Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhba arkadaşalar başka bir konudada yazmıştım. Stopinrow kıl dönmesi spreyi diye bir sprey var kıl dönmesi ve batıklarda % 100 işe yarıyor ben 3 aydır kullanıyorum süper bişey daha önce keşke biri söyleseyidi de alsamydım dedim iğneyle dele dele bacaklarımı çok kötü yapmıştım o izler bile düzeldi batıklarda yok denecek kadar eczanelerde satılıyormuş 40 tl ecz<anelerde bulamadım ben ***************** diye bir internet sitesinden aldım 35 tl'ye
merhba arkadaşalar başka bir konudada yazmıştım. Stopinrow kıl dönmesi spreyi diye bir sprey var kıl dönmesi ve batıklarda % 100 işe yarıyor ben 3 aydır kullanıyorum süper bişey daha önce keşke biri söyleseyidi de alsamydım dedim iğneyle dele dele bacaklarımı çok kötü yapmıştım o izler bile düzeldi batıklarda yok denecek kadar eczanelerde satılıyormuş 40 tl ecz<anelerde bulamadım ben ................................................... diye bir internet sitesinden aldım 35 tl'ye
kizlar kabak lifi,ponza tasini dahi denedim..istedigim sonucu alamadim..simdi elma sirkesi kullaniyorum banyodan sonra gece yatarken aklima geldikce bacaklarima bastirarak elma sirkesiyle siliyorum..kahverengi lekeler baya kuculdu ve rengi acildi..arada birde karbonat ve tuzla bacaklariniza peeling yapin..sonucu fark edeceksiniz..ara sirada kolonya ve limonlada siliyorum..opuyorumnanaktan
ben cok memnun kaldim..sizede tavsiye ederim bir deneyin derimm