• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarımdaki izler ve batık kıllar için TCA peeling uygulaması hakkında YARDIM

kankzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
42
2
96
Manisa
Ben bacaklarıma %30 luk TCA peeling ile bugün uygulama yaptım daha önce yapmış olan bu konuda tecrübeli arkadaşlara sorular sormak istiyorum yardımcı olurmusnuz?

ben yapmıştım , 30 luk çok yakmaz heralde kulak çöpüyle uyguladım bi kaç sn bekleyip duruladım , çok sürersen oyuyor resmen bu kezde beyaz yuvarlak iz kalıyor çok çok yüzeysel yapmak gerekiyor batık bende de var

ben yapmıştım , 30 luk çok yakmaz heralde kulak çöpüyle uyguladım bi kaç sn bekleyip duruladım , çok sürersen oyuyor resmen bu kezde beyaz yuvarlak iz kalıyor çok çok yüzeysel yapmak gerekiyor batık bende de var

ya ben disk pamukla uyguladım normal pamuk olmamasına ragmen yine de emdi sise nerdeyse yarıya geldi ıslanıcak sekilde de güzelde sürdüm 1 dk beklettim sonra kremle sonlandırdım sonra yıkadım ama cok yanmadı azıcık karıncalanma yaptı ama sanki cok etki edicek gibi durmuo sonucta vücut icin %30 luk yeter dedikleri icin yaptım ama umarım işe yarar

hemen görünürde bişy olmuyor zaten canm 1 kere yapcaksın 10 gün bekliceksin, yaklaşık 10 gün içinde hafif kararıyor ve büzülüyor derin sonra incecik soyulcak onlar , sonra biraz dinlendir bi kaç gün sonra tekrar yap 3 aymı ne dvm etmen gerekiyor , güneş ışığı direkt almasın , eşim iyi biliyor bu konuları da bende ondan öğrendiklerimle işte söylüyorum, ama belki o kadar bile sürmez lekelerine bağlı bende 2 keremi ne yapıp bırakmıştım geçti ama tüyler uzayınca alınca tekrar oluyor sürekli kese ve krem istiyor yapmayınca nokta nokta duruyyor oynamasanda, yine epey azaldı aama

hemen görünürde bişy olmuyor zaten canm 1 kere yapcaksın 10 gün bekliceksin, yaklaşık 10 gün içinde hafif kararıyor ve büzülüyor derin sonra incecik soyulcak onlar , sonra biraz dinlendir bi kaç gün sonra tekrar yap 3 aymı ne dvm etmen gerekiyor , güneş ışığı direkt almasın , eşim iyi biliyor bu konuları da bende ondan öğrendiklerimle işte söylüyorum, ama belki o kadar bile sürmez lekelerine bağlı bende 2 keremi ne yapıp bırakmıştım geçti ama tüyler uzayınca alınca tekrar oluyor sürekli kese ve krem istiyor yapmayınca nokta nokta duruyyor oynamasanda, yine epey azaldı aama

Anladım ben simdi 10 gün sonra soyulma bitince dinlenip 3-4 gün bidaha yapıcam dimi yüz icin genelde 20 gün ara verilio demekki vücut için daha az bu süre ondan sonra yine aynı sekilde 3 ay devam edicek bu sürec dimi anladığım kadarıyla.Ben kremi günde 2 kez uygulayım diyorum cünkü soyulmayı gecikritiyormus bide kıl köklerini beslemesinden korkuyorum kremin de yalnız sole bi olay da var ben lekeleri daha iyi görmek icin kılları aldıktan 1 gün sonra yaptım peelingi.Benim kıllarım cıkarken kıl köklerimde kasınma oluo bide derinin altında kalıo kıllar umarım kıllarım cıkarken peeling yaptığım icin daha da sorun yaratmaz bu yüzden zaten bacaklarımda leke oldu o yüzden yaptım bende peelingi! Tek cözüm lazer ama lazer olana kadar bari lekeleri azaltayım dedim..

canım bende 50 lik tca var, bayağı bi yakıyor ama çok etkili çok az dokundurup çekiyorum o yüzden , yüze 10 ve 15 lik,
30 ve 50 lik vücut içinmiş,
krem dediğin ne anlamdım ? ben krem felan kullanmadım sadece yüzeysel gezdirip bekledim yüksek olduğu için duruladım hafifçe , tca düşük olduğu zaman durulamıyorum çok yakmaz gerek kalmaz diye bacak sonuçta diye,
başta bişy olmuyor gibi oluyor da , 1 haftaya kadar en fazla 10 güne kadar soyulcak o ondan önce hafif kararıp büzülcek korkma :)

