Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yapmıştım , 30 luk çok yakmaz heralde kulak çöpüyle uyguladım bi kaç sn bekleyip duruladım , çok sürersen oyuyor resmen bu kezde beyaz yuvarlak iz kalıyor çok çok yüzeysel yapmak gerekiyor batık bende de var
hemen görünürde bişy olmuyor zaten canm 1 kere yapcaksın 10 gün bekliceksin, yaklaşık 10 gün içinde hafif kararıyor ve büzülüyor derin sonra incecik soyulcak onlar , sonra biraz dinlendir bi kaç gün sonra tekrar yap 3 aymı ne dvm etmen gerekiyor , güneş ışığı direkt almasın , eşim iyi biliyor bu konuları da bende ondan öğrendiklerimle işte söylüyorum, ama belki o kadar bile sürmez lekelerine bağlı bende 2 keremi ne yapıp bırakmıştım geçti ama tüyler uzayınca alınca tekrar oluyor sürekli kese ve krem istiyor yapmayınca nokta nokta duruyyor oynamasanda, yine epey azaldı aama
canım bende 50 lik tca var, bayağı bi yakıyor ama çok etkili çok az dokundurup çekiyorum o yüzden , yüze 10 ve 15 lik,
30 ve 50 lik vücut içinmiş,
krem dediğin ne anlamdım ? ben krem felan kullanmadım sadece yüzeysel gezdirip bekledim yüksek olduğu için duruladım hafifçe , tca düşük olduğu zaman durulamıyorum çok yakmaz gerek kalmaz diye bacak sonuçta diye,
başta bişy olmuyor gibi oluyor da , 1 haftaya kadar en fazla 10 güne kadar soyulcak o ondan önce hafif kararıp büzülcek korkma :)
10 günden soyuldu ya bi kaç gün bekle dinlensin sonra yeniden yaparsın , 3-4 kez yapınca tertemiz olur merak etme cnm yüzeysel sür ince tabaka halinde incecik soyuyor zaten ben lekeler üzerine yaptım tüm bacağa yapmadım bir sorun olursa çekinme canm kolay gelsin
canım bende 50 lik tca var, bayağı bi yakıyor ama çok etkili çok az dokundurup çekiyorum o yüzden , yüze 10 ve 15 lik,
30 ve 50 lik vücut içinmiş,
krem dediğin ne anlamdım ? ben krem felan kullanmadım sadece yüzeysel gezdirip bekledim yüksek olduğu için duruladım hafifçe , tca düşük olduğu zaman durulamıyorum çok yakmaz gerek kalmaz diye bacak sonuçta diye,
başta bişy olmuyor gibi oluyor da , 1 haftaya kadar en fazla 10 güne kadar soyulcak o ondan önce hafif kararıp büzülcek korkma :)
10 günden soyuldu ya bi kaç gün bekle dinlensin sonra yeniden yaparsın , 3-4 kez yapınca tertemiz olur merak etme cnm yüzeysel sür ince tabaka halinde incecik soyuyor zaten ben lekeler üzerine yaptım tüm bacağa yapmadım bir sorun olursa çekinme canm kolay gelsin