• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptirdim, Aquafilling silikon enjekte edildi.

Ben ikinci Aquafilling silikon dolgusu nu da yaptirdim. Temmuz ayi sonundaydi, ilk yaptirdigimda cok rahattim ama ikinci dolgu aylarca agridi. Biraz da asimetrik gorunuyor. Simdilerde varis belirtileri var. Varis baslamissa silikonlar problem yaratir mi diye uzulmeye basladim. En yakin zaman da bir Dr gorecegim. Silikon yaptirdigim dr a msj attim henuz cevap yok :KK43: umarim basindan atmaya calismiyordur.

Ben ikinci Aquafilling silikon dolgusu nu da yaptirdim. Temmuz ayi sonundaydi, ilk yaptirdigimda cok rahattim ama ikinci dolgu aylarca agridi. Biraz da asimetrik gorunuyor. Simdilerde varis belirtileri var. Varis baslamissa silikonlar problem yaratir mi diye uzulmeye basladim. En yakin zaman da bir Dr gorecegim. Silikon yaptirdigim dr a msj attim henuz cevap yok :KK43: umarim basindan atmaya calismiyordur
Merhaba son durumunuz nedir acaba dolgular problem yatattı mı

Ben de bu dolgudan yıllar önce bacaklarıma yaptırdım. Çok pişmanım bacaklarım yara bere içinde ve iyileşmiyor. Bu dolguyu eritme yolu yok mu ya da ameliyatla dolguyu çıkarttırabilen varsa bana yazabilir mi lütfen

Back