• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarımı inceltmek için yöntem/kür önerisi?

hftada 3 gün 30-40 dk tempolu yürüyüş bacakları inceltir dedi spor hocası hergün cok fazla yürümek kaslaştırırmış ben 2 hftadır yapıyorum ve bacaklarım felaket agrıyo ayrıca parmak uclarında koşmak ayaklar kalçalara yaklaşark koşturmak cok etkili ben bunu evde yapıyorum parmak uclarında tv seyrederken koşuyorum :1:
vee yine parmak uclarında sandalyeye oturur gb oturup kalkmak özellikle basenleri cok inceltr bir haftada fark edersnz bacaklarınız cok agrırı yanlız

callanetics tavsiye ederim belden aşağısını kısa sürede çok güzel inceltip sıkılaştırıyor

benimde basenlerim çok vardı
2 ay kadar günde 1 saat yürüyüş yaptım gözle görülür
çok inceldim giydiğim kotlar bol gelmeye başladı
kesinlikle yürüyüş yapılmalı ama yavaş yavaş değil tempolu yürüyüş
hem eritiyor bacakları hemde kalçalar dikleşiyor popo şekle giriyor
tekrar yürüyüşe başlamayı düşünüyorum bende
ayrıca ben baseni seviyorum ya kadın dediğin azcık kıvrımlı olacak
kendinizle barışık olun:)

silim in 6 ve callanetics yapın kısa bir süre sonra bacaklar,basenler inceliyor,popo yukarı kalkıyor,selülitler gidiyor.pilates daha uzun sürede sonuç veriyor ama silim in 6 ve callaneticsde en az 2 hafta sonra sonuçları görmeye başlarsınız.çok şey denedim ama bu iki sporun üstüne yok.deneyin pişman olmayacaksınız.

arkadaslar bende sızınle aynı durumdayım aılem bıle benle dalga gecıyodu kalın bacaklı dıye.. en sonunda dayanamadım internette arastırdım spor aletlerını..karşıma basen ve bacak incelten bir spor aleti çıktı..hiç şüphe etmeden sipariş verdim..saglıklı beslenmeyle bacaklarım 1 ay ıcınde cok ınceldı artık eteklerı ve sortları hıc sıkılıp utanmadan gıyıyorum ıncecık oldum resmen.. :) aletin adı : leg magic,fiyatıda cok uygun umarım hepınız ıstedıgınız sonuca kavusursunuz opuyoruum r:3:

kızlar nedir bu bacaklardan cektigimiz ya:( benim de bacaklarım cok kalın üstüm o kadar yok ama belimden aşağısı cok kalın hiç hoşuma gitmiyor bu görüntü:/ spor falan yapıyorum kendi çapımda, yeşil çay içmeye başladım limonlu ve şekersiz, yemeği de kesiyorum yavaş yavaş:) svgilinin tombikk demesi cok can sıkıcı cidden o şaka takılıyor ama siz cdden alınıyorsunuz, sonucta sizi sevse bile emin olun istedigi sütun gibi bi vücuttur, böyle düşünüyorsunuz yani daha da azim yapıyorum ben böyle:/

offffff bu tam benlik konu bildim bileli bacaklarım kalın nefret ediyorum etek giyip basenlerimi örtmeye çalışsam baldırlarım çok şiş pantolon giysem bacaklarım yandan acayip iğrenç duruyor dönmüş durumda kat kat bundan 4 yıl önce 17 kilo verdiğimde bacaklarım erimişti herkes şaşırmıştı hemen kendime kot almıştım baldırlar erimiyor ama acayip şekle giriyor tabi şimdi o 17 kiloyu geri aldım aferin bana şimdide yarın bugün başlıcam deyip duruyorum fakat artık beynime yerleştirdim yarın başlıyorum 17 olmasada 10 kesin gidecek yeter artık kendimi taşıyamaz duruma geldim 70 kiloyum yaa yok böyle birşey.

Ayy tam da beeennn :D ya tam 70 kgym ve daha 16 yaşndaym. 70 göstermiyosun diyor herkes sanrm kemk yapmdan ve 1.69 boynda olmamdan ama kmse bilmiyor ki pantolonumun altındaki bileklermde bile yağ olduğunu :(( Her türlü sporu yaparm gitmesi için yemeklermi de ayarlarm yeter ki bi kesinlk olsn :S cok sıkıldm diyet sitelernde bildklerimi tekrar tekrr okumaktan lütfen yardm istiyorm 60 düşeym dnyanın en mutlu insanı gbi olurm inanın :((

ben suan pilatese gidemicem ama 3 hafta kdr yuruyus yapicam bakalim dediginiz gibi tempolu yuruyus...ben aslinda birkac gundur kosuyorum ama ck yorulyuorum kilolarimdan dolayi...sanirim tempolu yurumek daha mantikli olcak...yarin baslicam hatta belki bu aksam baslayabilirim:)sabah aksam yurusem acaba kas yiginina donusmem dimi:D

kızlar aranızda bacakları kalın olan,bu nedenle ne kot pantolon bulan nede etek giymeyi sevmeyen var mı???bacaklarımı hiç sevmiyorum bunun içinde bi kür olsa ne iyi olur........

