aaa aşkolsun... zor canım kalkman hemen ben en az 1 hafta diyorum... yanında biri olmalı. karnın da acıyacak
en az bir hafta ordamı kalmalıyım bende sen iki gece kalmıştın sandım yani hastanede.birkaçgüniçinde kontrole çağırırmı yani ist da kalmam gerekirmi o iki gün dışında.gerçekten çok tşk ederim amylee şimdi burda olsaydın güzel bir kahve yapsaydım sana.
en az bir hafta ordamı kalmalıyım bende sen iki gece kalmıştın sandım yani hastanede.birkaçgüniçinde kontrole çağırırmı yani ist da kalmam gerekirmi o iki gün dışında.gerçekten çok tşk ederim amylee şimdi burda olsaydın güzel bir kahve yapsaydım sana.
Ufaktan ufaktan başlamak lazım ama bence sn para işini de pat diye söyleyeceksin adama şok olacak:)))4000 e bile şok olurki 6000,7000 leri nasıl söylüyicem.offfff ya sanırım benim için hayal olrak kalıcak.
söylemiştim tekneloji özürlüyüm diye profilinde gördüm ben alakasız bişey görmüste olabilirim olurmu ne resmi diceksin şimdi bir çift güzel göz
Ufaktan ufaktan başlamak lazım ama bence sn para işini de pat diye söyleyeceksin adama şok olacak:)))
Yavastan alıştırmaya başla bence... İşte arkadaş silikon taktırmış 10000 ödemiş falan:))
Ben yattım iyi geceler size)))
sılası ben seni geçmiş sayfalardan hatırlıyorum.sen zaten ameliyat olmamışmıydın.sayfaya dönersen ,yanıt bekliyorum lütfen
sılası aynı doktora düşünüyoruz.ben nisan sonu mayıs başı planlıyorum.berabber mi hareket etsek;??
arkadaşlar bugün eşime konuyu açtım.direk ben bacağımdan ameliyat olmak istiyorum dedim.önce anlmadı ,hıııı dedi.sonra neden dedi,işte o kısmı açıklamak gerçekten zordu.bacaklarım kötü o yüzden dedim.nasıl yani dedi.yaa çarpık işte ,hiç bir şey yakışmıyor dedim.şaşkınlıkla yüzüme baktı.saçmalama yaaa dedi.sonra ilerleyen saatlerde tekrar açtım konuyu ;yaa sen ciddimisin ben takılıyorsun sandım.dedi.gayet ciddiyim diyince.Ne varmış backlarında dedi.anlatmaya başladım ama ilk defa bunları dile getiriyor olmak beni duygusallaştırdı ve gözyaşlaı içinde anlattım.etek elbise,tayt neden giyemediğimi.aç bir bakıyım bacaklarına ne varmış dedi,bu kadar ağlıyıcak.açtım hala ne varki ,ben anlamadım,.diyor.bende sen beni hiç etekli ,elbiseli gördünmü dedim .yok ama kendi tercihin diye düşündüm hep.niye daha önce bunları anlatmadın dedi.bende daha önce çözümü olduğunu bilmiyordum dedim.internetten aç bakıyım neymiş bu dolgu dedi.açtım baktı,hiç bir şey anlamadım dedi.ben biraz anllattım .sonra konu öyle askıda kaldı.ne olucak bilmiyorum.ama fiyatla ilgili hiç bir şey sormadı,bende şk etapta fiyatı söyleyip korkutmak istemedim.fiyatı duyunca ,ne olucak bilmiyorum.okadar olabiliceğini asla tahmin etmez çünkü.ne olur benim için dua edin.bu kadarı bile benim için büyük aşama ama ,gerisi şimdilik muallak.
lens olması önemli değil gözün kendisi güzel.zaten bu kadar sabırla iyi niyetle bukadar samimiyetle sevecenlikle bizlere dayanan biri nasıl çirkin bakarki.şu ameliyatım bitsinde sende bir kurtul bu durumdan.iyi geceler arkadaşım herşey gönlünce olur inşallah
pek umutlu değilim ama .neyse hayırlısı artık ne yapıyım.sonuna kadar denicem şansımı.dır dır dır dır dır bakalım ne kadar tahammül edicek bana.
kadınlar zeki yaratıklar::) biz neyi istemişiz de olduramamışız...
ben yenı gordum bu baslıgı aynı dert bende de var 1800 sayfa okuyamadım buna zamanım yetmez suan ıcın edınılen tecrubelere gore en uygun ve en mantıklı yontem nedır arkadaslar?
tesekkur ederım cok guzel ozetlemıssın baya bı yuz sayfaya yakın okudum aklımda kalan leydı ve jazebel var onların son durumları ne acaba? bırde yag enjeksıyonu kalıcı olmazsa? onca acıya paraya ve zaman kaybına deger mı?ımplant da ya vucut kabul etmezse?