Bacak dolgusu yaptirdim, Aquafilling silikon enjekte edildi.

Simdiden ins Hersey istedigin gibi olur. Dogal yag dolgusu cok daha iyi tabi. ben de yag Yok o yuzden slikon enjekte oldum. Ikinciyi biraz erteliycem galiba, siz operasyon sonrasi icin MSG atarsaniz sevinirim. Tesekkurler
Aslinda burda bu konuyla ilgili konusma var. Cok yaotiran arkadas var sonuclarininheo paylasiyorlar. Orayi da takip edin. Hem silikon hem yag yaotiranlar var. Ben de yazarim elbette

Ben ikinci Aquafilling silikon dolgusu nu da yaptirdim. Temmuz ayi sonundaydi, ilk yaptirdigimda cok rahattim ama ikinci dolgu aylarca agridi. Biraz da asimetrik gorunuyor. Simdilerde varis belirtileri var. Varis baslamissa silikonlar problem yaratir mi diye uzulmeye basladim. En yakin zaman da bir Dr gorecegim. Silikon yaptirdigim dr a msj attim henuz cevap yok umarim basindan atmaya calismiyordur.

Ben de çok çekiyorum alt bacağım çok ince nasıl yaptırdınız paylaşır mısınız
Lokal anastezi oldu, 50 ser mg az geldi tabi. Cok ince bacaklarim. Acisiz ve iyilesme sureci kolay oldugu icin yine yaptiracagim. 3.500 fiyati. Iki gun biraz gerilme oluyor bacaklarda ve bandaj takiyorlar. Gunluk islerini hallediyorsun yinede. Cok agrisi Yok. Ben ikinci gunu parka gitmistim.

Ben de çok çekiyorum alt bacağım çok ince nasıl yaptırdınız paylaşır mısınız
Ben ikinci Aquafilling silikon dolgusu nu da yaptirdim. Temmuz ayi sonundaydi, ilk yaptirdigimda cok rahattim ama ikinci dolgu aylarca agridi. Biraz da asimetrik gorunuyor. Simdilerde varis belirtileri var. Varis baslamissa silikonlar problem yaratir mi diye uzulmeye basladim. En yakin zaman da bir Dr gorecegim. Silikon yaptirdigim dr a msj attim henuz cevap yok umarim basindan atmaya calismiyordur

Limette hanim Merhaba durumunuz nasil oldu, merak ediyorum. Umarim iyisinizdir. Ben ikinci kez aquafilling yaptirdim ayni yere ve agrilar,uyusmalar yanmalar var yazdan beri gecmedi. Silikon maddesi sinirlere baski yapiyor sanirim. Icim hic rahat degil.

Ama güzel olmuş dolguyla baya fark etmiş bende aynı dolgudan düşünüyorum resimlerin benim için çok aydınlatıcı oldu bana çok cesaret verdi teşekkür ederim

Sadece merak ettiğim doktorun ağrılarınla ilgili hiç bişey söylemedi mi o dolgu eriyene kadar ağrı mı çekeceksin?

Son düzenleme:
Sadece merak ettiğim doktorun ağrılarınla ilgili hiç bişey söylemedi mi o dolgu eriyene kadar ağrı mı çekeceksin?
Tesekkurler. Agrilarim azaldi bu siralar. Vucut uyum saglamaya calisiyor dolguya ve agri yapiyor arada anladigim kadariyla. Su anda bir sorun Yok. Yinede yaptirmadan once cok iyi dusunulmeli.

Bende bacağıma bu dolgudan yaptırdım ve çok memnunum kalıcılığı ne kadar olur bilemem ama iyi ki yaptırdım diye düşünüyorum ameliyatsız ağrısız acısız.50-50 =100 mg yapıldı ve 3000 TL.görünüm olarak çok fark oldu ve dolgu hiç hissedilmiyor

fiyat gayet iyi 4500 fiyat verenler olmuştu ama zararı ve kalıcılığı konusunda pek bir fikrim yok tek bildiğim risk alıp yaptırdığım ve çok mutlu olduğum

Dolgumu yaptıralı 20 gün oluyor ödemin gitmesi 10 günü buluyor 10 günden sonra en kesin sonucu görüyorsunuz önceki haline göre fark var ama mucize beklememek lazımmış ben ilk günler ödemli haliyle hep böyle kalacaksa çok iyi demiştim ödem inince biraz daha farklı düşünmeye başladım ama kişiye göre bacağın durumuna göre değişiklik gösterebilir yazdıklarım yanıltıcı değil aydınlatıcı olur inşallah

Ben yaptıralı 15 gün oldu bacak dolgumu ağrı çektim ama öyle ahım şahım değiil gayet rahatım ilk vücuda girdiğinde çok garip oluyor şuan alıştım Mehmet Akgün e yaptrıdım çokta güzel ilgilendi benimle tekrar kontrole gideceğim bu hafta herşey yolunda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…