Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ikicanımvar, haklısın çocukla çabucak ayağa kalkmak gerek, bir de küçücükmüş :) benimki de 5 yaşında, benim de işten dolayı çabuk iyileşmem lazım. doktor rapor işine karışmam diyor.
ama ben kilo takıntılı bir insanım zaten son zamanlarda kilo aldım yağ olsun diye, sık sık diyet yaparım, sonra da takarım bacaklarım eridi mi diye, kendime güvenemiyorum. yazı niye beklemiyorum onu da bilemedim. beklesem tatil olsa daha mı zor olur acaba? evde yatsam yatsam iyi olmaz mı?
bacakların elimde :) çıktıyı aldım, yarın gösteririm doktora. tahminimce hallederiz diyecek :) basenlerin varsa oradan alır, basenler ve iç bacak incelince alt taraf daha kolay şekil alıyor anladığım kadarıyla.

adanancy merhaba, özelden yazamıyorum daha. senin önerinle gittim doktora güven verdi ancak silikon düşünüyorum, o nedenle tekrar konuşacağım. sen kolay iyileştin diye hatırlıyorum. silikonda da böyle olur mu sence? yokda temmuzu mu beklesem?

perşembe günü ordayım çok da korkuyorum nasıl resim ekleniyor bilsem

fotoğraf eklemek kolay aslında. Seçtiğin fotoğrafı biraz kırpıyorsun küçültmezsen yüklenmiyor daha sonra bu sayfadan mesaj yazarken hemen üst kısımdaki eklentilere tıklayıp fotoğrafı seçiyorsun. Birde sayfanın alt kısmında eklenti ekle linki var orayada tıklayabilirsin...

ikicanımvar, haklısın çocukla çabucak ayağa kalkmak gerek, bir de küçücükmüş :) benimki de 5 yaşında, benim de işten dolayı çabuk iyileşmem lazım. doktor rapor işine karışmam diyor.
ama ben kilo takıntılı bir insanım zaten son zamanlarda kilo aldım yağ olsun diye, sık sık diyet yaparım, sonra da takarım bacaklarım eridi mi diye, kendime güvenemiyorum. yazı niye beklemiyorum onu da bilemedim. beklesem tatil olsa daha mı zor olur acaba? evde yatsam yatsam iyi olmaz mı?
bacakların elimde :) çıktıyı aldım, yarın gösteririm doktora. tahminimce hallederiz diyecek :) basenlerin varsa oradan alır, basenler ve iç bacak incelince alt taraf daha kolay şekil alıyor anladığım kadarıyla.

yenide çok teşekkür ederim senden güzel haberler bekliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre bacaklar versin inşallah :))

dün bu konuyu öyle çok kafama takmışımki rüyama girdi yağ transferi yaptırıyorum ve bacaklarım hiç birşeye benzemiyor. :KK43::KK43:

Son düzenleme:
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Sana bir sorum olacak Ankarada hangi doktora yaptırdın bende ankarada yaptıracağım için merak ettim an azından isminin baş harfini yazarmısın. Birde öncesi sonrası fotoğraflarını eklermisin bu bizim için çok önemli.

muhtemelen senin gidiceğin doktor ikicanimvar.adını yazmak dopru olur mu bilmem ama ben yazdıklarından öyle anladım.inan resim koymak isterdim ama moralim bozuluyo burdaki bacaklara bakınca kendi fotomu koymak istemiyorum.

arkadaşlar bugün ilk kez ankarada bir doktorla telefonla görüştüm ona merak ettiğim herşeyi sordum. Kök hücre yağ tensferinden konuştuk %70 i garanti kalır erimez dedi. Siz benim bacaklarımı gördünüz bu oran benim için yeterli olacakmıdır aceba?? Birde 4500 tl fiyat verdi sizce bu ücret uygunmudur?? Artık her şeyi eşimle konuşup onu ikna edebilmeye kalıyor tabi birde para biriktirmeye... aslında en zoru eşimle konuşmak bunu bir atlatabilsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek. hadi zar zor hepsini atlattım diyelim birde benim (parantez) bacaklarımda işe yaramazsa offff çok kötüyüm moralim çok bozuk :KK43:((

senin resmin var mı geçmiş sayfalarda bakıp kendi bacaklarıma göre fikrimi söyleyebilirim istersen.

yenide çok teşekkür ederim senden güzel haberler bekliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre bacaklar versin inşallah :))

ikicanımvar, ben daha önce senin çektiğine benzer foto göndermiştim e-posta yoluyla, bütün bedeni görmek lazım demişti. senin için de aynısını dedi. yeterli yağ var mı, bütün bacak nedir görmek gerek dedi, özetle durmumuz aynı, basende yeterli yağ varsa alır. aşağıyı doldurur :)

arkadaşlar cuma günü operasyona giriyorum. öncesi sonrası fotosu hazırlayacağım sizin için. sorun şu ki yarım saatte bir karar değiştiriyorum. en son silikon istiyorum dedim doktora. şimdi yine ağrısından korkuyorum yağ düşünüyorum. off offf....
sonuçta doktorlar hafifleterek anlatıyorlar süreci. silikon biraz ağrılı oluyor demek, bizim için aşırı ağrı durumu olabiliyor. neticede korkuyorum. eşime anneme karşı acı çekiyor olmak istemiyorum, işe çabuk dönebilmek istiyorum, evet kararım yine yağ enj. sanırım :)
iyi dileklerinizi bekliyorum, internete kolay ulaşamayabilirim. en kısa zamanda haber veririm.

bir de şu var tabii: o kadar ağrı, onca para, biraz daha fazla çek, silikonla sonuç garanti olsun, erimesin :) bu da kulağa hoş geliyor, silikon göz kırpıyor :) acaba birine silikon birine yağ mı koydursam :) kendimden sıkıldım ya!!!

ikicanımvar, ben daha önce senin çektiğine benzer foto göndermiştim e-posta yoluyla, bütün bedeni görmek lazım demişti. senin için de aynısını dedi. yeterli yağ var mı, bütün bacak nedir görmek gerek dedi, özetle durmumuz aynı, basende yeterli yağ varsa alır. aşağıyı doldurur :)

yenide, yeterince yağ var bundan fazlasıyla eminim:))

merhaba arkadaşlar...uzun zamandır forumda yoktum(eskiler hatırlar....)ameliyat olan arkadaşlara ve olacaklara şimdiden çooook geçmiş olsun.ankara'da ameliyat olan veya olacak arkadaşlar,hangi dr.da karar verdiniz.özelden yazabilirseniz,sevinirim.benim ankara işi kesinleşti....haberlerinizi bekliyorum,çünkü ben istanbulda olurum diye ankarada hiç araştırma yapmamıştım....
:KK34:

X