Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İstanbulda olduğum için tahlillerimi gittiğim gün orada yaptıracağım..sabah 1-2 saat erken gideceğim o yüzden..resimlerimi de hemen göndereceğim size...

jezabel sagol canım benim boyun 1 60 baldırlarım 35 cm o zaman benim bacaklarım çokta ince degilmiş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Listedeki arkadaşlar, liste bi tamamlansın, önce bigün istanbulda buluşalım.
Tanışalım ve bi istişare yapalım. Napcaz netcez diye.... Olur mu?

tahlil isimlerini sormadım ama standart ameliyat öncesi tahlillerdir..yani kan tahlilleri, şeker, tansiyon, idrar..vb şeyler yapılır sanırım..hamilelik te kişiye ve duruma göre yapılıyo olması lazım..sonuçta uyuşturma olayı olduğu için önemli bir konu..

olur, bu haftasonu buluşabiliriz mesela. o zaman kadar kaç kişi olursak artık. ama fazla vakit kaybetmesek iyi olacak sanırım. çünki doktor bey zam yapacakmış. :1closedeyes: zaten kriz var memlekette bu kadar zor şartlarda para biriktirene kadar canım çıktı yıllardır pff.

Malesef bu hafta sonu mesaideyim. Ama ilk fırsatta buluşalım inşallah....

arkadaşlar yazılanları yeni okudumda ben de başından beri söylüyorum ist.da olan varmı buluşalım diye ama kimseden bi ses çıkmadı neyse bende listedeyim arkadaşlar
1)ELıF2008
2)TEATR
3)EDAEDA
4)FZLT bende ist.dayım

Son düzenleme:
leydicim süperrrrrrr olmuş çok beğendim bülent bey'in ellerine sağlık arkadaşlar benide listeye alın lütfen ben bursada yani ilçesinde oturuyorum ve bazı özel nedenlerden dolayı 2 ay öncesinde malesef operasyon yaptıraramam inş o zamana kadar zam yapmaz ben 2 ay önce gibi görüşmeyede gitmiştim aslında orda bana 4000 ne inmişti umarım zamandan dolayı bi kaybım olmaz

elif2008 5)lolabunny :) yalnız bu liste kesin ameliyat olanlaırn değil görüşmeye gideceklerin listesi değil mi?:)) parayı bulmak biraz zaman alabilir...

cnm benim inşlh görürsün o günleri istemek başarmanın yarısıdır yeterki cesaret birazcık korkulacak hiçbişey yok zaten sizi cok güzel hazırlıyolar benim göbek ve bel kısmımı kullandı hatta amelıyat sonrası cokda güzel göbek bel yaptım size dedi suan korse ve varis corabı var 21 gün kullan dedi ama ben 1 ay boyunca cıkarmıcam dursun daha iyi olur sıkılaşması açısından belim ve göbegim inceldi tabi sol bacagıma 143 cc sag bacagıma 240 cc felan koymus orantılı olması için sormak istediginiz ne olursa sorun

yaa desene bi taşla iki kuş vurmak die ..çok sevindim senn adına ve inş birgn kendimede sevinmek istiyorum ama imkanlar kısıtlı ne yazıkki off of:1no2::içelim:

selam kızlar..önümüzdeki hafta ben bursaya gidiyorum kontro için.bidiğiniz gibi 23 martta ameliyat olmuştum bülen beye...heralde edaeda da geliyor benle...gelmek isteyenler varmı.. son durumuma bakacak erime olmuşmu olmamışmı<<<size yazarımmm....

X