bacaklarima lazer lipoliz yaptirmak

dilaray

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
1
1
Merhaba arkadaslar 26 yasindayim vebacaklarima lazer lipoliz yaptirmak istiyorum yaptiranlardan deneyimlerini ve tavsiyelerini almak istedim surec nasi ilerliyor.ankarada yasiyorum. doktor ve fiyatlar hakkinda bilgi Verebilirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaslar 26 yasindayim vebacaklarima lazer lipoliz yaptirmak istiyorum yaptiranlardan deneyimlerini ve tavsiyelerini almak istedim surec nasi ilerliyor.ankarada yasiyorum. doktor ve fiyatlar hakkinda bilgi Verebilirseniz sevinirim.
Ben 6 temmuzda İzmirde yaptırdım.Basen,iç bacak,popo altı,diz üstü ve çevresi şeklinde.Süreç gerçekten sabır gerektiriyor öncelikli söylemem gerekirse.Bacaklar söz konusu olunca yürüme,oturma kalkma işleri biraz sıkıntılı oluyor.İlk üç gün gerçekten aşırı zorlandım.Hissteiğiniz şey yoğun bir spor sonrası kas ağrısı hissedersiniz ya o biçim bir ağrı.Fakat ilk günlerde kanüllerin girdiği o miniminik deliklerin sızladığını hissediyorsunuz.Bacaklarda şişlik,uyuşukluk.sertlik,deri altında karıncalanma özetle hissizlik yasıyorsunuz birde morarmalar var tabi.Ama ilk üc günden sonra her gün iyileşen bir grafikle karşılasıyosunuz.Hareket kabiliyetiniz normale dönüyor,agrılar azalıyor vs vs.Şişlik ve morluklar için Arnica krem kullanıyorum ben.Henüz benimde çok yeni.İşin korse kısmı var bide.muhteemelen üç hafta içli dışlı olacaksınız.Bu sizin yeni formunuz için aşırı önemli bir süreç.Şuan hala şiş bacaklarım ama buna ragmen basenlerim dümdüz oldu ve diz kısmımı çok farkediyorum.Gün geçtikçe kendiniz farkediyorsunuz zaten iyiye giden ivmeyi.Tek söyleyebilceğim şey doktorunuzdan çok emin olmanız ve gerçekten sabırlı olmanız.Sabrımıza değeceğinden şüphem yok. :)

Selam bende istiyorum yaptırmak karın bel bölgemdeki yağları lazer lipoliz ile aldırmak mennunmusunuz

Lazer lipolizle bir günde simit,,basen,tüm bacak gıdı ... bolgelerinden yag alinirmi sizce ? Karın germe yaptircam ayriyetten ama ilerleyen gunlerde kesinlikle lazer lipo yaptircam.. enn cok basen bolgm kotu 42 beden.. ust bedenim 38/40.. orantisizim.merak ettigim azar azarda olsa her bölgeden 5/6 bolgeden tek seferde mudahale olur mu?

Canım bende ankaradayım..ben karın germeyle beraber bel ve karın lazer lipoliz yaptırdım.nerdeyse morluğum hiç olmadı,baya inceltiyo..ben tavsiye ederim..doktorum akay hastanesinde orhan erbaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…