• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptirdim, Aquafilling silikon enjekte edildi.

Merhaba Ruzcan, Ben gecen yaz 50ser gr Aquafilling enjekte ettirdim, benim bacaklar cok ince oldugu icin bir kez daha yaptiracagim. Keske 100 er mg enjekte ettirseydim cok pismanim. Genel olarak memnunum eskiye gore tabi. Benim tanidiklarim var 50 ser mg ile hayatlari degisti. Mini etekler, taytlar... Ben tam istedigim gibi bir sekil icin bu yazi bekliyorum. Hic acisiz, lokal anastezi, iyilesme sureci Yok. Ya da Ben cok cabuk iyilestim. Dusunun derim. Yanlis bir islem yapilmamasi icin de dogru insani dogru doktoru bulmaniz gerekir. Bol sanslar

Merhaba arkadasim
Bacaginiza aquafiling. Dolgusu yaptirmistiniz. Sonucutan memmun musunuz?

Tekrar ben,
Nerede yaptırdınız, kime ve ne kadara yaptırdınız, eğer mahsuru yoksa özelden fotoları varsa bakabılır mıyım

Yazılanları okudukça yaptırmak ıcın sabırsızlanıyorum, ama parası benim ıcın çok o
Önemli. Alt bacağım cok ince.... Sanki patatese çöp batırmış gibi... Yazları kabusum oluyor....devamlı pantolon gıyıyorum. Bır de kayınvalidenin dalga gecen sözleri ve bakışları sa cabası.... Ankara da bu tur işlemi yaptıran varsa mesajlarınızı bekliyorum

Merhaba ben de bacaklarıma aquafilling yaptırmayı düşünüyorum fakat lokal anestezi acılı oluyor diye duydum yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden tesekkurler

Merhaba ben de bacaklarıma aquafilling yaptırmayı düşünüyorum fakat lokal anestezi acılı oluyor diye duydum yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden tesekkurler

Merhaba ben bacaklarıma aquafilling enjekte yaptırdım. lokal anastezi , lakin benim vucudum kaldırmadı. işlem sonrası enfeksiyon kaptım , yaklaşık 24 gün antibiyotik kullandım . baldırda iltahap yaptı ve patladı, akınca rahatladı. 1 buçuk ay düzgün yürüyemedim . şimdi üzerinden 3 ay geçti . sağ bacak yaralar iyleşiyor derken, sol bacağımda hiç bir sıkıntı yokken ikidir alerji yapıyor , şişiyor kızarıyor deriler soyuluyor. vucut kabul etmiyor. bende çaresiz kaldım . dr. gidip antibiotık almak istemiyorum .
o yüzden siz siz olun iyi düşünün . iyi bir Dr. ile kontak kurun , bunlardan bahsedin. ben çok pişmanım ama yapacak bşr şey yok .

Son düzenleme:
image.jpg bu bacağımın şimdiki hali.
Merhaba ben bacaklarıma aquafilling enjekte yaptırdım. lokal anastezi , lakin benim vucudum kaldırmadı. işlem sonrası enfeksiyon kaptım , yaklaşık 24 gün antibiyotik kullandım . baldırda iltahap yaptı ve patladı, akınca rahatladı. 1 buçuk ay düzgün yürüyemedim . şimdi üzerinden 3 ay geçti . sağ bacak yaralar iyleşiyor derken, sol bacağımda hiç bir sıkıntı yokken ikidir alerji yapıyor , şişiyor kızarıyor deriler soyuluyor. vucut kabul etmiyor. bende çaresiz kaldım . dr. gidip antibiotık almak istemiyorum .
o yüzden siz siz olun iyi düşünün . iyi bir Dr. ile kontak kurun , bunlardan bahsedin. ben çok pişmanım ama yapacak bşr şey yok .

Limette cok uzuldum, cok gecmis olsun. Senin vucut Kabul etmemis Aquafilling I, ya da doktor hatasi mi anlayamadim. Ben ikinciyi yaptirmayi dusunuyorum ama bunlar biraz uzdu beni. Umarim ayni maddeyi kullanmistir dr. Paketi gordun mu enjekteden once? Benim dr cok iyiyidi gosterdi herseyi, Ankara'da. Cok gecmis olsun tekrar. Umarim rahatsizligin gecince acilarina deger. Kendine iyi bak.

Limette cok uzuldum, cok gecmis olsun. Senin vucut Kabul etmemis Aquafilling I, ya da doktor hatasi mi anlayamadim. Ben ikinciyi yaptirmayi dusunuyorum ama bunlar biraz uzdu beni. Umarim ayni maddeyi kullanmistir dr. Paketi gordun mu enjekteden once? Benim dr cok iyiyidi gosterdi herseyi, Ankara'da. Cok gecmis olsun tekrar. Umarim rahatsizligin gecince acilarina deger. Kendine iyi bak.

