- 9 Ocak 2015
- 84
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba lekeler geçti mi aynı sorun bende de var?Bende aynı durumdayım benimkinden daha kötü değildir umarım
Batigami iyi geliyor lekeleremikızlar orıflame batık kremı var duzenlı kullanınca gecırıyo şuan satış danışmanlarına ındırımde kullanmak ıstersenız msj atın
Soyulmami oldu bende kullandim madicascolu ama soyulmadı karistirmakmi gerekiyor acabaÇözümü gerçekten buldum . Şimdi her banyoda kapak kesesini yapıyorum. Bepantol ve medicasolu karıştırıp gece iyice nasaj yaparak sürüyorum sonra üstüne streç film sarıyorum bacagıma kızlar bir kere denedim ama cidden böyle bir etki olamaz. Ben o kadar sıkıntı çektim ki tedaviyi bulunca yazıcam diye hep söylerim sabah kalkınca jelatini çıkarın resmen bacagınızdan sim siyah bir deri çıkıyor . Şok oldum ve 1 günde bile etkisi oldu deneyin gerçekten çok güzel sonuç verdi ilk seferde hemdeeeee
merhaba canım çok acayip ben 6 seans oldu lazerim bütün bacaklarımdaki batıklar gitti ışıl ışıl oldu bacaklarım seninki niye geçmedi hangi lazer epilasyon acabaponza taşı, bepanthen gibi ürünleri kullanmama ragmen bır işe yaramadı lazer epilasyona 8 ay once basladım ama lekelerim halan var ve batıklar yıne olusuyor ... etek giymeye elbise giymeye hasret kaldım ... bana yardım edebılecek olan varmı