- Konu Sahibi maviyexsxil
kızlar merhaba ben genital bölgenin üst kısmını eldivenle alıyorum ve rahat oluyor. bacaklarımı da aynı şekilde alsam eldivenle batık olur mu acaba ? eldivenle bacaklarını alan var mı tecrübelerinizi yazabilir misiniz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağda kolay dediğin gibi ama yazın antalyada çok zor oluyo yapış yapış sevmiyorum
ağda kolay dediğin gibi ama yazın antalyada çok zor oluyo yapış yapış sevmiyorum
lazer epilasyon yaptırmamışmıydın sen? bi yazını okudum da. başka bölge için mi konuşuyorsun yoksa bahsettiğin merkezden sonuç alamadın mı?
büyük söylemeyeyim ama epilatörü hayatta kullanmam artık bacaklarıma mahvetti batık oldu heryerim lazerle geçirdim yara izlerini bi daha sanmıyorum epilatör kullanacağımıben ağda kullanıyorum...sonra ağda yağıyla tertemiz oluyo...hee baktımki kısalar war onlarıda epilatörle alıyorum sonuç mükemmel
büyük söylemeyeyim ama epilatörü hayatta kullanmam artık bacaklarıma mahvetti batık oldu heryerim lazerle geçirdim yara izlerini bi daha sanmıyorum epilatör kullanacağımı