Canım... öncelikle bu kararı vermen ve senin için en iyi etkiyi yaratan doktorda gerekli olan işlemleri yaptırman en güzeliMerhabalar... Dilerim herkes saglikli ve iyidir..
Sonunda bacak ici germe/uyluk germe ameliyati olmaya karar verdim. Aranizda yaptiran ve tecrubesini, doktor alisverisini paylasmak isteyen var mi? benim sorunum arastirdikca kafamin karismasi. her doktor baska sey soyluyor. germe oncesi liposuction ve dikey sekilde bacagin ic kisminda dikis olacagi ve iz kalacagi konularini anladim ve ona tamamim. Ama bir tanesi on bacaga elleyemeyiz orasi dalga dalga kalir, arka bacaktaki yerlere de cok elleyemeyiz popo zamanla duser diyor. digeri bacagin her yerine ellemezsek cok bir ise yaramaz dior. bazisi tayt giydirip gececek digeri hem varis corabi hem korse diyor.. neye gore karar vermek lazim acaba. doktorlardan bir tanesi bende guzel bir etki yaratti. ona guvenirim gibi geliyor. ameliyat tarihi de aldim. su birkac gun icinde tecrubesi olan ve paylasan birisi olursa gider baska doktorla da gorusurum.
Yardimci olursaniz sevinirim. ben olduktan sonra burada bilgileri paylasirim.
cok tesekkurler simdiden.
Bu konuda bende çok kararsızım. Cidden tecrübesi olanlar resimli bir fikir verebilirim mi . Nişantaşında bir doktora gittim bacaklara gerek yok de vs vs neymiş efendim yaşım 44 müş memnun kalmalı imişim ama karın germe yaparız dedi. Bence Türkiye evet Avrupa’da da doktorlar bize tavsiyeyi kendi şehrine göre veriyorlar mesela ben bana bir şeyi tavsiye eden doktorun insta. Sayfasını takip ediyorum bakıyorum tavsiye ettiği ameliyat en çok yaptığı ameliyat ... bacak germe ile hiç storisi yok . Birde sanırım alacakları para ve işlemin değer değmezliğine bakıyorlar kuaför şerde olduğu gibi.Merhabalar... Dilerim herkes saglikli ve iyidir..
Sonunda bacak ici germe/uyluk germe ameliyati olmaya karar verdim. Aranizda yaptiran ve tecrubesini, doktor alisverisini paylasmak isteyen var mi? benim sorunum arastirdikca kafamin karismasi. her doktor baska sey soyluyor. germe oncesi liposuction ve dikey sekilde bacagin ic kisminda dikis olacagi ve iz kalacagi konularini anladim ve ona tamamim. Ama bir tanesi on bacaga elleyemeyiz orasi dalga dalga kalir, arka bacaktaki yerlere de cok elleyemeyiz popo zamanla duser diyor. digeri bacagin her yerine ellemezsek cok bir ise yaramaz dior. bazisi tayt giydirip gececek digeri hem varis corabi hem korse diyor.. neye gore karar vermek lazim acaba. doktorlardan bir tanesi bende guzel bir etki yaratti. ona guvenirim gibi geliyor. ameliyat tarihi de aldim. su birkac gun icinde tecrubesi olan ve paylasan birisi olursa gider baska doktorla da gorusurum.
Merhaba ben oldum 5 hafta önce size karın ve uyluğu birlikte olmamanızı tavsiye ederim uyluk bacak araları açıldı çok acı çektim bu ameliyatı çok yapmış tecrubeli doktorlarla yola çıkın ben çetin duyguya yaptırmadığıma çok pişmanımBu konuda bende çok kararsızım. Cidden tecrübesi olanlar resimli bir fikir verebilirim mi . Nişantaşında bir doktora gittim bacaklara gerek yok de vs vs neymiş efendim yaşım 44 müş memnun kalmalı imişim ama karın germe yaparız dedi. Bence Türkiye evet Avrupa’da da doktorlar bize tavsiyeyi kendi şehrine göre veriyorlar mesela ben bana bir şeyi tavsiye eden doktorun insta. Sayfasını takip ediyorum bakıyorum tavsiye ettiği ameliyat en çok yaptığı ameliyat ... bacak germe ile hiç storisi yok . Birde sanırım alacakları para ve işlemin değer değmezliğine bakıyorlar kuaför şerde olduğu gibi.
elbette bu doktorlar sıkıntılı kafa karıştırıyorlar ama birde herşeyi yapan doktorlar var Buda bence çok sıkıntılı. Aynen restoranda gidiyorsun menükaryında İtalyan Türk Çin herşey var ve soruyorsun bunun hangisinin en güzel yapar diye. Kısaca ben bu şekilde araştırıyorum ama bence burda çok daha verimli cevaplar alıyorum ve düşüncelerimi revirde ediyorum.
Ay canım ya bu eski halin mi uoksa hali hazırda bu durumda mısın? Cok gecmiş olsun. Muhtemelen gergin kapamış dikiş ayrılmış çok acı verdigini düşünüyorum gecmişler olsunMerhaba ben oldum 5 hafta önce size karın ve uyluğu birlikte olmamanızı tavsiye ederim uyluk bacak araları açıldı çok acı çektim bu ameliyatı çok yapmış tecrubeli doktorlarla yola çıkın ben çetin duyguya yaptırmadığıma çok pişmanım
Merhaba ben oldum 5 hafta önce size karın ve uyluğu birlikte olmamanızı tavsiye ederim uyluk bacak araları açıldı çok acı çektim bu ameliyatı çok yapmış tecrubeli doktorlarla yola çıkın ben çetin duyguya yaptırmadığıma çok pişmanıma çok geçmiş
Cok gecmis olsun doktorunuz kim ögrenebilirmiyim?Merhaba ben oldum 5 hafta önce size karın ve uyluğu birlikte olmamanızı tavsiye ederim uyluk bacak araları açıldı çok acı çektim bu ameliyatı çok yapmış tecrubeli doktorlarla yola çıkın ben çetin duyguya yaptırmadığıma çok pişmanım
Çok doktora gitmen kafanı karıştırabilir canım o yüzden gittiklerin arasında en çok sana yakın geleni kafana yatanı tercih edebilirsin tabi bunu tercih ederken doktorun daha önceki yaptıgı operasyonlarıda göz önünde bulundurmayı ihmal etme sağlık her şeyden önemliMerhabalar... Dilerim herkes saglikli ve iyidir..
Görümcemin arkadaşı Ankara'da Orhan Aydın'a yaptırdı Çok memnun kaldı hem liposuction hem de germe ameliyatı yapıldı bacaklara bacakları genetik olarak çok kalınmış şu anda çok memnun sonuçtanMerhabalar... Dilerim herkes saglikli ve iyidir..
geçmiş olsun doktorunuz kimdiCok gecmis olsun doktorunuz kim ögrenebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?