selam kızlar aynı sorun ergenlik yıllarımdan beri bende de vardı yaz aylarında bile pantolonlarla gezmek zorunda kalıodum. bu kış lazer epilasyona başladım 2 seans yaptırdım 10 gün sora 3. seansım var. sonuç mükemmel!!! senelerdir boşa uğraşmışım hepinize tavsiye ederim psikolojik olarak çok rahatlayacaksınız
Aynı problem bendede vardı kızlar hatta o kadar kötüydükü ev arkadaşım bulaşmasından korkuyodu kendine kıpmırzı oynayarak iyice kötü olmuş batıklar,izler kanverengi.Hatta cilt kanseri olduğumu düşünenler çıktı.batıklar vardı bide üstüne oynayınca eşofmanım sıyrılsa korkardım biri görecek diye.kafayıda çok takmıştım yolda gördüğüm cillop bacaklı kadınlara bakıyordum sürekli sapıık gibi.delikafadulden
neyse sadede geliyim eşim askere gitti 6 ay almadım bacaklarımı mağara adamı gibi gezdim, hamamda kese yaptırdım çünkü ben keselerken yoruluyordum, bebe yağıyla hemlendirdim ve asla oynamadım eşim askerden geldikten sonra jiletle aldım.
şimdi cillop gibi etekde giyiyom şortda.kese ve oynamamak yeterli
izleride kafayı takmayın yanık izleri bile cilt kendini yenilerken geçiyo bunlar zaten geçer.hihoyyyt
canımcım biraz bahset bakalım bundan bize
biraz duydum ama ücreti seansı falan nasıl
o detaylara girersen memnun olurum kaydirigubbakcemile3
cnm kusura bakma tekrar buraya girmediğim için cevabım geciktişimdi yaza giriorz yaptırman biraz zor olabilir denize havuza girip güneşe çıkıosan.. ben bütün yaz jilet yaptım çünkü kıllar ne kadar sert olursa o kadar çabuk cevap verio.. eylül ekim gibi de başladım.. fiyatlar bence çok abartı deil çünkü hayatın boyunca uğraşacağın bi dertten kurtuluosunyerimseniben ben komple bacak,bikini,genital,koltukaltıma seans başına 650 veriorm.pazartesi 3. seansım var yani daha 2 seans yaptırmama rağrem kılların % 70 % 80 bitti diebilirim yerimseniben
Seans başına 650 mi mirmirmirmir Valla ucuz diyenlerin ne iş yaptığını merak ediyorum. Türkiye de geneli orta halli insanlarız arkadaşlar. Seans başına 650 veriyorsunuz ama emin olun o kıllardan ömür boyu kurtulmak için en azzz 7-8 seans devam etmeniz gerekecek. Ben sadece göbek bölgemdeki kıllar için gitmiştim. Toplam 4 seans 120 TL. 4. seans sonunda tamam artık bitmiştir dedim. Hatta 2-3 ay hiç çıkmadı ama baktım sonra ufaktan ufağa çıkmaya başladılar. Şimdi gene aynı hale döndüler. Yani bitmiyo arkadaşım. Yada dediğim gibi min. 7-8 seans devam edeceksin. 650x7= 4.550, TL şaka gibi yaa yazık bu paraya... Ben her 45 günde bir komple sire gitdiyorum 30 TL para veriyorum. Yani epilasyona vereceğim parayla yaklaşık 18 Yıl düzenli olarak sir yaptırabilirim :)
biraz önce dikkatimi çekti batık sıkmak resmen bir bağımlılık(!) yapmamam gerektiinin farkındayım sıkmaktan kendimi alıkoyamıyorum benneyaptımki kesinlikle tedaviye ihtiyacımız var :1closedeyes:
En büyük hobileirmden biri oldu valla her fırsatta sıkıyorum-tatlicadiarz
aynen benimde hobim oldu:ecrin_bebek: onlarin deri altindan cikarken suzuluslerini gormek beni mesttt ediyorrrrrsositosositosırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?