G
gizayy
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gizayy
-
Arkadaşlar bacaklarımda kıl dönmeleri oluyor acaba makinadan mı dedim ağda kullandım olmadı, jilet denedim yne olmadı haala ,inanılmaz derecede kıl dönmelerim war yara yara oldu bacaklarım bana bu konuda yardım edebilecek biri olurmu acabaaaaaa..senağlama
ben bide şey duydum kabak lifi iyi geeliyomuş batıklara :S halamın kızı önermiştii
Canım bende o kadar çok ki onlardan bir bilsen.Birçok yöntem denedim ama hiçbiri ponza taşı kadar işe yaramadı şiddetle tavsiye ederim.Mutlaka banyonuzda bir ponza taşı vardır.Bendeki kuaförlerin pedikürde kullandığı uzun spatula tarzında olandan.Bunu özellikle epilasyondan önce kuru cildin üzerinde hafifçe bastırarak uyguluyorsun ve batıkların çıktığını görüyorsun.Ama şunuda belirteyim birkez yapar bırakırsan olmaz aklına geldikçe ponzayla bacaklarını ovala.Bu aynı zamanda peeling görevi görerek ölü derinin atılmasını sağlıyor.Kolay gelsin
Bende aynı problemi yaşıyorum ve hep sıkıyorum sıkmadan duramıyorum acaip hastalık gibi bişey bacağım harp alanına dönüyor
sanki beni anlatıyosunuz :1rolleyes: aynıları bende de var. 2 sene oldu yazları çok sıkıntı yaşıyorum.ilerledikçe ilerledi. düzelmiyorda .bepanthen de sürüyorum .batıkları düzeltsen oluşan lekere çözüm lazım.
Canım bende o kadar çok ki onlardan bir bilsen.Birçok yöntem denedim ama hiçbiri ponza taşı kadar işe yaramadı şiddetle tavsiye ederim.Mutlaka banyonuzda bir ponza taşı vardır.Bendeki kuaförlerin pedikürde kullandığı uzun spatula tarzında olandan.Bunu özellikle epilasyondan önce kuru cildin üzerinde hafifçe bastırarak uyguluyorsun ve batıkların çıktığını görüyorsun.Ama şunuda belirteyim birkez yapar bırakırsan olmaz aklına geldikçe ponzayla bacaklarını ovala.Bu aynı zamanda peeling görevi görerek ölü derinin atılmasını sağlıyor.Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?