10 günden soyuldu ya bi kaç gün bekle dinlensin sonra yeniden yaparsın , 3-4 kez yapınca tertemiz olur merak etme cnm yüzeysel sür ince tabaka halinde incecik soyuyor zaten ben lekeler üzerine yaptım tüm bacağa yapmadım bir sorun olursa çekinme canm kolay gelsin

canım bende 50 lik tca var, bayağı bi yakıyor ama çok etkili çok az dokundurup çekiyorum o yüzden , yüze 10 ve 15 lik,
krem dediğin ne anlamdım ? ben krem felan kullanmadım sadece yüzeysel gezdirip bekledim yüksek olduğu için duruladım hafifçe , tca düşük olduğu zaman durulamıyorum çok yakmaz gerek kalmaz diye bacak sonuçta diye,
başta bişy olmuyor gibi oluyor da , 1 haftaya kadar en fazla 10 güne kadar soyulcak o ondan önce hafif kararıp büzülcek korkma :)

10 günden soyuldu ya bi kaç gün bekle dinlensin sonra yeniden yaparsın , 3-4 kez yapınca tertemiz olur merak etme cnm yüzeysel sür ince tabaka halinde incecik soyuyor zaten ben lekeler üzerine yaptım tüm bacağa yapmadım bir sorun olursa çekinme canm kolay gelsin

Çok Teşekkür ederim ya.Walla şimdilik bisey yok 2.günü dediğin gibi 10 günü bulucak.Sana sole sorayım ozman ben %50 lik Tca alsam onuda 30 saniye yada 20 saniye kadar bekletsem bu 10 günün sonunda daha etkili olmazmı 30 luk ince soyucaksa benm hiç işime gelmicek benm izlerim derin ve derinin altında okadar kese yapmama ragmen bir sürü kıl var ve cıkmıo cıkmadığı gibide bende iltap yapıo %50 lik kullanımı bana ince detaylarıyla anlatrsan musait olduğunda cok sevinirim.Yardımların icin cok teşekkür ederim.

canım rica ederim ne demek,

şöyle söyliyim 50 lik te aynısı tca nın ama biraz daha hissettiriyor sanki yaktığını, o da yine ince soyuyor çok ıslak sürersen derin yakıyor biraz daha derin soyuyor , bence riske atma önce bir ince soyulsun bakalım izlere çok faydası oluyor, beğenmezsen 50 lik söylersin onu da aynı şekilde uygulayacaksın biraz daha dikkatli olman lazım çok değdiği yeri soyuyor, elime değmişti parmaklarım baya bi soyulmuştu, ben çok yanma hissetmediğim zaman durulamadım bile, çok yakıosa derin sürmüşsem duruladım, hatta bende siğil benzeri bişyler çıkmıştı geçmiodu çoğalıyodu dr lazerle yakıodu o daha çok acıtıyordu bende 50 lik tca getirtip en ufak belirti gördüğümde hemen yakıodm kulaşk çöpüyle ama ıslak ıslak çok batırıp iyice değdirdiğim yerler önce bembeyaz oluyor sonra altı hafif su topluyor gibi oldu sonra oralar soyuldu, tavsiyem elinle sen soyma kendisi iyice kuruyup soyulsun çok sürersen iz kalıyor soyduğunda , ama incecik tabaka olup soyulduğunda zaten deri kurumuş oluyor kuru yerleri soysanda bişy olmuyor,

30 luğu bi kullan bakalım faydasını görmezsen 50 lik söylersin, birde pamuklar çok emiyor zaten şişe küçücük , bence kulak çöpüne batırıp batırıp sür hissetmiyorsun sürülmüyor sanıyorsun ama yakıyor aslında hem eşit olur heryer hemde çabuk bitmez diğer türlü hep pamukta kalıyor ilaç

