- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacaklarını alırken ayna koy küçük onunla al bence
evet üst bacak acıyo biraz azar azar almalısın.
teşekkürler canım. oturarak mı alayım ayakta mı durayım acaba :S hangisi kolay olur kiii :44:
çok teşekkürler kızlar.eğer kendimde yapıcak cesareti bulamazsam gidicem kuaföre :)
canım ben dün ilk defa kalıp ağdayı denedim.Arka taraflar daha kolay alınıyor.Ben ayağımı banyo dolabının üztüne koyup yapıyorum.Şekilden şekile giriyorum yani ama kuaförden utanırım ben ya.Yapcak bişey yok.
bir şey olmaz hiç korkma ben hep kendim yapıyorum. dikkat etmen gereken eğer sir ağda yapıyorsan bir kere yapıştırdığında ikinci kere aynı yere ağda sürme ve kılların çıkış yönüne doğru ağdayı sür, ters yöne doğru hızlıca çek
canım 'Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)' konusuna mesaj yazdım kalıp ağdayla ilgili.canım teşekkür ederim kalıp ağdayı ben de düşünüyorum.açıkçası kuaföre gitmeye ben de utanıyorum.şekilden şekle gire gire hallederim inşallah :) adet günümü bekliyorum haftaya filan olucam byük ihtimalle.sonra kısmetse cart cart :):) hahaha öpüyorm canımcım