ben henüz olmadım malesefffff
istanbulda olsam gider gorusurum ama malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben henüz olmadım malesefffff
al bendende o kadar,ama bu doktor yattı kafama.
lutfen gelismelerden beni de haberdar et olurmu e.k mi yatti kafana
al bendende o kadar,ama bu doktor yattı kafama.
evet o daha yattı kafama.hem gata mezunuymuş,benim eşimde asker .Askerler aldıkları disiplinden dolayı işlerini iyi yaparlar.bende istanbulda değilim .
e.k dan soz ediyorsan int cok arastirdim ama ne kadar verimli olur int bi bilsem sonucta ciddi bi durum pat diye hadi olayim birine diyemiyorsun sonrasida var.sen ne denli arastirma yaptin?
Kızlarr merhaba bir sorum olacak sizlere özellikle opresayon olanlara....Bende biraz göbek var ve endersaracın sadeece göbek yagları için olan eritme kürlerini denemek istiyorum..acaba bunlarr bacagımdakı yaglarıda erıtırmı..lütfen yorum yapınnn
Benim izlerim için operasyon yapıldı basenlerimde biraz daha vardı onlarda alındı hatta doktorun kendisi evet biraz alabiliriz dedi. Ben altlara biraz daha koysanız dedim doktor da şu anki yağımın yetmeyeceğini söyledi ama zaten olsaydı da vazgeçerdim. Mikro yağ transplantasyonu denilen bir yöntem ile eşit olarak her noktaya kat kat yağ enjekte edilerek yapılan bir yöntem o yüzden bir orantısızlık yok ve erime çok az oldu. Vaz geçerdim dedim çünkü her baldırımda diz içi dahil 10 iz var ve benim yapımdan dolayı izler geçmedi. O yüzden tekrar cesaret edemezdim. Ama herkes benim kadar şansız değildir bu konuda. Benim 5- 6 ay öncesine kadar kilom neredeysa aynı idi görüntü olarak daha iyi daha düzgün durduğum kesindi herkes çok zayıfladığımı söylüyordu. kilo verme sonrasında ( yaklaşık 6 ay kadar ) oldu. Herkesin yapısı farklı kimi hemen bir kaç ay içinde kilo kaybeder toparlar izleri kalmaz kimininde benim gibi....çoğu doktor öngörüşmeye bile ücret alıyor.peki tekrar yapmak istersen rötuş için ayrıca ücret istermi.
benim bu soruma hiç yorum yapan lomamış
diz içinden yağ aldıran arkadaşlar ,dizlerdeki ödem 2 ayda geçti mi? nisanda yaptırıcam ve haziran ortası tatile çıkıcam,çok mu belli olur acaba gerçi sadece dizden ve belki dış yanlardan alınacak..
Kızlarr merhaba bir sorum olacak sizlere özellikle opresayon olanlara....Bende biraz göbek var ve endersaracın sadeece göbek yagları için olan eritme kürlerini denemek istiyorum..acaba bunlarr bacagımdakı yaglarıda erıtırmı..lütfen yorum yapınnn
denedim ama daha fazla sonuç gösterilemiyor diyogöremiyorum kimsenin resmini
kızlar randevu alma istiyorum ama adet tarihimi kestiremiyorum.çok düzensiz çünkü.çakışırsa çok kötü olur tavsiyesi olan var mı?
amyleee nerdesin .yoktun bu akşam,gözlerim seni aradı.
ödem kalmadı bende. 1 aya tamamı geçmişti. ama yağ konan yerlerde minik sinek ısırığı şeklinde pembe izler var hala.
ama doktor amaliyattan 10 gün önce ilaç kullanımını kesiceksin dedi.
amylee dış yanlara bi doktor lazer lipoliz yapılabilir dedi, senin dışlara super dry mı yapıldı? kaç delik vardı o tarafta ve zaman geçtikçe gözle görülür fark oluşmaya başladı mı?
pardon canım,daha önce sormuşum,artık kafa çorba oldu..ama dış yanlarda kavis bariz bi şekilde azalmadıysa hiç o sıkıntıya girmeyeyim diyorum..