• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacakları eldivenle alsam nasıl olur?

maviyexsxil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
382
1
116
36
Antalya
kızlar merhaba ben genital bölgenin üst kısmını eldivenle alıyorum ve rahat oluyor. bacaklarımı da aynı şekilde alsam eldivenle batık olur mu acaba ? eldivenle bacaklarını alan var mı tecrübelerinizi yazabilir misiniz??

tatlım eldivenle bacak almak temiz olur ama ona ayıracak kadar çok vaktin varmı? kartuş ağdayla alsamda hem batık olmaz hemde daha kısa sürede bitirirsin.

ağda kolay dediğin gibi ama yazın antalyada çok zor oluyo :50: yapış yapış sevmiyorum :37:

Anladım:) şekersiz çamsakızı ağdaları var bez kullanmadan yapılan onlardan dene bu ara benim favorim.ne yapışıyo,ne eline bulaşııyo,nede deli gibi vücuttali bulaşığını temizlemeye uğraşıyosun:)
Eldivenle kısa tüyleri alamıyorum ben malum uzatmakta mantıklı olmuyo.Eğer hırs yapıp uğraşırım dersen Allah kolaylık versin:)

ben ağda kullanıyorum...sonra ağda yağıyla tertemiz oluyo...hee baktımki kısalar war onlarıda epilatörle alıyorum sonuç mükemmel :1:

lazer epilasyon yaptırmamışmıydın sen? bi yazını okudum da. başka bölge için mi konuşuyorsun yoksa bahsettiğin merkezden sonuç alamadın mı?

tam sonuç aldım bitti derken 2 3 ay denemek için ara verdim ve geri geldi tüylerin çoğu ve ben de artık gitmek istemiyorum. hala kararsızım ama :( batıklarım vardı onlar için başlamıştım lazere onlar da geçti batık yaralarımın izleri de geçti ama tüyler geçmedi napsam bilemiyorum :43:

ben ağda kullanıyorum...sonra ağda yağıyla tertemiz oluyo...hee baktımki kısalar war onlarıda epilatörle alıyorum sonuç mükemmel :1:
büyük söylemeyeyim ama epilatörü hayatta kullanmam artık bacaklarıma mahvetti batık oldu heryerim lazerle geçirdim yara izlerini bi daha sanmıyorum epilatör kullanacağımı :45:

büyük söylemeyeyim ama epilatörü hayatta kullanmam artık bacaklarıma mahvetti batık oldu heryerim lazerle geçirdim yara izlerini bi daha sanmıyorum epilatör kullanacağımı :45:

hmmm anladım cnm...kişiden kişiye değişiyo demekki çok şükür bende hiç bişey olmadı...ama ağdadan çokk memnunum çok geç uzuyo seyrek çıkıyo ince tüyler çıkıyo...

Back