• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarımdaki kılların daha geç çıkması için önerileriniz neler?

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
Kızlar bacaklarımı aldırıyorum ve 1. haftasında kıl kökleri görünüyo.
bacaklarımdaki kılların daha geç çıkması için önerdiğiniz, kullandığınız bir ürün var mı?
Lütfen yardımcı olun.
:kkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağda yapan arkadaş tüylerini kırıyor olabilir mi? Bir haftada gözükmesi çok garip.

ağda kılların çıkış yönüne sürülüp tersine çekilir evet ağda yapan arkadaş kıllarını kırıyor olabilir yada sen ağda zamanını ayarlayamıyor olabilirsin..normalde ağda adetinolup bittikten sonra o bir hafta içerisinde yapılır.eğer sen adetinden önce filan yaptırıyorsan bir haftada çıkar kıl köklerin.bide ağda sonrası kullanılan yağa dikkat et çünkü bazen salonlarda ağda sonrası özel üretilmiş ağda temizleme yağı kullanmıyorlar bunlarda yapabilir.

yok vben bunların hepsine uyuyorum diyorsanda sana önerebileceğim sadece karınca yumurtası yağı olur canım

aynı sorun bende de var. sir ağda bende de 1 hafta kadar dayanıyor (o bile fazla bir süre:ssz:). sonra hemen tüyler çıkıyor özellikle üst bacak bölgesi ve dizim. sinir oluyorum ben de kendime neden bu kadar hızlı uzuyor diye...

adet döneminize yapılan ağda işlemine bağlı arkadaşlar bunlar bir de adetten sonra deneyin ağdayı..ayrıca batık sorunu içinde no bump solüsyon önerebilirim bilgi almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Ağdadan sonra bacaklara limon sürün diyorlar zamanla azalıyormuş.

bılen yazsın,aynı dert bendede var,bir hafta bıle surmuyor,lazerlıyım ben ama kollarım değil,cumatesi aldırdım,ama perşembeye çıkmışlardı,lazerle kurtulmadna önce hiç pürüzsüz olmazdı,hemen çıkardı

Kızlar bacaklarımı aldırıyorum ve 1. haftasında kıl kökleri görünüyo.
bacaklarımdaki kılların daha geç çıkması için önerdiğiniz, kullandığınız bir ürün var mı?
Lütfen yardımcı olun.
En Büyük KK
Lazere gıt 2 ay qarantı.cıkdıkdan sonra da cok ıncelıyor

Back