- 6 Eylül 2014
- 217
- 51
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kadinkadin
-
Aslinda burda bu konuyla ilgili konusma var. Cok yaotiran arkadas var sonuclarininheo paylasiyorlar. Orayi da takip edin. Hem silikon hem yag yaotiranlar var. Ben de yazarim elbetteSimdiden ins Hersey istedigin gibi olur. Dogal yag dolgusu cok daha iyi tabi. ben de yag Yok o yuzden slikon enjekte oldum. Ikinciyi biraz erteliycem galiba, siz operasyon sonrasi icin MSG atarsaniz sevinirim. Tesekkurler
Merhaba,Bacak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum doktor tavsiyesi bekliyorum
Hayır canım zayıflama tedavim bittikten sonra sorunlarım düzelmezse yaptıracağımMerhaba,
Uzun zaman olmuş ama işlem yaptırdınız mı?
Lokal anastezi oldu, 50 ser mg az geldi tabi. Cok ince bacaklarim. Acisiz ve iyilesme sureci kolay oldugu icin yine yaptiracagim. 3.500 fiyati. Iki gun biraz gerilme oluyor bacaklarda ve bandaj takiyorlar. Gunluk islerini hallediyorsun yinede. Cok agrisi Yok. Ben ikinci gunu parka gitmistim.Ben de çok çekiyorum alt bacağım çok ince nasıl yaptırdınız paylaşır mısınız
Ben ikinci Aquafilling silikon dolgusu nu da yaptirdim. Temmuz ayi sonundaydi, ilk yaptirdigimda cok rahattim ama ikinci dolgu aylarca agridi. Biraz da asimetrik gorunuyor. Simdilerde varis belirtileri var. Varis baslamissa silikonlar problem yaratir mi diye uzulmeye basladim. En yakin zaman da bir Dr gorecegim. Silikon yaptirdigim dr a msj attim henuz cevap yokBen de çok çekiyorum alt bacağım çok ince nasıl yaptırdınız paylaşır mısınız
Limette hanim Merhaba durumunuz nasil oldu, merak ediyorum. Umarim iyisinizdir. Ben ikinci kez aquafilling yaptirdim ayni yere ve agrilar,uyusmalar yanmalar var yazdan beri gecmedi. Silikon maddesi sinirlere baski yapiyor sanirim. Icim hic rahat degil.teşekkür ederim kadinkadin . vallahi bilmiyorum , gördügüm büyük bir serum torbasını andıran şeyin içinden şırıngayla sürekli çekip kücük tüplere doldurup enjekte ettiler . artık malzemedende şüphe duymaya başladım.
ya bilemiyorum nasıl kurlulucam bu şeyden . Çaresiz kaldım zavallı ev doktorum iyi ama oda bilmiyor. kime danışsam ,bunun geri dönüşümü yokmu acaba . yarın sabah yine kan tahlili yapılacak. bacagım çok şişti ağrıyor
Tesekkurler. Agrilarim azaldi bu siralar. Vucut uyum saglamaya calisiyor dolguya ve agri yapiyor arada anladigim kadariyla. Su anda bir sorun Yok. Yinede yaptirmadan once cok iyi dusunulmeli.Sadece merak ettiğim doktorun ağrılarınla ilgili hiç bişey söylemedi mi o dolgu eriyene kadar ağrı mı çekeceksin?
Dr ismini özelden msj attımYa bi dolgu erimezse sağlığa bi zararı yokmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?