Genital bolgede ama cok asagida degil yani vajina girisine yakin degil yan tarafindaBacak aram dedıgınız genıtal bolgemı bacak arası mı?
Gecmıs olsun, agdadan sonra olduguna eminsen sigil olabılır bir doktora gorunmende fayda var.Genital bolgede ama cok asagida degil yani vajina girisine yakin degil yan tarafinda
Ins.mantardirMantar olabilir doktorunuza danışın
Evet haftaya gidecegim ama korkuyorum bir zarari varmi yada nasil gecer ilkkez basima geliyorGecmıs olsun, agdadan sonra olduguna eminsen sigil olabılır bir doktora gorunmende fayda var.
Bdv ye yazsaydın keske orda daha cabuk gorurdu arkadaslar, fıkır verırdıler.Evet haftaya gidecegim ama korkuyorum bir zarari varmi yada nasil gecer ilkkez basima geliyor
Ordan yazinca konuyu kapatirlar dedim oyuzden burdan sansimi denedimBdv ye yazsaydın keske orda daha cabuk gorurdu arkadaslar, fıkır verırdıler.
Ne oldugunu bılıyorum ama basıma gelmedi, ne desem yalan olur. Insallah bır bilen gorur konunu yazar.
İzin alıp acsaydin, saglık ama dert bu da. Belli ki korkuyorsun. Rica ederim.Ordan yazinca konuyu kapatirlar dedim oyuzden burdan sansimi denedimcok tesekkur ederim
Ins.ya birde kendi kendine cogalmasindan korktum bakalim doktor ne diyecek mecbur yine agda yapcam jilet falan kopartir diyeBende bilinçsiz bir agda yaptırmıştım evde üstelik.Molluscum diye bi hastalık demişti ciddiyede doktor ama asiri kasinip kaniyordu bütün pijamalarim ic çamaşırlarım mahvoldu yinede ilaç bi halta yaramadı hatta yurt dışından getirtmiştim en son bi teyzeye okutmustuk.. umarım ondan değildir
Bir internetten araştırın dediğim hastalığı benziyormu benim birden attılar gobegim kasiklarim onlarla dolmustu Allah sifani versinIns.ya birde kendi kendine cogalmasindan korktum bakalim doktor ne diyecek mecbur yine agda yapcam jilet falan kopartir diyeoff ya
Bakicam simdi sizede cok gecmis olsun.Bir internetten araştırın dediğim hastalığı benziyormu benim birden attılar gobegim kasiklarim onlarla dolmustu Allah sifani versin
Gecmis olsun canim umarim iyilesirsinEvet haftaya gidecegim ama korkuyorum bir zarari varmi yada nasil gecer ilkkez basima geliyor
Nasil yani okutunca gecti miBende bilinçsiz bir agda yaptırmıştım evde üstelik.Molluscum diye bi hastalık demişti ciddiyede doktor ama asiri kasinip kaniyordu bütün pijamalarim ic çamaşırlarım mahvoldu yinede ilaç bi halta yaramadı hatta yurt dışından getirtmiştim en son bi teyzeye okutmustuk.. umarım ondan değildir
Mesela hic sıktıniz miIns.ya birde kendi kendine cogalmasindan korktum bakalim doktor ne diyecek mecbur yine agda yapcam jilet falan kopartir diyeoff ya
Hic sikmadim ellemedim bile cok korkarim dagilir diye ama intim yikama jeliyle mikrop ve mantara karsi duzenli yikiyordum yani 2 senedir.Ama oda fazya etmedi demekkirGecmis olsun canim umarim iyilesirsin
Nasil yani okutunca gecti mi
Mesela hic sıktıniz mi
Icinden irin geldi mi ben de 5 6 yil once adanada agda yaptirmistim agdadan sonra oldu sanirim
Hatirlamiyorum
Simdilerde yine agdaya gidiyorum 1 tane cikmis yine
Muhtemelen sıktıysaniz sicraamis olabilir
Evde serumunuz varsa yada tenteriyot mu neyse iste gazli bez ile iyice temizle etrafina yayilmayacak sekilde sık ve hemen tekrar gazli bez ile sil mikroplar kirilsin
Yayilma olmasin
Bende oyle gecmisti
Simdi yine sıkacam mecbur
Nette arastirip mumcuya girip okusana neler sebep oluyor ayrintili yazmisHic sikmadim ellemedim bile cok korkarim dagilir diye ama intim yikama jeliyle mikrop ve mantara karsi duzenli yikiyordum yani 2 senedir.Ama oda fazya etmedi demekkir
Bakiyim hemen cok tesekkur ederimNette arastirip mumcuya girip okusana neler sebep oluyor ayrintili yazmis
Bayagi faydali geldi bana birsey deilBakiyim hemen cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?