Bacak dolgusu yaptıran var mı?

MUEM senin ameliyatın 23 ündeydi değilmi heyacanlımısın

evet 23 de :))) heyecan fazlası ile varr. biletimi aldım bugünn :KK70: şimdi biran önce ctesi olsun diye beklemekte sıra.

çok bekledim wallahi hemen gelsin ve bitsin hayırlısı ile tabikiii :))

sağ ol canım, en büyük olan morluk ortadan açılmaya başladı, mor bir çember ortası sarı gibi oldu, diz altındaki çürük kısımlar sarı hala, dokununca bazı yerler sert, bu iyi mi bilmiyorum, inceldi biraz ama normal görünüyor. yarın yeniden kontrole gidiyorum, henüz topuklu ayakkabı giymedim, kilotlu çorap ya da tayt giyiyorum, bunları soracağım.

sen nasılsın?

heyecanlı :))) sabırsız :))) gün sayannn :)))

evet 23 de :))) heyecan fazlası ile varr. biletimi aldım bugünn :KK70: şimdi biran önce ctesi olsun diye beklemekte sıra.

çok bekledim wallahi hemen gelsin ve bitsin hayırlısı ile tabikiii :))

inşallah her şey hayal ettiğin gibi olur,hayırlısıyla git dön arkadaaşım.iyi haberlerini bekliyoruz.

yaaaa ben hala eşime açılamadım.aslında dün o kadar güzel fırsat olduki söylemek için ama kızım odaya girip içinetti konuşmanın.dün gezmeye gidicektik bir yere ,siyah pantolonumu giyiyimmi dedim.giyyy dedi.;ama ben pantolon değil elbise giymek istiyorum,dedim.oda;alalım o zaman dedi.Tam alsanda giyemem diyicekken,benim kız sen gel babanın tepesine atla,derken oynamaya başldılar.sonrada çıktık zaten .Yani hala söyleyemedim

yaaaa ben hala eşime açılamadım.aslında dün o kadar güzel fırsat olduki söylemek için ama kızım odaya girip içinetti konuşmanın.dün gezmeye gidicektik bir yere ,siyah pantolonumu giyiyimmi dedim.giyyy dedi.;ama ben pantolon değil elbise giymek istiyorum,dedim.oda;alalım o zaman dedi.Tam alsanda giyemem diyicekken,benim kız sen gel babanın tepesine atla,derken oynamaya başldılar.sonrada çıktık zaten .Yani hala söyleyemedim

O ZAMAN NAPIYORUZ KIZ UYURKEN SÖYLÜYORUZ :))) Kİ YARIM KALMASIN SÖYLEME OLAYIMIZ :))) BENDE AİLEME SÖYLEYEMEDİM CANIM VE ŞUAN BU İÇİMDE DERT.SÖYLESEM Mİ DİYORUM AMA SÖYLERSEM VAZGEÇİRİRLER BİLİRYORRUMM :d SADECE KARDEŞİMİN HABERİ VAR.İNŞŞ Bİ SORUN ÇIKMAZ VALLAHİ YOKSA YANDIM BEN.

valla kimseye söylemeyin her şekilde vazgeçirmeye çalışıyorlar sonrada aaaa adamın eli hafifmiş yaaaa bende burnumu yaptırayım yok göbeğimi yaptırayım diye senden sonra sıraya giriyorlar

O ZAMAN NAPIYORUZ KIZ UYURKEN SÖYLÜYORUZ :))) Kİ YARIM KALMASIN SÖYLEME OLAYIMIZ :))) BENDE AİLEME SÖYLEYEMEDİM CANIM VE ŞUAN BU İÇİMDE DERT.SÖYLESEM Mİ DİYORUM AMA SÖYLERSEM VAZGEÇİRİRLER BİLİRYORRUMM :d SADECE KARDEŞİMİN HABERİ VAR.İNŞŞ Bİ SORUN ÇIKMAZ VALLAHİ YOKSA YANDIM BEN.

eğer evli değilsen kardeşinin bilmesi yeter,bir şekilde çıkış yolu bulursun.ama evli olunca eşinin desteği şart.

X