Bacak dolgusu yaptıran var mı?

söylediğin hastaneyi aradım görüştüm fakat senin ismini verdiğin doktor onlarla çalışmıyormuş. Sadece 2 tane doktorları bu işlemi yapıyormuş onlarda bursa ve istanbulda yapıyorlarmış. Anlayacağın Ankarada yokmuş.

iyi akşamlar arkadaşlarım ne iyi oldu benim burayi bulmam.sizler bana uğurlu geldiniz.hepinize çok teşkr ederim.ben ameliyat olacam nihayet.pazartesi gün ameliyat günüm belli olacak.istanbulda kalacak yerde ayarladm.şimdilik herşey yolunda gidiyor.inşallah sonuda böyle olur.yok mu ameliyat olacak olan hastanede beraber yatarız:)

benim özel msj yazmam için 4 msjim kaldı.albumlerıde görebilmem için.amelyy yenide ve diğerlerı hepiniz çok iyisınız.keşke yakın olsaydık birbirimizle görüşürdük arada.hiç bir kompleksimiz olmadan

Ooh maşallah:) e iyi ki geldin o zaman arkadaşım.

Valla ya ne güzel olurdu. Sonuçta burada da sohbet ediyoruz.

arkadaşlar merhaba özellikle amylee yenide kaç gündür giremiyordum yeni geldim ist dan iyi geçti bu sefer gayet sıcaktı dr. ameliyat günüm belli oldu.bende amylee gibi üçlü kombine ameliyat istedim olmaz dedi anlamadım yani göğüs kalacak.yenide sen nasıl oldun?

Dipuka ve Cennetz ikinizde inşallah güle oynaya resimlerinizi yüklersiniz buraya. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim. :)

aa neden olmaz dedi acaba? benim gittiğim doktora gitmiştin di mi?

amylee ya ben şu resim ekleme işini nasıl yapacam senin yorum yapmanı istiyorum

1- Profilime gir.
2- Hakkımda bölümünü tıkla.
3- Aşağıya doğru in albümlere tıkla

(şimdi burada benim albüm olduğu için albümlere tıklayınca benimki açılıyor. Sonra "yeni albüm oluştur" çıkıyor.)

şimdi baktım gerisine.

başlık bölümünde bir isim veriyoruz. altında "değişiklikleri kaydet' e tıklıyoruz. sonra

sağ yukarıda Resim yükle yi tıklıyoruz.

sağ üstte "Dosya ekle" ye tıklıyoruz.
Bilgisayarımızda resmin bulunduğu yeri seçiyoruz.

"yükle " diyoruz

hadi hayırlısı arkadaşım, ne zaman oluyorsun ameliyatı?
ben iyiyim, ayakta kalınca yanıyor yağ konan yerler, bir de morluklar acıyor tabii, o kadar. tayt gibi kilotlu çorapla dolaşıyorum evde, yarın işe gideceğim, bunun üzerine pantolon nasıl giyilir, havalar da ısınıyor.

eeee kızlar ne yapıyorsunuz.

Cennetz anlat ne konuştunuz. Anlat bakalım

amylee benim 9. gün, artık kilotlu çorabı çıkarsam yarın işe giderken, eskisi gibi çıplak bacağa pantolon giysem olur mu sence, yoksa sıkı giyinmeye devam mı?

Son düzenleme:

üzüldüm arkadaşım ya, onlar gelseler ya ankaraya ameliyat için. mutlaka çıkar bir haber yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…