Bacaklarım düm düz birleşmiyor

kknk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
239
3
$bacak.GIF
kızlar merhaba
benım sorunum diz kapagımının altın ve üstünde bacağımın iç kısmının boş olması(bacaklarımı birleştirince boşluk kalıyor) ve bacaklarım çok ince gözüküyor bundan dolayı.resim ekledim daha iyi anlamanız için kırmızıyla çizdim.o kısmı acaba nasıl doldurabilirm? kilo alsamda oralar dolmuyor:KK43:

kızlar kimse yazmamış???

bu konuda pek bilgim yok canım ama mantıken genetik yapınla ilgili herhalde bi uzmana yada estetisyene başvur mutlaka yardımcı olurlar.bacak dolgusu yaptıran çok var çünkü..

cnm bırlesmıyor demıssın benım bacagım resımdkı gıbı ama carpık acaba sende carpıklık olabılırmı bı de dolgu yaptıranlar cok onların paylasımına bak ıstersen

yok tatlım çarpık değil ama sütun gibide değil. dediğim gibi bacaklarımı birleştirdiğimde diz kapağımın altında ve hemen üstünde boşluk oluşuyor. boşluk dediğim öyle daire şeklinde falan değil, fotoğrafın yanına aynı bacaktan olduğunu hayal edin.

Canım bir doktora görünmelisin. Genetik bir rahatsızlık olabilir. Biz burdan çok yardımcı olamayız. :KK54:

yok tatlım çarpık değil ama sütun gibide değil. dediğim gibi bacaklarımı birleştirdiğimde diz kapağımın altında ve hemen üstünde boşluk oluşuyor. boşluk dediğim öyle daire şeklinde falan değil, fotoğrafın yanına aynı bacaktan olduğunu hayal edin.

cbnmn o tarafa dolgu yaptıt bence o zaman ama tabı ıyı bı estetık cerraha yanı cok takıyosan yaptır cok takmıyosan yaptırma derım ben estetıge karsı olnalkardanım cnm mesela hanı cok cok bellı olur da herkes bacagına bakar o derece rahatsız olursun o zman yaptır estetık ama sen bılırsın tabıkı

X