- 29 Mart 2011
- 75
- 7
Bildogim kadariyla bülent cihantimur un gelistirdigi bir yöntem okumusdum daha önce kök hücrede bayadir var bicok dr. Da artik YapiyoKök hücreyi bende yeni duydum malesef ilk ameliyatmi o sekildd olsaydm cok iyi olucakti doktorla gorustm %70 kalir dedi bu yontemle daha iyi oluyormus
Kumsal cnm 2nci hep sart oluyo simduye kadar hemen hemen tüm ark.eridi 2nci 3ncüyü yaptirabilene ne mutlu ozaman tam sonuc alirsin gerci bu bünyeye de bagli misal ben yukardan kilo alirken verirken alttan veriyorum birde baxaklar sürekli hareket icindeArkadaslar siteyi 1 haftadr takip ediyorum yeni üye oldum bende yag ejeksiyonu oldum 6 ay oldu yaptirali benimde sorunum aşırı incelik doktorm bana bacaklarin carpik degil sadece ince dedi ozelikle ayak bilerim cok ince 1 seansa erir toplam 3 seans yaparz demesti ve dedigi gibi oldu 1 seans da hic bir faydasini goremedim simdi ben 2 seans olma konusunda kararsizim tekrardan hayal kırıklıgı yasamaktan cekiniyorum 2 veya 3 seans yaptirimda memnun kalan varsa icinizde beni de bilgilendirirmisinz
Evet canim biliyorum 2 seans olmam lazim.ama benimde korktgm su ki ya onda da kalmaZsa diye kök hücre tedavisini duyunca biraz umutlandim sanrm 2 hafta sonra ameliyat olcam bende izmirde bi doktor bulmaya calisiyorum izmirde bu konuda yaptiranlar varsa banada yardimci olabilirmisinzKumsal cnm 2nci hep sart oluyo simduye kadar hemen hemen tüm ark.eridi 2nci 3ncüyü yaptirabilene ne mutlu ozaman tam sonuc alirsin gerci bu bünyeye de bagli misal ben yukardan kilo alirken verirken alttan veriyorum birde baxaklar sürekli hareket icinde
Evet aynen oyle haberlere falan da cikti bu yontem bende orda gordumBildogim kadariyla bülent cihantimur un gelistirdigi bir yöntem okumusdum daha önce kök hücrede bayadir var bicok dr. Da artik Yapiyo
Samimi arkadaşımız var dı izmirde yaptiran.Ama o silikon olmuştu. Mesaj atıp sorabilirsin ona.Evet canim biliyorum 2 seans olmam lazim.ama benimde korktgm su ki ya onda da kalmaZsa diye kök hücre tedavisini duyunca biraz umutlandim sanrm 2 hafta sonra ameliyat olcam bende izmirde bi doktor bulmaya calisiyorum izmirde bu konuda yaptiranlar varsa banada yardimci olabilirmisinz
Vavvvv süper .Sabırsızlıkla bekliyor olucam .yakın bir zamanda bende ameliyat olucam sanırım. söz o zaman bol bol bilgi vericem herkese. uzun bir süredir buraya gelemiyorum. çok yoğunum. ama telafi edicem söz.
Canim ben mesj atamiyorum kiSamimi arkadaşımız var dı izmirde yaptiran.Ama o silikon olmuştu. Mesaj atıp sorabilirsin ona.
O zaman buradan çağrı yaparız. Samimiiiiii kumsal arkadaşımızın sana ihtiyacı var ACİL! !!!Okuyunca kesin döner:)Canim ben mesj atamiyorum ki
Canım benim cok teskkr ederim yardimci olduğun icin :))O zaman buradan çağrı yaparız. Samimiiiiii kumsal arkadaşımızın sana ihtiyacı var ACİL! !!!Okuyunca kesin döner:)
Ben de kok hucre ekleticem. Fiyat farki olucak ama napalim artik. Bi umutEvet aynen oyle haberlere falan da cikti bu yontem bende orda gordum
Msj attim canim sanaCanim ben mesj atamiyorum ki
Canim ozelden mi yazdın gelmediMsj attim canim sana
Biz arkadaşız zaten ,profilime bakman yeterli.
Izlemeye al arkadasim, karsi tarafta seni izlemeye alirsa onun fotolarini gorebilirsin. Isme tiklayinca mesaj yaz var ordan da mesaj atabilirsin.Arkadaşlar ben bu sitede yeni üye olduğum için acemiyim.Özelden mesaj atabilmek için ne yapmam gerekiyor pek anlayamadım.Bir şeyler yapıyorum ama...Boş mesaj da atıyorum sanırım.Çözmeye çalışıyorum.Biri bana yardımcı olabilir mi?Özelden nasıl yazışılıyor?Fotoğraflara nasıl bakılıyor?Lütfen yardım!