• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarındaki Yara İzlerinden Kurtulmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ah ah keske bır cözümü olsada bende kızıma denesem...benımde 11 yasında kızım el ve ayakları tüm yara izleri gecmıyo...
çözüm bilen yok herhalde kimse yazmamıs...
hadi kk nın tecrübeli bayanları bilginize ihtiyacmız var....

bunun bi çözümü olsa keşke :(

küçüklüğümden beri kabuk bağlamış yaralarımla oynarım,resmen bi hastalık oldu bende.. şimdi bacağımda 3 tane yara izi var alt alta :(( kapri bile giyemiyorum :((

aynen bende de 2 tane yara izi var bir türlü geçmiyor. birde açık tenliyim resmen ben burdayım diye bağırıyor:((

yazın benimde bacagımdan sinek ısırmıştı bende bir güzel oynadım yara oldu sonra iz kaldı :1rolleyes: ama şimdi bacaklarımın tüylerini alırken ağda yapıyorum öle derileride temizliyor sonrada bir güzel kese yapıyorum keseden sonrada pantenol diye bir krem var onu sürüyorum yara izinin bulundugu yere şuanda cok ufak bir iz şeklinde inşallah o da gidecek.bence sizde deneyin.pantenolu zaten doktoran almıştım dudaklarım cok çatladıgını için sonra dayım kendisi sağlık memuru yara izlerine de cok iyi geldiğini söylemişti gercekten iyi geldi.ancak cok uzun süre kullanmayın kıllanma yapar hihoyyyt

yara izlerine madacasoll iyi geliyor kızlar,okumuşsunuzdur belki vardı konusu:delphin:

kızlar bende isveç şurubunun çok iyi geldiğini duydum
aktarlarda satılıyor

nasıl yara izi anlamadım?kabuk bağlamış olanlar mı yoksa kabuk düştükten sonra kalan izler mi?

benmde cok fazla iz war we asla gecmez.cunku cocuklugumdan kalma.cok derin izler.offf.bacak spreyi alcam bakalm.öyle kısa gycem.yoksa gyemiorum.

soda limon karısımlı tonik cok ii geliyo ben bu sayede gecirmeyi basardım birde kese tabiki. kabak lifiyle keseleyip dusta, sonrada maden suyu limon karısımlı soguk tonigi uygulayınca gecio ama 1 ay filan gerekli ve sabırlı olmak lazım

kızlar yaralar açık durumdaysa yani benim yaptığım gibi bacaklarımla uğraşırıp içini dışını oyduysanız,madecassol ve expigment i karıştırıp 1 hafta sürün.
izler için de expigment %4 i tek olarak kullanın.
her banyodakeseleyerek sonra bebe yağı sürüp pudralayın.en fazla 3 hafta içinde sonuç alırsınız

bende küçüklüğümden beri bacaklarımdaki yaralarımı yolardım çok yara izi var benimde bacaklarımda şimdi yeni sezeryan oldum karnımdaki çatlaklar için ilaç ararken çok güzel bir krem buldum fiyatıda uygun contractubex bu krem en derin yanık izlerini bile geçiriyormuş tavsiye ederim...

Madecassol u yazmis arkadaslar, evet yara izlerine hatta cerrahi yara izlerine de iyi gelen ve tavsiye edilen bir krem. Eczaneden recetesiz alabilirsiniz. Ben de kullandim.
Pantenol de hos bir krem..
Bunun disinda, peeling e devam.

kızlar yaralar açık durumdaysa yani benim yaptığım gibi bacaklarımla uğraşırıp içini dışını oyduysanız,madecassol ve expigment i karıştırıp 1 hafta sürün.
izler için de expigment %4 i tek olarak kullanın.
her banyodakeseleyerek sonra bebe yağı sürüp pudralayın.en fazla 3 hafta içinde sonuç alırsınız

madecassol ve expigment bir haftada batik izlerini geciriyormu?
biktim artik yaa batiklara alistim da bu igrenc izlerine tahammul edemiyorum artik yaa

Son düzenleme:
daha onceden de başlık açmıstım batık ızlerım ıcın.forumda okudugum gıbı her banyoda kese yaptım, banyodan sonra sadece ız olan yerlere bepanthen surdum.bebek yagı kullandım cıldım kurumasın dıye. 1 aydan uzun zaman oldu ve gercekten de ızler yok gıbı bıse. sag bacagımdakı batık ızlerı tamamen gectı,solda da dıkkatlıce bakmadıgım surece anlasılamıyacak kadar azaldı.

esmer tenlıyım ve benı rahatsız eden sey, bu ızlerden dolayı ciltte olusan ton farkıydı. sımdı oyle bı sorunum kalmadı, boyle gıderse yaza rahatca sort gıyebılecegım bayanssulusmile

bebek yagı surulmesı sart bence, en azından benım durumunda sarttı, cunku banyodan sonra cıldım resmen kuruyor pul pul oluyor ve ıster ıstemez kasıyordum, bu da yara yapıp ıze davetıye cıkarıyordu.cılt yeterınce nemli olursa bu sorunlar hıc yasanmıyor :kedi:

daha onceden de başlık açmıstım batık ızlerım ıcın.forumda okudugum gıbı her banyoda kese yaptım, banyodan sonra sadece ız olan yerlere bepanthen surdum.bebek yagı kullandım cıldım kurumasın dıye. 1 aydan uzun zaman oldu ve gercekten de ızler yok gıbı bıse. sag bacagımdakı batık ızlerı tamamen gectı,solda da dıkkatlıce bakmadıgım surece anlasılamıyacak kadar azaldı.

esmer tenlıyım ve benı rahatsız eden sey, bu ızlerden dolayı ciltte olusan ton farkıydı. sımdı oyle bı sorunum kalmadı, boyle gıderse yaza rahatca sort gıyebılecegım bayanssulusmile

bebek yagı surulmesı sart bence, en azından benım durumunda sarttı, cunku banyodan sonra cıldım resmen kuruyor pul pul oluyor ve ıster ıstemez kasıyordum, bu da yara yapıp ıze davetıye cıkarıyordu.cılt yeterınce nemli olursa bu sorunlar hıc yasanmıyor :kedi:

canım senin sürdüğün bepanthen üzeri yeşilimsi bir kutuda olan krem mi ? başka bir şey mi?
bepanthen20100g.jpg

bir de bebek yağı olarak ne kullanıyorsun öğrenebilir miyim?

canım resımdekı bepanthen'ın aynısı, sadece ız olan yerlere suruyorum.bebek yagı da johnson baby nin light oil spray'i. tavsıye ederım,hem yumusacık yapıyor hem de yaglı bı hıs bırakmıyor bayanssulusmile

bır de bu bır ıki haftada olacak sey degıl, duzenlı kullanmak lazım, ben de bunu dıslerı fırcalamak gıbı gorev olarak benımsedım zemuszemus

Back