Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar çok teşekkürler memnunum şimdi ama diyorumya kilom fazla keşke biraz kilo verip işlem olsaymışım yukarı şişko olunca yine zayıf duruyor ama ayakları yanyana koyamıyordum diz kapaklarından birleşmiyordu şimdi birleşiyorlar kilo vermeyede tırsıyorum bacaklarda giderse diye

kızlar çok teşekkürler memnunum şimdi ama diyorumya kilom fazla keşke biraz kilo verip işlem olsaymışım yukarı şişko olunca yine zayıf duruyor ama ayakları yanyana koyamıyordum diz kapaklarından birleşmiyordu şimdi birleşiyorlar kilo vermeyede tırsıyorum bacaklarda giderse diye

kilo konusu bir süre hepimizde aynı olacak galiba :) diz kapaklarını nasıl birleştirdi doktor? çok başarılı olmuş.

bunak, eski fotoğrafların da var mı elinde? onları da yükleyecek misin?

e skim yok ama bileklere bakarsanız diz kapağına kadar yağ konulan yerler belli hareket ederken lıkır lıkır ediyordu o çok azaldı acaba artık erime durdumu diyorum önceki yazılarımda var neden önceki fotomun olmadığı

diz kapağının iç kısmınaki yağları almış ama fazla almış heralde oturunca oralar biraz içe girik duruyor benim morluklarda abartılacak gibi olmadı dizimden yağ alınan yer bi sadece dayak yemiş gibiydi 2 haftada geçti kanülün girdiçi 4 tane yer var oralara pembe pembe duruyor geçecekmi bilmiyorum

benimki klasik yağ enjeksiyonu trombosit eklenmedi yada o diğer ünlü yöntemlerden değildi

nasılsın canım? bacaklarındaki morluklarda bi düzelme var mı?

sağ ol canım, en büyük olan morluk ortadan açılmaya başladı, mor bir çember ortası sarı gibi oldu, diz altındaki çürük kısımlar sarı hala, dokununca bazı yerler sert, bu iyi mi bilmiyorum, inceldi biraz ama normal görünüyor. yarın yeniden kontrole gidiyorum, henüz topuklu ayakkabı giymedim, kilotlu çorap ya da tayt giyiyorum, bunları soracağım.

sen nasılsın?

bence hepinizinki çok güzel olmuş YENİDE AMYLEE VE BUNAK.geçen günlerde DİPUKA ameliyat olacaktı.acaba nasıl geçti? İyimi sanırım sıra önce MUEM sonra bende

Dipuka cuma günü ameliyat olacaktı. Cuma foruma girmiş görünüyor ama kimsenin haberi yok herhalde. Nasıl geçti acaba.

X