Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba parantez.parantez

Sen ve diğer arkadaşlara fikir vermesi açısından Fethi Bey'in benim bacagıma yapmıs oldugu operasyon sonrası resmımı eklıyorum. evde yalnız oldugum ıcın cep telefonumdan kendı kendıme amatorce cemıs oldugum resım bu. Kusura bakmayın.
Bende en ufak gırıntı cıkıntı olusmadı. aynen eskısı gıbı puruzsuz ve duzgun. bacagımda hıc bır yag topağıda derı altında olusmadı. eski sıhhatli hali nasılsa operasyon sonrasıda oyleyım. ben istanbul dayım. Istanbuldakı arkadaslar yakın olanlar gormeyede gelebılır.

Eklentiler

• $DSC00024.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 110
gamzecim..bacağın alt kısmı görünmüyor ki! foto ayaklara kadar olsaydı ayak bileklerini de görerek değerlendirme yapılırdı.

gamze canım baldır kısımların cok güzel olmuş ama bileklerin gözükmüyor bileklerinede yağ eklendimi benim bileklerim hem egri hem ince ben en çokta bileklerime yaptırmak istiyorum

gamzecim,sende haklısın tek başına olunca fotoğraf çekmek zor ama biz bu fotoğraftan pek bişey anlamadık yani bileklerinide görmek istiyoruz, sen annene kardeşine komşuna falan birilerine çektiriver.bizde çok şey istiyoruz ama olalacaksa tam olsun canım ya. birde operasyon olmadan önceki halinin resmi varsa onuda istiyoruz.son olarakta, bir seansmı yaptırdın ve fiyat neydi cevaplarsan seviniriz canım...

mrb kızlar bülent beyle konustum aradı beni parmaklarınla masaj yap dedi bastırarak yaptım sabah bastırdım iyice biraz biraz daha dagıldı sag bacagında ödem daha coktur dedi zamanla düzelecek dedi rahatladım biraz 6 cı haftadan sonra iyileşme gösterir zaten dedi şimdi içim rahat beklicem bakalım gelişmeleri yazarım yine sizede

inşlh atlatırsın sorunsuz bir şekilde allah yardımcın olsun herşey gönlüne göre olur inşlh saol askos abla tşk ederim hepinize yanımda oldugunuz için şimdi yine masaj yapıcam bakalım 6cı haftada iyileşme gösterir dedi bülent bey 6cı haftada tekrar resim eklerim bide ozaman bakarız

Slm Seselina,

işten şimdi eve geldım. bu aralar cok gec gelıyorum. ılk fırsatta resım cektırmeye calısıcam. evet sadece bır seans gıttım. bır ay sonra kontrole gıdıcem. ıkıncı seans yapıp yapmayacagını doktorun yonlendırmesı ve gelısmelere gore bakıcaz. su anda ıkıncı bır seans yaptırmaya ben ıhtıyac duymuyorum. cunku rahatlıkla eteklerımı giyebılecegım durumdayım. Zaten amelıyat oldugumdan berı pantolon hıc gıymedım. hep etek ve elbıselerımı gıyıyorum. Bıleklerım ve bacaklarımın yapısı benımde oldukca egrıydı. bıleklerım yan ve arka kısımlarından ınce bır sekılde yag cekıldı. cok zarıf ayak bıleklerım oldu. eskıden ayak bıleklerıme de cok uzulurdum. bıleklerın ıc kısmına da kucuk bır yag enjektesı yapıldı. o yag enjektesı herharalde az yapıldıgı ıcın daha iyi beslendı ve orası hıc erımedı. aynen hıc bozulmadan duruyor.

Benım bacak orjınal yapısı bozulmadan cok hassas dokunuslarla ıslem yapılmıs. hıc bırsey bellı degıl benım bacagımda. fıyatı hersey dahıl 4000tl ye yaptırdım. ayrıca fotoda kotu duruyor. normalde daha da ıyı .

selamlar,

slm kızlar bilginiz olsun diye söylüyorum eğer izmirden bir dr olabiir derseniz prof dr Ahmet seyhanda çok konuşuluyor.googledan araştırabilirsiniz.

gamze2008 canım açıklamaların için tşk. ederim. Fethi bey gerçekten tek seansta çok başarılı olmuş, ikinci seansa gerek duymadan etek giyebiliyorum demen çok güzel, çünkü genelde tek seansta memnun olan yok denecek kadar az. doğru seçim yapmışsın demekki. arkadaşlar duydunuzmu tek seans ve doktorun fiatıda normal bence siz ne düşünüyorsunuz. gamzecim tam olarak fotoğrafını yüklemeni bekliycez, birde sen bu ameliyatı olalı ne kadar olmuştu? söylediysende kusura bakma unutmuşum. inşallah hep böyle güzel kalır arkadaşım...

jezabel angel forma girmiyor artık sen hiç görüştünmü onun bacakları ne durumda ayrıca hala aramızda oldugun için teşekkürler

yamuk kemiği bile düzeltiyorlar ama yabancı olduğu için anlayamadım. çoğu arkadaşımızın bacağı yamuktan ziyade ince öyle oluncada zaten yamuk gibi duruyor doldurunca düzgünleşiyor. sağol parantes çok ilgimi çekti gerçekten güzel.

elifçim verdiğin linkteki görüntü umut verici çok teşekkür ederiz ama ordaki açıklamalar yetersiz, okudum yazılanları. bu işlemin nasıl yapıldığına dair en ufak bi açıklama yok... nasıl ola ki bu?

Genu Varum(bowlegs),Genu Valgum(knock-knees),limb lengthening, deformities crrection with Ilizarov-Veklich device applied: Gallery of orthopedic, minimally invasive surgery pics bu linkte senin verdiğin sitedeki ladisten adlı yerin yaptığı ameliyat fotosu var. burda yöntemden ilizarov olarak bahsedilmiş fotorafın altında ilizarov cihazı çıkarıldıktan sonra falan yazıyor. ama o linkte kemikler kırılmadan neredeyse kansız olarak yapıldığı yazıyordu.. ilizarov kemikler kırılarak yapılmıyor mu? ben bu ilizarov u mu yaptırsam acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…