın güneşte bol bol yaktım..Yaklaşık bir sene sonra şu an bacağımda izlerden eser kalmadı.Çok rahat eteğimi kaprimi giyebiliyorum.Özellikle yakmak çok faydalı...Tabi şimdi de varislerle uğraşıyorum orası ayrı...Kadının derdi bitmiyor ki hiç :)

arkadaşım expigment açık yaralara, yara halinde olanlara

kullanılmıyor.. Sakın açık yaralara sürmeyin... Doktor bana yaradan

sonra leke kalan yerler için vermişti bu merhemi..zaten ilacın içinde de

yazıyor yaralara kullanılmaz diye..dikkat edin

Kantoron kullanıyordum,bir ara çok ihmal ettim tabi minik minik yaraları görünce ne halt yediğim dank etti,çünkü öyle bişey ki düzeltmesi aylar sürüyor yara yapması abartmıyorum 2 dk.. Kantoronumu sürüyorum,aklıma geldikçe bol bol nemlendiriyorum. En azından kuruyup kaşınmasını engellemiş oluyorum ve yağlı ya da nemli olması elinizin kaymasına sebep olduğu için oynayamıyorsunuz :)

merhaba arkadaşlar.. aynı dertten bende muzdaripim.. ve çıldırmak üzereyim.. bikaç ay içinde nişanım olcak ve giyeceğim elbise beni düşündürüyor.. insanlar bakınca ıığğğ one diyor.. bunlar beni çok rahatsız ediyor. küçüklüümden beri sinek ısırır bende yara yapardım kaşıyıp oyup... şimdide başıma alerjik durumlar çıktı.. onunda etkisiyle onlarca yaram oldu.. şimdi onlarca yaram ve onlarcada yara izim var.. doktora kaç kere gittim şuan yaraları geçirmek için 2 merhem ve birde hap verdi.. çok düzenli kullanıyorum ama yara izleri beni çıldırtıyor... yara izlerine salyangoz kremi iyi geliyor diye duydum bir aktardan ve sürmeye başladım yaklaşık bir buçuk hafta oldu bi değişim yok.. olursada paylşaşırım zaten sizle.. gerçekten acaba ne kullanmalıyım.. çünkü psikolojim bozuldu.. diğer arkadaşların dediği gibi bazen kendimde farkında olmadan yoluyorum onları..nolur yardımmm..senağlama

kızlar bacaktaki izler için, hele topuk arkası bilek arkası, ordaki izleri ben asla ve asla geçiremedim, benm cildime dokunsan iz kalır zaten, ayakkabı yüzünden hep iz kalmıştı. tca aldım yazmıştım daha önce de, geçti tamamen inanın, %15lik aldım ben. çok memnunum. çok sevdiğim bi ayakkabım va ronu giyince arkadan acıtıyo ve iz oluşuyo ama valla dün giydim, nasılsa hallederim izi dedim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…