Bacak dolgusu yaptıran var mı?

operasyon yaptıran arkadaşlar özellikde A.K ye,
lütfen bana fikir verin.öğretmenim nisan sonu düşünüyorum.sizce 10 gün rapor yeter mi normal hayata dönmem için.okulda farkedilir mi halim.yoksa yaza mı bırakmalıyım?bu defa denize giremem.yaz günü korseyle nasıl gezilir bide güneşte izler kalıcılaşıyormuş doğru mu?
lütfen yardım edin..

selam arkadaslar.uzun zamandir yazamadim kayinvalidemler geldiler bizde kaliyolar yazmaya firsat bulamadim ama yazilanlari mümkün oldugunca takip ettim.dipuka cok gecmis olsun.problem yasadigin icin cok üzüldüm.enfeksiyon mu kaptin acaba.atesin falan oldumu?antibiyotik kullaniyormusun?allahtan acil sifalar diliyorum.insallah en kisa zamanda ayaga kalkarsin.muem,sanada cok gecmis olsun,insallah agrilarindan bir an önce kurtulurda bacaklarinin tadini cikarirsin doya doya.

hos geldin mendis.sende benim yasimdasin,buna cok sevindim.aslinda kendimle ve yasimla cok barisik olan biriyim.simdiye kadar hic problem yapmamistim ama bu konuda nedense kendimi cok gec kalmis hissettim hatta kompleks bile yaptim galiba.ama artik atlattim.doktordan randevu aldim nisanin onuna.bu ücüncü doktor:)bakalim bu ne diyecek.hepimiz icin hayirlisi olsun inslh

yenideve amyle siz nasil oldunuz.memnunmusunuz bacaklarinizdan?cennetz vardi o nasil acaba coktandir yazmamis

amylee olmadım daha olunca işte yeni şişkolarım dicem iyice fil bacağı olacak dimi

hayır hayır ben yanlış ifade ettim sanırım... yağ deposu tabirini bizim hoca benim de üst bacağın en üst kısmına kullanmıştı. yani aslında bu iyi bir şey çünkü ne kadar yağ çıkarsa o kadar iyi bence. benim derim sarkmış olduğu halde pek yağım çıkmamıştı. 140 cc toplamda düşünsene...çok az. ama neyse ki şimdilik yetiyor bana. daha erimez ise sorun yok. ikinci operasyona da o bahsettiğim üst bacak yedek depo olacak :)

fil falan değil. ki zaten incelecek görürsün. silikon düşünme bence sadece.

benim başka operasyonlar olduğu halde cuma operasyon olup pazar uçak yolculuğu yaptım.. sakınca görmedi. hatta doktora kalsa cumartesi çıkabilirsiniz demişti.

:) canım hepimiz () öyleyiz. yalnız değilsin. yani öyleydik bazılarımız.

beni 1 haftalık iken görenler anlamadı ama eğilip kalkma ve merdiven çıkma durumlarında belli olur çünkü rahat hareket edemezsin ağrın olur. normal düz yürürken topuksuz ayakkabı ile sorun yaşayacağını sanmıyorum.

bir de dipukanın durumu var tabii. o takıldı aslında aklıma. özellikle de kokulu sıvı demesi...

ben 20 günlük iken yaklaşık, topuklu ayakkabı giymiş ve hatta bir süre yürümüştüm herhangi bir sorun olmadı. o çorabı çıkarmamıştım yalnız. sıkı tutması faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…