- 4 Nisan 2007
- 29
- 2
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyu ara ara da olsa uzun zamandır takip etmekteyim.Yaz yaklaşıyır ya başladı yine benim depresif hallerim.
dolgu yaptırmak isteyenlerdenim.paramı biriktirdim,eşimi de ikna ettim sayılır.şimdi geldi nerede ve kime gideceğim kısmına.
Albümlerde dolgu yaptıranların resimlerini bulamıyorum.Önceki ve şimdiki hallerini çok merak ediyorum.Nasıl bulurum
bugün 3.günüm ve ağrılarım azaldı ama yinede tam geçmiş değil tabii.yürümemde yine problem var.diğer günlere kıyasla o da İyiye doğru gidiyor.
olan arkadaşlar yağ konulan yerler çok sert.sizinde öle miydi.kaç günden sonra yumuşamaya başlıyor.taş gibi resmen.oraları ovalamak mı gerekiyor
benim bacaklar parantez ama garip bi şekilde ortası boş değil o konuda şanslıyım galiba.doktor çok küçük bi yere yağ enjekte edecek sadece benimki aslında tamamen bacak inceltme galiba.ölçülerim normal sayılır aslında ama bileğimin arkasındaki ve dış yanlardaki yağlar orantısız dağıldığı için kalın görünüyomuş başka bi doktora muayene oldun mu?olmadıysan hemen karar verme bence.diğer doktorları da araştır derim.purunyum ben h.f.ye gittim bana 5bin dedi ama benim bacaklar zaten klın olduğu için pek fazla kalınlaştıramayız dedi.Çok abes olur dedi. benim de kalçadan alacakmış.
Merhaba kızlar.ben sizlere demiştim kolay kolay ağrıları aldırmam bu ciddi bişeye benziyor ve haklı çıktımçok nadir olan benim başıma geldi dün kontrole geldim acil yatırdılar hastaneye çektiğim acıları anlatam şu anda hastanedeyim ve bir kaç gün kalacam ayaklarım infeksiyon kapmış ameliyat sırasında onları temizliyorlar anlıcağınız ayaklarımın derisin altını yikıyorlar.allah kimsenin başına vermesin.ben yinede doktorumu suçlamiyorum demek ki olacaktı çekeceğim varmış allahım bundan sonra acilarımı hafifletsın.kaldrabileceğim acidan fazlasını vermesin.napalım güzel bacaklarım olmuyacak belki ama kendi ayaklarımın üzerine basıyim kimseye muhtac olmadan onada şükür.
özel albüm olduğu için önce arkadaş olarak eklemen lazım merak ettiklerini.. aah ah bankacılıkta da etek eksikliği fenadır di mi?
Merhaba kızlar.ben sizlere demiştim kolay kolay ağrıları aldırmam bu ciddi bişeye benziyor ve haklı çıktımçok nadir olan benim başıma geldi dün kontrole geldim acil yatırdılar hastaneye çektiğim acıları anlatam şu anda hastanedeyim ve bir kaç gün kalacam ayaklarım infeksiyon kapmış ameliyat sırasında onları temizliyorlar anlıcağınız ayaklarımın derisin altını yikıyorlar.allah kimsenin başına vermesin.ben yinede doktorumu suçlamiyorum demek ki olacaktı çekeceğim varmış allahım bundan sonra acilarımı hafifletsın.kaldrabileceğim acidan fazlasını vermesin.napalım güzel bacaklarım olmuyacak belki ama kendi ayaklarımın üzerine basıyim kimseye muhtac olmadan onada şükür.
hem de nasıl fena...eğer bir de güzel bacaklı bir müdürün varsa ve onunla sürekli müşteri ziyaretine gidiyorsan....arkadaş olarak eklemeyi nasıl yapacağım.
Yağ konan yerler yani bacaklar.yagı aliyorlar ama onun üstündeki tabaka yağ ile deri arasındaki tabakayi yıkıyorlar.serum hortumlarını soktular deliklerden bir yandan ilacı gönderiyorlar diğer deliklerdende gönderdiklerı ilaç cıkıyor içini temizliyerek.doktorumu özelden yazamiyom özel msj yazma hakkım yok daha ama yinede söyliyim ben doktorda bulmuyom hatayi tamamen şansızlık.doktorum ilgileniyor her 10 dakikada geliyor yanıma ve bana güc veriyor dayanmam için.işte öyle kızlar