Çok teşekkür ederim.Bana cok yardımcı oldunuz.Haklısınız önce bi soyulma olsun bakalım %30 luk ne kadar etki etmiş.En azından şise yi bitireyim.En son care % 50 lik yaparım.Pamuklar konusunda cok haklısnız.Hepside acayip emiyor.Daha önce bu konu ile ilgili baya bi yorumlarda fırca ile sürdüklerini yazanlar vardı nitekim bacaklarıma 2.yada 3. yapısımda cam kaseye solisyonu döküp sac boyama fırcaları var ya ama kullanılmamıs tabi yeni onlarla sürmeyi düsünüyorum.Cünkü dediğiniz gibi ya kulak pomadı ile olucak ya fırca ile.Kulak pomadı ile yapmam uzun zamanı alır ben bacaklarımın tümüne uyguladım.Bunu da yine fırca yönetmi ile yapabilirim sanırım.Bana yardımlarınız icin gercekten cok teşekkür ederim.Eşinize benm için sorarmısnız acaba fırca ile bi sakıncası varmıymıs sürmenin Tca yı die.Sorarsanız cok sevinirim.Sormazsanız da hiç sorun deil. :) Deneye yanıla insan ögrenio bi sekilde zaten :)

Benim kisi güzellikten son birazda cözüm bulmak.Cünkü bıktım agda yada epilatör fark etmio koparma yönetimiyle kıllarımı aldıktan sonra tekrar cıkma evresinde deli gibi kasıntı yapıyor.Kasımandan da durulmuo.Sonra kıl köklerim hep yara oluo.Ve derinin altındaki kıllar tam 1 hafta icinde cıkıo o sürec bana işkence oluo.Sonucunda da bacaklarım harita gibi olmus lekeler kalmıs.Bunun icin uğrasıyorum.Aslında 1 ay icinde lekelerde gidio ama.Benim için en önemli olan derinin incelmesi.Soyabilmek deriyi.Kılların deri altında kalmama olayı.En son care lazer olucam sanırım :( bakalım bunları bi deneyimde :)

ben de denemeyi düşünüyorum lazerden sonra. inşallah geçer şu lekeler. kremlerle leke rengini açmayı çok denedim ama pek işe yaramıyor. ben de fırça benzeri bi şeyle süreceğim bacaklarıma. hata yapmam inşallah da.. bi eczacıya danışmak lazım tabi. kendi başıma yapsam yanlış yaparım iyice leke bırakırım diye korkuyorum. kremler falan sürmesi basit de bu soyma işlemi olunca insan tedirgin oluyor.

siz yardımcı olun bana... ben de bacaklarıa tca uyguladım lekeler üzerine yüzde 25 .dokuzuncu gün buruştu ama soyulma yok .soyulma hakkında beni bilgilendirin lütfen....

Ben yüzde elli kullaniyordum bu kış tekrar başlayacağım yara izi için :)

dropda yüzde 25 az mı sence bacak için? çok hafif soyulma başladı bende denizde soyulma gibi.bazılarının bacağında koyu leke kalmış korkuyorum:( bende kararma olmadı.tecrübelerini aktarırsan çok mutlu olurum.

Canim lekeler için 30 veya 35 yeterli diyorlar fakat dövme için aldigim için 50 aldim ve ben 15 dakikaya kadar bekletiyordum ve alttan çıkan deri gerçekten okadar temiz ve güzel ki lekelere daha etkili olacağını düşünüyorum imkanın varsa 50 ye geçebilirsiniz ama elinizde de okadar varsa seans artar sadece eğer sonuçtan memnunsaniz uygulamaya devam edin yeterli değil diyorsanız dediğimi yapabilirsiniz 1 seneden beri kullanıyorum kıs ayında devam edicem hic bir olumsuz sonuç yaşamadım :)

Merhaba, ben de tca peelingi bacaklarıma uygulamak istiyorum ama yaz mevsimi sebebiyle eylük ekime devrettim yine de şu an popo kısmına uygulayabilir miyim diye düşünüyorum. Malum tatile gidene kadar güneş görmeyecek. Sizce soyulma gerçekleştikten 1-2 hafta sonra popom güneş görse zarar görür mü? Bir an önce bu lekelerden kurtulmak istiyorum :( Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorumm :KK54:

Bacagimdaki küçük bir lekeye 30luk tca uyguladım 2 dakika bekletip yikadım şu an mosmor ve kabarık gerekli bakımları yapıyorum ama daha önce 25 lik peeling leri uygularken böyle olmamıştı iz kalir mi acaba ?

Back