- Konu Sahibi Kadinkadin
-
Limette cok uzuldum, cok gecmis olsun. Senin vucut Kabul etmemis Aquafilling I, ya da doktor hatasi mi anlayamadim. Ben ikinciyi yaptirmayi dusunuyorum ama bunlar biraz uzdu beni. Umarim ayni maddeyi kullanmistir dr. Paketi gordun mu enjekteden once? Benim dr cok iyiyidi gosterdi herseyi, Ankara'da. Cok gecmis olsun tekrar. Umarim rahatsizligin gecince acilarina deger. Kendine iyi bak.
Mmerhaba , o kadar çok yazdım ki ,
ben şahşen kimseye bu dolgu maddesini önermiyorum.
Kendisine mejburen çaresizlikten tekrar mail atıp son durumumu yazdım. enfeksiyonun tekrar nüksettigini
Antibitik kullandıgım süre içinde , tekrar
diger bacağımın kızarıp şiştiğini , burada gittiğim dr. bakteri kaptıgımı söylediğini yazdım.
Kendisine kızsamda bana bu konuda yardımcı olmasını söyledim.
Bana cevap yazıp moralimi altüst etti.
antibiyotigin tek başına işe yaramıyacağını , bu maddenin bende alerji yaptığını. Bir başka hastasında da böyle bir şey yaşamış oldugunu yazmış. O bölgedeki dolgunun tamamen dışarı çıkması gerektigini; ki bunu yapmak ancak şişip deri patlama noktasına gelince yapılabiliniyor ( bunu zaten ben yaşadım)
Benim altı bölgeme sıktı bu maddeyi , henüz ikisi patladı . afedersiniz böyle ortada kaldım . Artık kaderime ve son 4 dolgu yerinin şişip patlamasını beklemekten başka yapacak bir şey kalmadı( inşallah tekrarlamaz diyecegim ama iki bölge tetikte bekliyor , kızarık ve hassas.
Ben yandım eller yanmasın türküsünü söylemekteyim
sağlıkla kalın.
Merhaba oygar beyemi yaptırdınız bende kalcama istıyorum memnun degılmısınız
merhaba , o kadar çok yazdım ki ,
Kendisine mejburen çaresizlikten tekrar mail atıp son durumumu yazdım. enfeksiyonun tekrar nüksettigini
diger bacağımın kızarıp şiştiğini , burada gittiğim dr. bakteri kaptıgımı söylediğini yazdım.
antibiyotigin tek başına işe yaramıyacağını , bu maddenin bende alerji yaptığını. Bir başka hastasında da böyle bir şey yaşamış oldugunu yazmış. O bölgedeki dolgunun tamamen dışarı çıkması gerektigini; ki bunu yapmak ancak şişip deri patlama noktasına gelince yapılabiliniyor ( bunu zaten ben yaşadım)
Benim altı bölgeme sıktı bu maddeyi , henüz ikisi patladı . afedersiniz böyle ortada kaldım . Artık kaderime ve son 4 dolgu yerinin şişip patlamasını beklemekten başka yapacak bir şey kalmadı( inşallah tekrarlamaz diyecegim ama iki bölge tetikte bekliyor , kızarık ve hassas.
sağlıkla kalın.
[/QUO
Merhaba. Çok geçmiş olsun. Şu anda nasıl oldun. Enfeksiyon geçti mi ?merhaba , o kadar çok yazdım ki ,
sağlıkla kalın.
bende çook pişman olanlardanım 2 bacağında çok kötü durumda sizin yaptırımı ne kadar oldu şimdiki durumunuz nedir çok geçmiş olsunMerhaba ben bacaklarıma aquafilling enjekte yaptırdım. lokal anastezi , lakin benim vucudum kaldırmadı. işlem sonrası enfeksiyon kaptım , yaklaşık 24 gün antibiyotik kullandım . baldırda iltahap yaptı ve patladı, akınca rahatladı. 1 buçuk ay düzgün yürüyemedim . şimdi üzerinden 3 ay geçti . sağ bacak yaralar iyleşiyor derken, sol bacağımda hiç bir sıkıntı yokken ikidir alerji yapıyor , şişiyor kızarıyor deriler soyuluyor. vucut kabul etmiyor. bende çaresiz kaldım . dr. gidip antibiotık almak istemiyorum .
o yüzden siz siz olun iyi düşünün . iyi bir Dr. ile kontak kurun , bunlardan bahsedin. ben çok pişmanım ama yapacak bşr şey yok .
merhaba , o kadar çok yazdım ki ,
sağlıkla kalın.
sizinle konuşmak mümkün mü bende aynı dertteyimBugün isyandayim, allahim nerden basima böyle bir dert aldim . Ah egri ama kasli bacaklarim sizi özlüyorum ve sizden özür diliyorum
Bende yaptırmayı düşünüyorum açıkçası konuşabilirsek iyi olursizinle konuşmak mümkün mü bende aynı dertteyim
Hangi klinikte yaptırdınız da bu kadar kötü oldu öğrenebilir miyimsizinle konuşmak mümkün mü bende aynı dertteyim
Merhaba nerede yaptırdınız ogrenebılır mıyımMerhaba Ruzcan, Ben gecen yaz 50ser gr Aquafilling enjekte ettirdim, benim bacaklar cok ince oldugu icin bir kez daha yaptiracagim. Keske 100 er mg enjekte ettirseydim cok pismanim. Genel olarak memnunum eskiye gore tabi. Benim tanidiklarim var 50 ser mg ile hayatlari degisti. Mini etekler, taytlar... Ben tam istedigim gibi bir sekil icin bu yazi bekliyorum. Hic acisiz, lokal anastezi, iyilesme sureci Yok. Ya da Ben cok cabuk iyilestim. Dusunun derim. Yanlis bir islem yapilmamasi icin de dogru insani dogru doktoru bulmaniz gerekir. Bol sanslar
Merhaba yaptırdınız mı bende düşünüyorum daMerhaba ben de bacaklarıma aquafilling yaptırmayı düşünüyorum fakat lokal anestezi acılı oluyor diye duydum yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden tesekkurler
Ben ikinci Aquafilling silikon dolgusu nu da yaptirdim. Temmuz ayi sonundaydi, ilk yaptirdigimda cok rahattim ama ikinci dolgu aylarca agridi. Biraz da asimetrik gorunuyor. Simdilerde varis belirtileri var. Varis baslamissa silikonlar problem yaratir mi diye uzulmeye basladim. En yakin zaman da bir Dr gorecegim. Silikon yaptirdigim dr a msj attim henuz cevap yokumarim basindan atmaya calismiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?