- 11 Mart 2013
- 195
- 0
arkadaşlar bişey daha soracam beğenilince noluyor??????
amylee olmadım daha olunca işte yeni şişkolarım dicem iyice fil bacağı olacak dimi
arkadaşalr bişey daha soracam ameliyattan sonra acaba lazer epilasyona gidilirse bir sorun olur mu???
muem tekrar geçmiş olsun canım,dualarımız sizinle umarım biran önce düzelirsiniz.sizin iyi olmanız bizim ümit ışığımız.benim kafamda bu operasyon daha kolaymış gibi canlanmıştı ama dipuka ve sen den sonra baya korktum.eşimde okuyunca bayağı bi endişelendi.ben öğretmenim rapor alıp yaptırıcaktım 10 günlük ama gördüğüm kadarıyla 11.gün normal tempoya dönmek çok zor.bir de bizim kalacak hiç yerimiz yokki ist da,bir de otel masrafı çıkarsa yandık.sen otobüsle mi dönüceksin malatyaya,oyzden mi izin vermedi doktor?yoksa her türlü yolculuk mu yasak?biz kendi aracımızla gidicektik arka koltukta bacaklarımı uzatır öyle gelirim diye düşünmüştüm.
sen ameliyatı old gece hastanede yatmadın mı?birde hastanede yatırmadıktan sonra orda kalmanı neden istediki doktor onu anlamadım.bana 3 gün sonra işe gidebilirsin dmişti.offff eşim şimdi de yaz tatiline atalım diyoo,napıcam ben?yaz tatili için ne hayaller kurmuştum...
mrb mendis,resmini gördüm.senin bacaklarının üstü alta göre daha kalın.gördüğüm kadarıyla basen ve göbekte de yeterince yağın var.oralardaki fazlalıklar aşağıya kaydırılırsa müthiş olur bence.ama yaptıran arkadaşalr daha iyi fikir verir.
bende yetrince yağ da yok.doktorum kilo al dedi 1,5 kilo alabildim ancak.ayrıca bacaklarım bildiğin ()işim biraz daha zor yani.
arkadaşlar bişey daha soracam beğenilince noluyor??????
operasyon yaptıran arkadaşlar özellikde A.K ye,
lütfen bana fikir verin.öğretmenim nisan sonu düşünüyorum.sizce 10 gün rapor yeter mi normal hayata dönmem için.okulda farkedilir mi halim.yoksa yaza mı bırakmalıyım?bu defa denize giremem.yaz günü korseyle nasıl gezilir bide güneşte izler kalıcılaşıyormuş doğru mu?
lütfen yardım edin..
yenideve amyle siz nasil oldunuz.memnunmusunuz bacaklarinizdan?cennetz vardi o nasil acaba coktandir yazmamis
herkese merhaba,