- 12 Nisan 2020
- 364
- 399
- 23
mumcu nedirNette arastirip mumcuya girip okusana neler sebep oluyor ayrintili yazmis
Sitenin adi detayli bir sekilde sebeplerini aciklamis link atmak yasak diye paylastim boylemumcu nedir
anladım, teşekkür ederimSitenin adi detayli bir sekilde sebeplerini aciklamis link atmak yasak diye paylastim boyle
Evet okutunca geçti ilaçtan hiç fayda görmedim ilginçBayagi faydali geldi bana birsey deil
Benimde parmagimda sigiller vardi okuttum gecti patates surdu kadin okuyup onu da gunes gormeyen disariya astik kurumadan kurudu gitti sigillerEvet okutunca geçti ilaçtan hiç fayda görmedim ilginç
Bazen daha etkili olabiliyor nazardan çıkmış bunlar diyip okumustu teyze unut dedi bana aklından cikar dedi yağlı acı yeme dedi 1 hafta geçmeden kurudu hepsi Allah razı olsun ondanBenimde parmagimda sigiller vardi okuttum gecti patates surdu kadin okuyup onu da gunes gormeyen disariya astik kurumadan kurudu gitti sigiller
Ay Allah korusun yani ben tobe estafurullah oyle bisryim yok hamileyim hem esimdende asla suphelenmiyirum hergun birlikteyiz yani hpv cinsellikle gecmiyomuyduHPV olabilir mi ?
Siğil dediğiniz için öyle bir yorum yaptım. Gebelik öncesi smear vs aldırmış mıydınız ?Ay Allah korusun yani ben tobe estafurullah oyle bisryim yok hamileyim hem esimdende asla suphelenmiyirum hergun birlikteyiz yani hpv cinsellikle gecmiyomuydu
Evet gebelikten 2 ay once hpv-dna testi yaptirmistim temiz cikmisti cok sukur.Normalde mantar cok sık olurdum bu defa olmadim hic Allahtan ama.belkide bu sekildemi disa vurdu bilemiyorum hicSiğil dediğiniz için öyle bir yorum yaptım. Gebelik öncesi smear vs aldırmış mıydınız ?
Gebelikte bağışıklık kısmen düşebiliyor, zaten taşıyıcı iseyseniz gebelik dolayısıyla siğiller çıkmış olabilir. Bu durum çok rastlanıyor.
Tabi inşallah başka bir durumdur.
Ya anlamadim iste normalde gitmiyorum ama gebelikten mecburen gittim kendi isimi halledemedigim icin ama agdada sicak yani ondan virus bulasirmiki anlamadimKuaför de enfeksiyon kapmış olabilr sırf bu yüzden kuaföre gitmiyum.. Hijyenik değiller
Bir doktor demişti ki. Eşlerin sadakatsizliğini ya da taşıyıcılığı o bu durumda açıklamak can sıkıcı olduğundan bazı doktorlar havuzdan geçmiştir bilmem wc den bulaşmıştır diyorlar. Ama değil sadece cinsellikle bulaşan bir şeydir. Diye altını çizmişti.Ya anlamadim iste normalde gitmiyorum ama gebelikten mecburen gittim kendi isimi halledemedigim icin ama agdada sicak yani ondan virus bulasirmiki anlamadim
Haftaya randevum var gidecegim bende duymustum cinsellikle bulasir diye ama umarim oyle degildir hatta umarim ben ne olduvunu anlamamisimdirda sadece sivilce falandir buBir doktor demişti ki. Eşlerin sadakatsizliğini ya da taşıyıcılığı o bu durumda açıklamak can sıkıcı olduğundan bazı doktorlar havuzdan geçmiştir bilmem wc den bulaşmıştır diyorlar. Ama değil sadece cinsellikle bulaşan bir şeydir. Diye altını çizmişti.
Doktora gitmelisiniz. Cildiye de olur jinekolog da.
Dediğiniz gibi mantar türevi bir şey de olabilir.
Geçmiş olsun umarım değildir.Haftaya randevum var gidecegim bende duymustum cinsellikle bulasir diye ama umarim oyle degildir hatta umarim ben ne olduvunu anlamamisimdirda sadece sivilce falandir bu
Ayy gercektenmi cok gecmis olsun cok uzuldumGeçmiş olsun umarım değildir.
Aynı şeyleri yaşadım hpv li olduğumu gebelikte öğrendim. Doğum kanalıyla bebeğe bulaşma ihtimaline karşı sezeryan oldum.
Haber verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?