Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yaralar açık durumdaysa yani benim yaptığım gibi bacaklarımla uğraşırıp içini dışını oyduysanız,madecassol ve expigment i karıştırıp 1 hafta sürün.
izler için de expigment %4 i tek olarak kullanın.
her banyodakeseleyerek sonra bebe yağı sürüp pudralayın.en fazla 3 hafta içinde sonuç alırsınız
daha onceden de başlık açmıstım batık ızlerım ıcın.forumda okudugum gıbı her banyoda kese yaptım, banyodan sonra sadece ız olan yerlere bepanthen surdum.bebek yagı kullandım cıldım kurumasın dıye. 1 aydan uzun zaman oldu ve gercekten de ızler yok gıbı bıse. sag bacagımdakı batık ızlerı tamamen gectı,solda da dıkkatlıce bakmadıgım surece anlasılamıyacak kadar azaldı.
esmer tenlıyım ve benı rahatsız eden sey, bu ızlerden dolayı ciltte olusan ton farkıydı. sımdı oyle bı sorunum kalmadı, boyle gıderse yaza rahatca sort gıyebılecegım bayanssulusmile
bebek yagı surulmesı sart bence, en azından benım durumunda sarttı, cunku banyodan sonra cıldım resmen kuruyor pul pul oluyor ve ıster ıstemez kasıyordum, bu da yara yapıp ıze davetıye cıkarıyordu.cılt yeterınce nemli olursa bu sorunlar hıc yasanmıyor :kedi: