Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aaa aşkolsun... zor canım kalkman hemen ben en az 1 hafta diyorum... yanında biri olmalı. karnın da acıyacak

en az bir hafta ordamı kalmalıyım bende sen iki gece kalmıştın sandım yani hastanede.birkaçgüniçinde kontrole çağırırmı yani ist da kalmam gerekirmi o iki gün dışında.gerçekten çok tşk ederim amylee şimdi burda olsaydın güzel bir kahve yapsaydım sana.

Aaah ne iyi olurdu... Ben iki gün kaldım da o bacak ağrıları en az bir hafta sürer dedim:)) pardon yanlış anlattıysam... Evet gözler benim ama lens o:))

Aa pardon atlamışım; istanbulda kalmana gerek olmaz. Birkaç ay sonra bile görsem olur dedi bana. Ben eve döndükten sonra hep mailleştik.

söylemiştim tekneloji özürlüyüm diye profilinde gördüm ben alakasız bişey görmüste olabilirim olurmu ne resmi diceksin şimdi bir çift güzel göz

4000 e bile şok olurki 6000,7000 leri nasıl söylüyicem.offfff ya sanırım benim için hayal olrak kalıcak.
Ufaktan ufaktan başlamak lazım ama bence sn para işini de pat diye söyleyeceksin adama şok olacak:)))

Yavastan alıştırmaya başla bence... İşte arkadaş silikon taktırmış 10000 ödemiş falan:))

Ben yattım iyi geceler size)))

söylemiştim tekneloji özürlüyüm diye profilinde gördüm ben alakasız bişey görmüste olabilirim olurmu ne resmi diceksin şimdi bir çift güzel göz

Teşekkür ederim ) yok yok anladım nerede gördüğünü. Kahveyi içmiş kadar oldum. İyi geceler:)))

lens olması önemli değil gözün kendisi güzel.zaten bu kadar sabırla iyi niyetle bukadar samimiyetle sevecenlikle bizlere dayanan biri nasıl çirkin bakarki.şu ameliyatım bitsinde sende bir kurtul bu durumdan.iyi geceler arkadaşım herşey gönlünce olur inşallah

pek umutlu değilim ama .neyse hayırlısı artık ne yapıyım.sonuna kadar denicem şansımı.dır dır dır dır dır bakalım ne kadar tahammül edicek bana.

tebrikler arkadaşım, önemli olan böyle bir sıkıntıyı kabul etmesi. ben de benzer şekilde anlatmıştım, gerçi ben yıllardır söylüyordum.bacaklarım çarpık vs diye. benimki de önceden yoktu ameliyat düşüncesi dedi, ben de dedimdüşünce hep vardı ama çözümü olduğunu bilmiyordum ki... bu arada ilk söylediğimde asla dedi, sakat kalırsın vs düşünme bile, aklından çıkar dedi, seninki de benzer şeyler söylerse yılma :) örnekleri gösterdim, yaptıranlar var dedim vs. bacaklarımıza bakıp bence gayet normal diyen kocaların bu paraları normal bulması beklenemez, mutlaka çok şaşıracaktır. onun da bir çaresi bulunur, yeter ki destek olsun.

ikicanımvar, yanlış hatırlamıyorsam salı günü doktora gidecektin, nasılsın? neler oldu? güzel gelişmeler var mı?

valla ben halimden memnunum. keşke aynı şehirlerde olsak. eminim problemsiz arkadaşlıklarımız olurdu. ben biraz da kafamı dağıtmış oluyorum bu forumda. bir de bizim konu apayrı. aynı dertten muzdaribiz hepimiz. sağolsun konuyu açan ayşeteyze:)

pek umutlu değilim ama .neyse hayırlısı artık ne yapıyım.sonuna kadar denicem şansımı.dır dır dır dır dır bakalım ne kadar tahammül edicek bana.

kadınlar zeki yaratıklar::) biz neyi istemişiz de olduramamışız...

kadınlar zeki yaratıklar::) biz neyi istemişiz de olduramamışız...

ben yenı gordum bu baslıgı aynı dert bende de var 1800 sayfa okuyamadım buna zamanım yetmez suan ıcın edınılen tecrubelere gore en uygun ve en mantıklı yontem nedır arkadaslar?

ben yenı gordum bu baslıgı aynı dert bende de var 1800 sayfa okuyamadım buna zamanım yetmez suan ıcın edınılen tecrubelere gore en uygun ve en mantıklı yontem nedır arkadaslar?

İKİ SEÇENEK VAR ASLINDA.

1-Baldır Silikonu (Calf implant) kas zarı altına konulan çeşitli büyüklüklerde implant. kendi kasınız boyutunda koyuyorlar. Diz arkasında katlantı yerinden kesi yapılıp (3 -4cm sanırım) silikonu koyuyorlar. internetten "calf implant before after photos" diye aratıp görsellere bakmanı öneririm...
ben iyileşme süresi diğer yönteme göre uzun ve daha zor yani daha sancılı olabileceği düşüncesi ile yaptıramadım.

2-Yağ enjeksiyonu: Çeşitli doktorların kendi geliştirdiği yöntemleri de kullandığı, genelde vücudun yağ olan bir bölgesinden alınan yağın bacaktaki problemli bölgelere enjekte edilmesi olarak özetleyebilirim:)

iyileşme süreci silikona göre az. en kötü 1 hafta-10 gün arası normal yaşama dönülebilir. yağ alınan yerlerde morluk ve ufak iğne izleri bir sure kalır, vücudunuza göre yaklaşık 1 ayda hafifler...yağ konan yerlerde yine iğne izleri olur. İğne derken enjektör olarak düşünmeyin. ondan çok daha kalın. liposuction kanülü gibi. bende kullanılan ondan inceydi dikiş atılmasına bile gerek kalmamıştı.

bu forumda işlem yaptıran arkadaşlar bildiğim kadarıyla;

istanbul
ankara
izmir
kayseri
bursa

da yaptırdılar.

Hımmmm....başkaaaaa............

hastanede kalan da var kalmayıp aynı gün çıkan da. ben iki gün kaldım çünkü başşka operasyonum vardı. Genelde 1 gün. Yalnız olmamanı tavsiye ederim. İlk gün zor oluyor. yağların tutunması için de çok yormaman gerekiyor.

Silikon yaptıran arkadaşlar da sanırım 1-2 gün kalıyor ama onların evde de zor olduğunu duymuştum. Bir de onlar topuklu giyinmek zorunda bir süre. ben ondan da korkmuştum. zaten ağrı var bir de topuklu zor olur diye...

Fiyatlarrrrrrrr:)

sanırım en uygunu BUNAK arkadaşımızın yaptırdığı 3500-4000 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. 6500-7500 de en yüksek rakamlar diye biliyorum. Yine de yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir.

Bu topicteki herkes yardımcı olur tek tek... Çok güzel bir uyum var...

umarım yardımcı olabilmişimdir:)

tesekkur ederım cok guzel ozetlemıssın baya bı yuz sayfaya yakın okudum aklımda kalan leydı ve jazebel var onların son durumları ne acaba? bırde yag enjeksıyonu kalıcı olmazsa? onca acıya paraya ve zaman kaybına deger mı?ımplant da ya vucut kabul etmezse?

leydi ve jezabel i hatırlıyorum ama son durumlarını net biliyorum dersemm yalan olur. leydi arada bir giriyor sanırım ama jezabel forumda başka topiklerde yazıyor. ara ara rastlıyordum. yağ enjeksiyonunun tabii ki çook erime riski var. Bizim burada tek tesellimiz doktorlarIn klasik cevabı olan, "evet erime olur ama kalanı size yeter..." bazı doktor kalıcılık için %30-50 derken bazısı da %70 e kadar çıkabiliyor. İşte burada da kendi geliştirdikleri teknikleri savunuyorlar.

mesela bir arkadaş geçen sene yaptırmış yağ dolgusunu bu sene de rahatça tayt -etek giyebildiğini söylerken bir diğeri de sefanı ancak 1 sene sürersin sonra yağ mağ kalmaz diyor... Sanırım biraz da şans işi.
Silikonu yaptıran ve kalın olduğu için çıkarttıran iki arkadaşımız oldu. ara ara girer bilgi verir onlar da.
genelde zayıf bacaklara alışkınız ya sanırım o yüzden bir anda kalınlaşınca bize uymuyor. tam olarak bilemiyorum ama yağ dolgusu daha sıcak geliyor bize.

implant konusunda geçen sene bir doktorla görüşmüştüm. Amerika'da bir sempozyumdan yeni geldiğini ve orada meme implantı haricinde implanta karşı olduklarını söylemişti.

he ama çok değerli profesörler de bu operasyonu istersek yapıyor. o yüzden ben ilk görüştüğümün şahsi fikri olabileceğini düşünüyorum. çünkü yağ dolgusu için 3000 tl fiyat verip her sene tekrar etmemiz gerekir demişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…