Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbulda olduğum için tahlillerimi gittiğim gün orada yaptıracağım..sabah 1-2 saat erken gideceğim o yüzden..resimlerimi de hemen göndereceğim size...
olur, bu haftasonu buluşabiliriz mesela. o zaman kadar kaç kişi olursak artık. ama fazla vakit kaybetmesek iyi olacak sanırım. çünki doktor bey zam yapacakmış. :1closedeyes: zaten kriz var memlekette bu kadar zor şartlarda para biriktirene kadar canım çıktı yıllardır pff.
cnm benim inşlh görürsün o günleri istemek başarmanın yarısıdır yeterki cesaret birazcık korkulacak hiçbişey yok zaten sizi cok güzel hazırlıyolar benim göbek ve bel kısmımı kullandı hatta amelıyat sonrası cokda güzel göbek bel yaptım size dedi suan korse ve varis corabı var 21 gün kullan dedi ama ben 1 ay boyunca cıkarmıcam dursun daha iyi olur sıkılaşması açısından belim ve göbegim inceldi tabi sol bacagıma 143 cc sag bacagıma 240 cc felan koymus orantılı olması için sormak istediginiz ne olursa sorun