• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak arasinda sigil tarzi birsey !!bilenler baksin ne olur

Benimde parmagimda sigiller vardi okuttum gecti patates surdu kadin okuyup onu da gunes gormeyen disariya astik kurumadan kurudu gitti sigiller
Bazen daha etkili olabiliyor nazardan çıkmış bunlar diyip okumustu teyze unut dedi bana aklından cikar dedi yağlı acı yeme dedi 1 hafta geçmeden kurudu hepsi Allah razı olsun ondan

Ay Allah korusun yani ben tobe estafurullah oyle bisryim yok hamileyim hem esimdende asla suphelenmiyirum hergun birlikteyiz yani hpv cinsellikle gecmiyomuydu 😑
Siğil dediğiniz için öyle bir yorum yaptım. Gebelik öncesi smear vs aldırmış mıydınız ?
Gebelikte bağışıklık kısmen düşebiliyor, zaten taşıyıcı iseyseniz gebelik dolayısıyla siğiller çıkmış olabilir. Bu durum çok rastlanıyor.
Tabi inşallah başka bir durumdur.

Kuaför de enfeksiyon kapmış olabilr sırf bu yüzden kuaföre gitmiyum.. Hijyenik değiller

Siğil dediğiniz için öyle bir yorum yaptım. Gebelik öncesi smear vs aldırmış mıydınız ?
Gebelikte bağışıklık kısmen düşebiliyor, zaten taşıyıcı iseyseniz gebelik dolayısıyla siğiller çıkmış olabilir. Bu durum çok rastlanıyor.
Tabi inşallah başka bir durumdur.
Evet gebelikten 2 ay once hpv-dna testi yaptirmistim temiz cikmisti cok sukur.Normalde mantar cok sık olurdum bu defa olmadim hic Allahtan ama.belkide bu sekildemi disa vurdu bilemiyorum hic

Kuaför de enfeksiyon kapmış olabilr sırf bu yüzden kuaföre gitmiyum.. Hijyenik değiller
Ya anlamadim iste normalde gitmiyorum ama gebelikten mecburen gittim kendi isimi halledemedigim icin ama agdada sicak yani ondan virus bulasirmiki anlamadim

Ya anlamadim iste normalde gitmiyorum ama gebelikten mecburen gittim kendi isimi halledemedigim icin ama agdada sicak yani ondan virus bulasirmiki anlamadim
Bir doktor demişti ki. Eşlerin sadakatsizliğini ya da taşıyıcılığı o bu durumda açıklamak can sıkıcı olduğundan bazı doktorlar havuzdan geçmiştir bilmem wc den bulaşmıştır diyorlar. Ama değil sadece cinsellikle bulaşan bir şeydir. Diye altını çizmişti.
Doktora gitmelisiniz. Cildiye de olur jinekolog da.
Dediğiniz gibi mantar türevi bir şey de olabilir.

Bir doktor demişti ki. Eşlerin sadakatsizliğini ya da taşıyıcılığı o bu durumda açıklamak can sıkıcı olduğundan bazı doktorlar havuzdan geçmiştir bilmem wc den bulaşmıştır diyorlar. Ama değil sadece cinsellikle bulaşan bir şeydir. Diye altını çizmişti.
Doktora gitmelisiniz. Cildiye de olur jinekolog da.
Dediğiniz gibi mantar türevi bir şey de olabilir.
Haftaya randevum var gidecegim bende duymustum cinsellikle bulasir diye ama umarim oyle degildir hatta umarim ben ne olduvunu anlamamisimdirda sadece sivilce falandir bu 🙏

Haftaya randevum var gidecegim bende duymustum cinsellikle bulasir diye ama umarim oyle degildir hatta umarim ben ne olduvunu anlamamisimdirda sadece sivilce falandir bu 🙏
Geçmiş olsun umarım değildir. 🤲
Aynı şeyleri yaşadım hpv li olduğumu gebelikte öğrendim. Doğum kanalıyla bebeğe bulaşma ihtimaline karşı sezeryan oldum.
Haber verin lütfen

Geçmiş olsun umarım değildir. 🤲
Aynı şeyleri yaşadım hpv li olduğumu gebelikte öğrendim. Doğum kanalıyla bebeğe bulaşma ihtimaline karşı sezeryan oldum.
Haber verin lütfen
Ayy gercektenmi cok gecmis olsun cok uzuldum 😞 ins.oyle bisey yoktur haber veririm cok sagolun 😞🙏

Back
X