bir de şu var tabii: o kadar ağrı, onca para, biraz daha fazla çek, silikonla sonuç garanti olsun, erimesin :) bu da kulağa hoş geliyor, silikon göz kırpıyor :) acaba birine silikon birine yağ mı koydursam :) kendimden sıkıldım ya!!!
İnşallah kolayca atlatırsın operasyonu. Resimleri koy merakta bırakma bizi
amylee ya, inceldi deme :) ben korktum yağ enj. dedim. bir daha da yapamam bu işi, artık olduğu kadar...
çok teşekkür ederim, haber veririm, anneme çektircem fotoğrafı :)
merhabalar,
ağustos 10'da ameliyat olmuştum. ameliyat sonrası fotoğrafımı az önce cep telefonumla ayna karşısında çektim. net değil ama değişimi görmeye yeter :)
olası sorulara cevap yazayım :)
doktorum deniz işcen, istanbulda muayenehanesi. basen civarından ve diz kapağımın içlerinden yağ alıp bacak içlerini doldurdu. yağ alabileceği başka yer yoktu, bu kadarıyla bile baya başarılı oldu bence :) ameliyat sonrası çok çok az ağrım oldu. hareketlerimde zorlanma olmadı. küçük ameliyat izleri bir kaç yerde var hala ama pek önemli değil bence :) ameliyatta doldurulan kısımlarda erime olmadı sanırım, olduysa da baya az olmuştur.
hepinize iyi şanslar. umutlu olun!
Eki Görüntüle 571507 Eki Görüntüle 571508
amylee ya, inceldi deme :) ben korktum yağ enj. dedim. bir daha da yapamam bu işi, artık olduğu kadar...
çok teşekkür ederim, haber veririm, anneme çektircem fotoğrafı :)
arkadaşlar cuma günü operasyona giriyorum. öncesi sonrası fotosu hazırlayacağım sizin için. sorun şu ki yarım saatte bir karar değiştiriyorum. en son silikon istiyorum dedim doktora. şimdi yine ağrısından korkuyorum yağ düşünüyorum. off offf....
sonuçta doktorlar hafifleterek anlatıyorlar süreci. silikon biraz ağrılı oluyor demek, bizim için aşırı ağrı durumu olabiliyor. neticede korkuyorum. eşime anneme karşı acı çekiyor olmak istemiyorum, işe çabuk dönebilmek istiyorum, evet kararım yine yağ enj. sanırım :)
iyi dileklerinizi bekliyorum, internete kolay ulaşamayabilirim. en kısa zamanda haber veririm.
İnceldi ama tayt giydiğimde düz ayakkabı ile çok tatlı oldu:)))
allah yardimcin olsun.insallah cok kolay atlatir ve arzu ettigin bacaklara kavusursun.darisi basimiza.en kisa zamanda durumunu bildir lütfen.bizi merakta birakma
herkese iyi akşamlar ve geçmiş olsun .ben de sizin gibi aynı problemı yaşıyörum ve bu benimde kabusum.inanırsanız eğer her sokağa çıktığımda tek işim başkaların ayaklarına yani bacaklarına bakmak.dışarıya çıkmak bile istemiyorum.ya o mağazalar.girmek bile istemiyorum.her girdiğimde moralim dahada bozuluyor.bir kaç haftadır buraya keşfettim ve sizlerin sayesinde biraz umut geldi bana.(bu arada sizlerden özür dilemek istiyorum bazı kelimeleri yanlış yazabilirim.ben türk değilim ama 14 senedir türkiyedeyim ve evliyim).bende ameliyat olmak istiyorum ama ortalama ne kadar olur bilemiyorum.eşim sağ olsun asğeri ücretlede olsa yinede bana destek oluyor.sen araştır bakarız biçaresini diyor.hayirlisı.beni de aranıza alırmısınz çok memnun olurum tşkrler şimdiden
İnceldi ama tayt giydiğimde düz ayakkabı ile çok tatlı oldu:)))[/
bayılırım düz ayakkabıyla tayta :))
uyku tutmuyor... arkadaşlar iyi dileklerini gönderen herkese teşekkür ederim. başarılı olmak zorundayım :)
herkese iyi akşamlar ve geçmiş olsun .ben de sizin gibi aynı problemı yaşıyörum ve bu benimde kabusum.inanırsanız eğer her sokağa çıktığımda tek işim başkaların ayaklarına yani bacaklarına bakmak.dışarıya çıkmak bile istemiyorum.ya o mağazalar.girmek bile istemiyorum.her girdiğimde moralim dahada bozuluyor.bir kaç haftadır buraya keşfettim ve sizlerin sayesinde biraz umut geldi bana.(bu arada sizlerden özür dilemek istiyorum bazı kelimeleri yanlış yazabilirim.ben türk değilim ama 14 senedir türkiyedeyim ve evliyim).bende ameliyat olmak istiyorum ama ortalama ne kadar olur bilemiyorum.eşim sağ olsun asğeri ücretlede olsa yinede bana destek oluyor.sen araştır bakarız biçaresini diyor.hayirlisı.beni de aranıza alırmısınz çok memnun olurum tşkrler şimdiden
düşündüm de benim hiç kilotlu çorabım (lisede mecburen giydiklerim hariç- o zaman pantolon özgürlüğü yoktu ki) taytım olmamış, hala da yok... ameliyat bitip, iyileşip, bacaklarımı görene kadar inanamayacağım galiba, hazırlık olsun diye bile almadım...
arkadaşlar cuma günü operasyona giriyorum. öncesi sonrası fotosu hazırlayacağım sizin için. sorun şu ki yarım saatte bir karar değiştiriyorum. en son silikon istiyorum dedim doktora. şimdi yine ağrısından korkuyorum yağ düşünüyorum. off offf....
sonuçta doktorlar hafifleterek anlatıyorlar süreci. silikon biraz ağrılı oluyor demek, bizim için aşırı ağrı durumu olabiliyor. neticede korkuyorum. eşime anneme karşı acı çekiyor olmak istemiyorum, işe çabuk dönebilmek istiyorum, evet kararım yine yağ enj. sanırım :)
iyi dileklerinizi bekliyorum, internete kolay ulaşamayabilirim. en kısa zamanda haber veririm.