teşekkür ederim kadinkadin . vallahi bilmiyorum , gördügüm büyük bir serum torbasını andıran şeyin içinden şırıngayla sürekli çekip kücük tüplere doldurup enjekte ettiler . artık malzemedende şüphe duymaya başladım.
ya bilemiyorum nasıl kurlulucam bu şeyden . Çaresiz kaldım zavallı ev doktorum iyi ama oda bilmiyor. kime danışsam ,bunun geri dönüşümü yokmu acaba . yarın sabah yine kan tahlili yapılacak. bacagım çok şişti ağrıyor

yag olayini bn bir kere denedim aylarca mor bacaklarimi gizledim bir daha da tobeee simdi bu yontemi dusunuyorum acaba sizin doktorunuz kimdi benimki x bacak seklinde az bosluklarim kaldi yag enjeksiyonundan sonra ama o iyilesme donemi cok kotuydu kimseye tavsiye etmem yag enjeksiyonunu...
merhabalar ,
sızın durumunuzu merak ettım. kızım x bacak sendromlu. yas ılerledıkce psıkolojısıde aynı oranda bozulacak emınım sımdıden takıyor kafasını. yaptırdıgınız işlem bacaklarınızı ne yönde etkiledi acbaa?

su an bisey yok tabi neredeyse aradan 4 yil gecti morluk iz filan yok dikis izleri belirli belirsiz ilerleme de oldu hic eskisi gibi gozukmuyor su an X bacak gibi degil de hafif kadinsi ice donuk bacak gibi birlestirince bacaklarimi daha az bosluk var eskiden birlestiremiyordum bile dizimdeki sislikten oraya liposuction yapti doctorum ahmet karacalardi belki yeni ontemler gelistirilmistir bilemem altlara da yag enjekte etti benim bacak duzeldi baya ama sikintisi su iyilesme donemi cok rezildi ben o yil hic acik ten rengi corap giyemedim kapri etek giyemedim ve moralimi cok bozmustu bu olay 6 ay filan surdu morluklarin gecmesi

Ama bu kalici bisey bunu da belirteyim aralarindaki farki bu basliktaki yontem heralde gecici 5 yillik filan bisey yag olayi kalici ama yuzdesi ksiiden ksiiye gore degisiyor bende yuzde 40i 50si kaldi baskasinda farklidir belki bilemem siz en iyisi iyice arastirin yontem doctor olacaksa kiziniz da eylul ayinda yaptirin

Çok geçmiş olsun ben de yaptırmayı düşünüyordum ama artık biraz korkuyorum siz hangi Dr yaptırmıştıniz sakıncası yoksa??

merhaba , o kadar çok yazdım ki ,
ben şahşen kimseye bu dolgu maddesini önermiyorum.

Kendisine mejburen çaresizlikten tekrar mail atıp son durumumu yazdım. enfeksiyonun tekrar nüksettigini
Antibitik kullandıgım süre içinde , tekrar
diger bacağımın kızarıp şiştiğini , burada gittiğim dr. bakteri kaptıgımı söylediğini yazdım.
Kendisine kızsamda bana bu konuda yardımcı olmasını söyledim.
Bana cevap yazıp moralimi altüst etti.
antibiyotigin tek başına işe yaramıyacağını , bu maddenin bende alerji yaptığını. Bir başka hastasında da böyle bir şey yaşamış oldugunu yazmış. O bölgedeki dolgunun tamamen dışarı çıkması gerektigini; ki bunu yapmak ancak şişip deri patlama noktasına gelince yapılabiliniyor ( bunu zaten ben yaşadım)
Benim altı bölgeme sıktı bu maddeyi , henüz ikisi patladı . afedersiniz böyle ortada kaldım . Artık kaderime ve son 4 dolgu yerinin şişip patlamasını beklemekten başka yapacak bir şey kalmadı( inşallah tekrarlamaz diyecegim ama iki bölge tetikte bekliyor , kızarık ve hassas.
Ben yandım eller yanmasın türküsünü söylemekteyim
sağlıkla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar geçmiş olsun ben oygar aytekin' e gidecektim fakat anlattıklarınızdan sonra korkar oldum uyardığınız için tesekkurler acil şifalar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Ruzcan, Ben gecen yaz 50ser gr Aquafilling enjekte ettirdim, benim bacaklar cok ince oldugu icin bir kez daha yaptiracagim. Keske 100 er mg enjekte ettirseydim cok pismanim. Genel olarak memnunum eskiye gore tabi. Benim tanidiklarim var 50 ser mg ile hayatlari degisti. Mini etekler, taytlar... Ben tam istedigim gibi bir sekil icin bu yazi bekliyorum. Hic acisiz, lokal anastezi, iyilesme sureci Yok. Ya da Ben cok cabuk iyilestim. Dusunun derim. Yanlis bir islem yapilmamasi icin de dogru insani dogru doktoru bulmaniz gerekir. Bol sanslar
Merhaba siz hangi doktora yaptırmıştıniz acaba ben de düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum.

Iyi cesaret etmissiniz arkadaslar. Dolgu maddelerini kullanan arkadaslarin cogu enfeksiyon kapri aylarca acilar cektiler. Yuzde seksen vucut kabulnetmiyor zaten. kadinkadin bu sorunlarinyasamadigin icin cok sanalisin. Ama yerinde olsam ikinciyi de asla dusunmem. Ben de onbes haziranda kokhucre+yag olucam. Bu yag enjektesinde morarma elbette oluyor iki ay ama dogal onda islem yapiliyor o bolgeye yani bir zarari yok. Ins herkes istedigi bavaklara kavusur. Bitmez bi sknti bundurum

Simdiden ins Hersey istedigin gibi olur. Dogal yag dolgusu cok daha iyi tabi. ben de yag Yok o yuzden slikon enjekte oldum. Ikinciyi biraz erteliycem galiba, siz operasyon sonrasi icin MSG atarsaniz sevinirim. Tesekkurler

Back