- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende uzun zamandır bu sorunu yaşadım ve en sonunda özel cilt hastanesine gittim doktorumun bana verdiği merhem çok işe yaradı adı impetex yalnız bunu kullanmadan önce kılları jiletlealmanız gerekiyor batıkları önlemek amacıyla
anam anam anammmmmmm bacaklarım varya bu ponza taşından mahvoldu sanırım çok sürttüm alev alev yanıyorum arkadaşlar buz koydum ancak geçti çizik gibi yaralar oluştu ama derinin altındakilerde çıkıyor gözlerimle gördüm tavsiyem ben gibi bacaklarınızı törpülemeyinlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bende uzun zamandır bu sorunu yaşadım ve en sonunda özel cilt hastanesine gittim doktorumun bana verdiği merhem çok işe yaradı adı impetex yalnız bunu kullanmadan önce kılları jiletlealmanız gerekiyor batıkları önlemek amacıyla
kıl dönmesi,batık ve lekeleri için kese uygulaması ile birlikte cilt soyucu maskeler kullanılmalıdır,ölü derinin atılması gerekiyorki kıllar gün yüzüne rahat çıkabilsin .
kesinlikle batık kılları elinizle sıkarak çıkarmaya çalışmayın ,kalıcı izlere sebep olabilir.
batıklar ve lekeleri için çook etkili terkip;
1 adet papaya meyvesini katı meyve sıkacağından geçirin ,posası ve püresi lazım olacak bize
bu sıvının içerisinede 2 adet bildiğimiz aspirini ilave edin ,sonra batıkların üzerine masaj yaparak yedirin ,ortalama yarım saat bekletin,sonra yıkayın uyguladığınız bölgeyi .bu terkibi haftada 2-3 kez günde bir kez uygulayın (uygulamadan önce kabak lifi kesesi yapın sonra uygulayın bu terkibi)
papaya meyvesinde retinoik asit vardır,birçok cilt soyucu kozmetik ürünlerin en baş kullanılan bitkisidir,bol miktarda retinol bulunur papayada .
(not! burada bahsettiğim yeni karışımın içindede papaya vardı.papaya aynı zamanda güçlü bir protein parçalayıcı enzime sahiptir,bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz aynı zamanda)
kizlar kabak lifi,ponza tasini dahi denedim..istedigim sonucu alamadim..simdi elma sirkesi kullaniyorum banyodan sonra gece yatarken aklima geldikce bacaklarima bastirarak elma sirkesiyle siliyorum..kahverengi lekeler baya kuculdu ve rengi acildi..arada birde karbonat ve tuzla bacaklariniza peeling yapin..sonucu fark edeceksiniz..ara sirada kolonya ve limonlada siliyorum..opuyorumnanaktan
ben cok memnun kaldim..sizede tavsiye ederim bir deneyin derimm
peki bacaklarınızdaki kıl batık lekeleri için hiç ideal kremi kullandınız mı?????????*