bende sneın gıbıyım :( bacaklarım cok kotu :(
karar verdım spor yapıyorum cnm yuruyus yapıyorm evde hareket yapıyorum basen erıtmek ıcın.sende basla cnm

size şunu önereyim bende sizin gibiyim benim üst bacakta alt bacakta çokçokçok kalın diyete başladım 1,5 hafta oldu 1,5 kilo verdim normalde bacaklarım farketmez tabiki 1,5 kiloda ama zayıflama kemerleri var bölgesel takıyorsunuztiretiyor ben göbegimden çok baldırıma taktım 3 cm inceldi 1,5 haftada bence şimdilik gayet iyi deneyebilirsiniz DİYETLE BİRLİKTE hem göbegide feci eritiyor

bende aynı dertten muzdaribim ...4 ay önce 1.buçuk ayda tam 8 kilo vermiştim 44 ten 38 bedene düşmüştüm ama içtiğim antidepresanlar sayesinde tekrar geri aldım kiloları bacaklarım çok kalın bide basenler fırlıyo doğru dürüst bi pantolon alamıyorum. bel yok ama basen çok
bu arada rejim yaparken her akşam yürüyüş yapıyodum 45 dk çok fark etmişti bacaklarda
tavsiye ederim ....

17 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bacaklarımın kalın olmasından şikayetçiyim:84:
Alt bacak üst bacak kalça,belden aşağısı tamamen kalın ve bana ait değilmiş gibi duruyor.Ne pantolon bulabiliyorum ne de etek giyebiliyorum o odun gibi bacaklarla:84::84::84:

Son düzenleme:
kızlar yaa alt bacak nasıl incelmio

lindsay lohan ı bilionuz mu bi mean girls de ki haline bakın bi de georgia yasası mı ne öyle bi filmi var ona bakın kilo vermiş ve alt bacakları incelmiş fark edilir derecede

resim koyuyorm ama filmlerin bi kaç sahnesine göz atın isterseniz farkı daha iyi görürsünüz

$6ddf950485d4f9b4770dd48d1dcb07ea_1280651055.webp$55928120lindsaylohan10122008122705am.webp

Valla benim bacaklarda kilo almaya meyilli ama tuzu kesin, bol yeşil çay ve su tüketin, ve iki günde bir yarım saat e. şallının bacak hareketlerini yapın plates. Bunlardan sonra bir daha bacaklarınıza ve poponuza bakın :) Bu bir sabır işidir, bedeninize zaman tanıyın. İşe yarayacaktır.

Baldır inceltmek isteyen arkadaşlar için bir yöntemim var.Bir sandalye alıyorsunuz önünüze dik duruyorsunuz ve ellerinizle sandalyenin sırt kısmından destek alıyorsunuz.Sağ bacağımız önce sol bacağımız arkada olmak üzere sağ bacağımızı sol bacağımızın altından(önünden)sola doğru götürüp tekrar yerine getiriyoruz.Bu hareketi baldırlarınızı sıkarak yaparsanız yani oradaki kasların kasıldığını hissederseniz faydası daha çok olacaktır.Günde 20 tane bir bacak 20 tane bir bacak olmak üzere 40 defa tekrarladığınız taktirde bir incelme olduğunu göreceksiniz.Elbetteki fazla birşey beklemeyiniz çünkü baldırlar genlerden dolayı kalın ya da incedir.Büyük bir sonuç beklemeyin ama yinede farkettiğini göreceksiniz.

Belki yardımcı olur diye fotoğraf koydum. Geçen sene bir ara çok düzenli olmamakla beraber Provital'in Selülit Giderici Sıkılaştırıcı Krem'ini kullandım. Bunun yanında da internette Selülit terliği görmüştüm, onu aldım giydim. Gözle görülebilcek bir fark oldu, hem basenlerimde hem baldırlarımda.
En azından gönül rahatlığıyla hem etek hem de şort giymeye başladım. Ama hala her çizmenin içine giremiyorum :5: ' gündür yine bu kremi kullanmaya başladım. Umarım yeni aldığım çizmeyi de en kısa sürede giyebilirim. Çünkü çok hırs yaptım.

[URL=http://img31.imageshack.us/i/picnikcollageil.jpg/][IMG=http://img31.imageshack.us/img31/7452/picnikcollageil.th.jpg][/IMG] Uploaded with ImageShack.us[/URL]

ben iki resimde pek fark göremedim bacaklar gayet normal gözüküyor,siz kendinize kalın bacaklı mı diyorsunuz aşkolsun bacaklarınızı öpün de başınıza koyun(biraz zor olcak ama:52:)
herneyse tabi önemli olan insanın hissettiğidir.bana kalırsa takılacak birşey diil,şükredelim de işimizi gören bir çift bacağımız var hepimizin..alakasız oldu ama olsun biraz kusurlarımızla mutlu olmayı öğrenelim bence her yerimize takmayalım.ayrıca herşeyin bir çaresi var..hiçbir şey kar etmiyorsa bölgesel liposhaping var,bir sürü medikal,cerrahi estetik var..birinden biri sorunu çözümler..sizin için değil,genele söylüyorum bunları..sevgiler..:3:

Yürüyüş falan bende bi işe yaramadı da kondisyon bisikletleri harika !
Pahalı olduğu için kaç zamandır almazdım bir yerde indirime girdi kullanıyorum
göbek, bel, bacak hepsi inceldi gitti (:
kalıcı da oluyor
yürüyüş kas yapıyor gibi geliyor bana :/

benimde bacaklarım kalın ve titreşim kemeri sipariş ettim bugun egzersiz ve diyetle inceltmeyi hedefliyorum :5:

Back
X