Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ideal kremde leke giderici krem.netten araştırıp bakma imkanın vardır herhalde
burda bikaç kişi deneyimlerini yazmış bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/lekeler-ciller-cilt-rengi-sorunlari/258277-ideal-krem.html
birde kremin içeriğinde ne var araştırmak lazım
Bu mesajı foruma ilk üye olduğumda da yazmıştım. Galiba yeni üyeyim diye o zaman çok kaale alınmadı. Bana cevap bile vermemişlerdi o başlıkta... kaydirigubbakcemile3 Ben bu izlerden ve batıklardan kurtulmuştum ama daha sonra bir iki tane, bir iki tane ha şunu sıkayım ha bununla oynayayım derken yine oluştu. Ama yine eski yöntemime döneceğim.
Bunun için doktora gitmiştim. Bana 4 çeşit krem vermişti doktorum. Kesinlikle kese, lif, ponzataşı falan sürme, kot bile giyme demişti. Hergün sabah kalkıyordum. "Excipial lipo" isimli losyonu sürüyordum bacaklarıma tüm gün nemli geziyordum. Akşam yatarken yıkıyordum bir akşam "bactroban" diğer akşam "fucidin" sürüyordum. Yani gündüzleri hep excipial akşamları da bir akşam fucidinse diğer akşam bactroban sürüp yatıyordum. bir de bana devletin karşılamadığı özel bir losyon önermişti. Esas bu losyon işe yaradı. Adı da "exfoliac" tı. Bu losyon o zaman 30 liraydı. Ama çok uzun süre gitti. Bunu haftada iki gün fırça ile lekeli, batık olan yerlere sürüyordum. Ve kesinlikle kafama takmadım. Etek de giydim, elbise de giydim. Ne yapayım sağlığımdan önemli mi dedim. Arkadaşlarım başta sordu. Hayırdır bacaklarına ne oldu diye ama anlattım böyle böyle geçecek diye. Çok şükür de geçti. Ama işte benim kafasızlığım bir yıl oldu. Tertemiz bacaklarımı yine oynaya oynaya mahfettim yeniden başlayacağım şu KPSS telaşım bitsin de. Bu arada bu batıklara neden olan şeye gelince
1. Hangi yöntemle bacaklarınızı alıyorsanız her zaman onunla alın. Ben bir ağda yapardım bir makine ile alırdım bacaklarım mahfolurdu. Kesinlikle ne ile alıyorsanız öyle devam edin. Eğer makine kullanıyorsanız tavsiyem terkedin. Sir ağdaya geçin.
2. Kesinlikle buna bakteriler yol açıyor. Bacaklarınızı alırken eğer makine ile alıyorsanız sizden önce kimsenin kullanmadığından emin olun. (benim kardeşlerim de kullanıyor, o bakımdan dikkat ederim.) Ve önce bacaklarınızı alın sonra başlığı temizleyip başka bölgeleri alın. Aldıktan sonra da batikon sürün ya da protex (antibakteriyel) sabunla yıkayın.
Ben bu batıklarla, lekelerle çok uğraştım. Şİmdilik aklıma gelenler bunlar... Ayrıca bence bi doktora gidin bu kremleri bir sorun "benim cildime uygun mu?" diye. Adanada yaşayanlara da devlet hastanesinde "Hümeyra Boğa"yı öneririm. Benim bacaklarımı, yüzümün sivilcelerini tedavi eden kişidir. Gerçekten çok ilgili ve çok ihtimam gösteren biridir.
canım benim çok saol ne güzel açık açık yazmışsın her şeyi.benim 1 ay sonra düğünüm var ve bu hafta doktora gidipi bu kremleri sorucam.ama senin ne kadar zamanda iyileşti
Geçmiyorrr işte :sinifsinif:
Yada ben bir şeyi sürekli yapmayı sürdüremediğim için olmuyor bilemiyorum. Bir ara peeling yapıyordum ama sürdüremedim. Bir yöntemi sürekli yılmadan deneyipde sonuç alan yok galiba aramızda. mirmirmirmir
Stopingrow Kıl Dönmesi Spreyi
Derinin altında kalan kılları yüzeye çıkarılmasına yardımcı olur, kıl dönmesi ile oluşan kızarıklıkların giderilmesinde etkilidir. Stoppingrow içerdiği etken maddeler ile cildin en alt tabakasına kadar nüfuz ederek kılın etrafını saran sıvıyı kurutur ve kılın dışarı çıkmasını destekler. Ağda işlemi öncesi veya sonrası kullanılabileceği gibi erkeklerde de tıraş sonrası oluşan batıkların ve kızarıkların giderilmesine yardımcı olur.
Aspirene alerjisi olan kişilerin doktor tavsiyesi ile kullanılması önerilir.
Türkiye'nin en iyi kadın portalı Mahmure.com'un tavsiyeside Stopingrow oldu.