hem korkuyoruz hemde istiyoruz :) önce görüşmeden korkuyordum şimdide ameliyattan ama yapacak bişey yok istek ağır basıyor :)
adam istese manken bacağı gibi yapamazmı istese çokmu bişey istiyoruz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem korkuyoruz hemde istiyoruz :) önce görüşmeden korkuyordum şimdide ameliyattan ama yapacak bişey yok istek ağır basıyor :)
perşembe günü ordayım çok da korkuyorum nasıl resim ekleniyor bilsem
ikicanımvar, haklısın çocukla çabucak ayağa kalkmak gerek, bir de küçücükmüş :) benimki de 5 yaşında, benim de işten dolayı çabuk iyileşmem lazım. doktor rapor işine karışmam diyor.
ama ben kilo takıntılı bir insanım zaten son zamanlarda kilo aldım yağ olsun diye, sık sık diyet yaparım, sonra da takarım bacaklarım eridi mi diye, kendime güvenemiyorum. yazı niye beklemiyorum onu da bilemedim. beklesem tatil olsa daha mı zor olur acaba? evde yatsam yatsam iyi olmaz mı?
bacakların elimde :) çıktıyı aldım, yarın gösteririm doktora. tahminimce hallederiz diyecek :) basenlerin varsa oradan alır, basenler ve iç bacak incelince alt taraf daha kolay şekil alıyor anladığım kadarıyla.
dün bu konuyu öyle çok kafama takmışımki rüyama girdi yağ transferi yaptırıyorum ve bacaklarım hiç birşeye benzemiyor.
Muem sen ak ye mi ameliyat olucan
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Sana bir sorum olacak Ankarada hangi doktora yaptırdın bende ankarada yaptıracağım için merak ettim an azından isminin baş harfini yazarmısın. Birde öncesi sonrası fotoğraflarını eklermisin bu bizim için çok önemli.
arkadaşlar bugün ilk kez ankarada bir doktorla telefonla görüştüm ona merak ettiğim herşeyi sordum. Kök hücre yağ tensferinden konuştuk %70 i garanti kalır erimez dedi. Siz benim bacaklarımı gördünüz bu oran benim için yeterli olacakmıdır aceba?? Birde 4500 tl fiyat verdi sizce bu ücret uygunmudur?? Artık her şeyi eşimle konuşup onu ikna edebilmeye kalıyor tabi birde para biriktirmeye... aslında en zoru eşimle konuşmak bunu bir atlatabilsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek. hadi zar zor hepsini atlattım diyelim birde benim (parantez) bacaklarımda işe yaramazsa offff çok kötüyüm moralim çok bozuk ((
senin resmin var mı geçmiş sayfalarda bakıp kendi bacaklarıma göre fikrimi söyleyebilirim istersen.
yenide çok teşekkür ederim senden güzel haberler bekliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre bacaklar versin inşallah :))
ikicanımvar, ben daha önce senin çektiğine benzer foto göndermiştim e-posta yoluyla, bütün bedeni görmek lazım demişti. senin için de aynısını dedi. yeterli yağ var mı, bütün bacak nedir görmek gerek dedi, özetle durmumuz aynı, basende yeterli yağ varsa alır. aşağıyı doldurur :)
amylee sen nasılsın? son durumun nedir? memnunmusun.var mı yakınlarda eklediğin fotoğrafın?