evet ebrulim arkadaşımıza bende katılıyorum benim için çok üyük sorundu etek giyemiyordum inşallah bu yaz giyeceğim çünkü ciddi derecede azaldı sürekli kese yap topuk taşı ile yapıyorum ben birde cildin kuru ise banyodan sonra nemlendir inan değişimi göreceksin benimkiler tamamen bitmedi henüz ama çok ama çok azaldı
laser epilasyon kılların çıkmaması için yapılan bir tedavi diyebilirim. ama kıl dönmesi çok farklı bir şey laser kılları yok eder ama kıl dönmesi yol olmaz bence önce kıl dönmesi sorununu hallet sonra epilayon yaptır derim ben hatta ben sir ağda yaptırıyorum azaldılar
kil donmesinden kaynakli olusmus koyu lekeler icin kese cidden cok ise yariyor.ama durum cok ciddi boyutta ise tca oneririm.yuzum icin almistim,bir kez yuzume kullandim,cok ta ciddi fark gormedim.ama ben tca yi yuzde yuz saf olarak aldim ve yuzde on konstantrasyona kadar incelttim,o yuzden yuzumde ne kahverengi kabuk olustu ne renk degisimi oldu.sadece birkac gun sonra cok ince bir deri attim,o da bariz bir cilt rengi acilmasi saglamadi tabii.bacaklarim butun yaz yuzme okullari yuzunden feci bronzdu,ustunden zaman gectikce cok ta kese kullandigim icin ayrica,kimi yerlerde acilmalar oldu ama bronz deri ile normal ten rengi karisimindan kaplumbaga gorunumlu bir ten olustu.tca yi yuzde 40 a ayarladim kullandim.feci yakti,yanik gibi kabuk olustu ve iki haftaya kalmadan kil donmesi lekelerim dahil tum cilt atti.her gun dus alirken kese kullandim,fazla bastirmadan,ama deriyi de uzaklastiracak sekilde,gunese asla cikmadim ve bir de bol bol bepanthene asurdum.ne leke kaldi ne bronzluk kalintilari.ulasma sansiniz olursa tca deneyin derim,bebek gibi yeni bir cilt sahibi olmak icin birebir.
kese=peeling canım benim. üşenme yap keseyi sonuçtan memnun olacağıa inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?