Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bacaklardaki batık lekelerine çözümü olan varmı ?
- Konu Sahibi bugse01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2014
- 26
- 3
- 86
- 28
ponza taşı, bepanthen gibi ürünleri kullanmama ragmen bır işe yaramadı lazer epilasyona 8 ay once basladım ama lekelerim halan var ve batıklar yıne olusuyor ... etek giymeye elbise giymeye hasret kaldım ... bana yardım edebılecek olan varmı
Bende aynı durumdayım benimkinden daha kötü değildir umarım
Eklentiler
- 27 Aralık 2014
- 26
- 3
- 86
- 28
Şuan lazer liyim tuylerim çıkmış dökülme sürecinde ama resim atım bak bende mağdurum
Bende lazere başladım 1. Seans bitti 2 . seans temmuzda. Onlar geçer diyorlar pahalı krem satma çabasındalar ama yok geçmiyor gecmeyecek
- 27 Aralık 2014
- 26
- 3
- 86
- 28
Telden atamiyorum yarın bilgisayardan atarim ... Güzellik salonundn krem alma bir ise yaramıyor... Lazerde ağda yapmadığın için azaltıyor yeni balıkları ama lekelere çözüm değil. Ne kadar lekeleri azaltır deselerde 1 yıldır azalma yok
Leke tedavisi ne para vermek istemiyorum lazere bile 1500 para verdim eğer iyi bir sonuç alamayacaksam çok üzülurum psikolojim bozuldu kısa pantolon bile giymiyorum etek falan umrumda değil ama denize gidemiyorum utancimdan yansa tenim belkide esitlenecek rengi ama cesaretim yok o kadar insanın yanında bu bacaklarla guneslenmeye
- 27 Aralık 2014
- 26
- 3
- 86
- 28
Ya bi bırakamadım ki oynamayı elim sürekli bacaklarima gidiyor benim bacaklarım 2 senedir güneş görmüyor zaten beyaz tenliyim daha da beyaz oldum lekeler evet koyu bende de kese bende yapıyorum ama sanki hiç bir ise yaramıyor banyodan oncemi sonrami bepanten suruyosun bir de bi kaç kişi salisilik asid 1/haftada ise yaradı yazmış alıp denemyi düşünüyorum belki soyulur yeni deri cikar