Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Selam kızlar, yağ transfer ameliyatımı oldum 5.günümdeyim. Sonucu 1 ay sonra belli olacak dedi dr.um. Size bilgi vereceğim. Hepinize teşekkürler,, yazdıklarınızdan cesaretinizden etkilenerek karar verebildim. Umarım herkes istediği bacaklara kavuşur...
Geçmiş olsun canım. Çok sevindim ameliyat olabilmene. Ben de iyi sonuç alabileceğime çok inanmadan ameliyat olmuştum. İkinci operasyondan sonra EVET dedim. İyi sonuçlar alınabiliyormuş. Çok şükür... Güle güle kullan canım şimdiden :))

Arkadaşlar acil yardım bi hafta sonra ameliyat olucam ve emin değilim ama regl dönemine denk geliyo sanırım işimi garantiye almak için geciktirici ilaç kullanmak istiyorum bi sakıncası olurmu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardım lutfen

Arkadaşlar acil yardım bi hafta sonra ameliyat olucam ve emin değilim ama regl dönemine denk geliyo sanırım işimi garantiye almak için geciktirici ilaç kullanmak istiyorum bi sakıncası olurmu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardım lutfen
ilaç konusunda bi bilgim yok
ama regl dönemine denk gelirse günü ona göre erteleyebiliyolar

Sağolun arkadaşlar. Hastanedeyim.ilaç tedavisi oluyorum. Bu gece burdayım yarın meçhul. Ds2mardan veriyorlarki hızlı etki etsin.......

Benim bildiğim regl olmak ameliyat a engel değil sen asistanları arayıp bi sor istersen özelden atayım numarası nı

Hayır canım. Bu risk her yağ enjektede varmış. Şans ya bana denk geldi. Sağol tatlım
Çok ilginç bize bunun için antibiyotik veriyorlar halbuki kötü şans seni bulmuş o zaman bilmiyorum ameliyat ta da kapmış olsan Dr demez ki böyle böyle oldu peki şu an nasılsın enfeksiyon geçince normal e dönecek mi bacağın

Canlar selamlar amelıyat olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun
Yakutzümrüt çok geçmiş olsun canım korkma antibiyotik tedavisi ile atlatırsın, olmazsa özel hazırlanan bir su var eczanede hazırlatıyosun doktoruna onu mutlaka sor oda çok iyi geliyor,enfeksiyon için kullanılıyor.Ayrıca enfeksiyon olması şans diil canım tamamen steril ortam olmamasından oluyor genelde, sigarada kullanıyosan tetiklemiş olabilir.
Bana gelirsek nisan 18de rotuş yaptırdım biliyosunuz 1 hafta sonrası cok agrım olmustu antibiyotıge devam ettim ama kızarıklıkta olunca doktoruma gittim enfeksiyon diildi ama ufak bi iritasyon gibi sorun yaşadım antibiyotik pomad etkili oldu bikaç gün sigarada içmeyince geçti,çok şükür şimdi iyiyim kızarıklık az kaldı bünyemde çok hassaslaştı artık sanırım, geç iyileşiyorum malesef,seninde biran önce geçer inşallah

Canlar selamlar amelıyat olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun
Yakutzümrüt çok geçmiş olsun canım korkma antibiyotik tedavisi ile atlatırsın, olmazsa özel hazırlanan bir su var eczanede hazırlatıyosun doktoruna onu mutlaka sor oda çok iyi geliyor,enfeksiyon için kullanılıyor.Ayrıca enfeksiyon olması şans diil canım tamamen steril ortam olmamasından oluyor genelde, sigarada kullanıyosan tetiklemiş olabilir.
Bana gelirsek nisan 18de rotuş yaptırdım biliyosunuz 1 hafta sonrası cok agrım olmustu antibiyotıge devam ettim ama kızarıklıkta olunca doktoruma gittim enfeksiyon diildi ama ufak bi iritasyon gibi sorun yaşadım antibiyotik pomad etkili oldu bikaç gün sigarada içmeyince geçti,çok şükür şimdi iyiyim kızarıklık az kaldı bünyemde çok hassaslaştı artık sanırım, geç iyileşiyorum malesef,seninde biran önce geçer inşallah
Sağol canım.evey sigara içiyorum. Sanada geçmiş olsun

X