Bacak arasinda sigil tarzi birsey !!bilenler baksin ne olur

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Kizlar cok afedersiniz bacak aramda(genital bolgemde ama yan tarafta yani asagida degil) sivilce gibi bir sey cikti,hamile kalinca agdaya gitmeye basladim kendim yapamadim diye 2.gidisimden sonra baktim sivilce normal dedim heralde sonradan bunlar 2 iken 4 oldu suam 5 tane bildiginiz sigilmi diyim et benimi oyle birseye donustu hamileyim bu arada 35.haftadayim haftaya doktoruma soracagim ama korkuyorum nedirki ilkkez basima geldi birde agda dan bulasti desem sicak sonucta mikrop falan kalirmi?ordan bulasma ihtimali varmidir? Cok korkuyorum

Evet haftaya gidecegim ama korkuyorum bir zarari varmi yada nasil gecer ilkkez basima geliyor
Bdv ye yazsaydın keske orda daha cabuk gorurdu arkadaslar, fıkır verırdıler.
Ne oldugunu bılıyorum ama basıma gelmedi, ne desem yalan olur. Insallah bır bilen gorur konunu yazar.

Bdv ye yazsaydın keske orda daha cabuk gorurdu arkadaslar, fıkır verırdıler.
Ne oldugunu bılıyorum ama basıma gelmedi, ne desem yalan olur. Insallah bır bilen gorur konunu yazar.
Ordan yazinca konuyu kapatirlar dedim oyuzden burdan sansimi denedim cok tesekkur ederim

Bende bilinçsiz bir agda yaptırmıştım evde üstelik.Molluscum diye bi hastalık demişti ciddiyede doktor ama asiri kasinip kaniyordu bütün pijamalarim ic çamaşırlarım mahvoldu yinede ilaç bi halta yaramadı hatta yurt dışından getirtmiştim en son bi teyzeye okutmustuk.. umarım ondan değildir

Ins.ya birde kendi kendine cogalmasindan korktum bakalim doktor ne diyecek mecbur yine agda yapcam jilet falan kopartir diye off ya

Ins.ya birde kendi kendine cogalmasindan korktum bakalim doktor ne diyecek mecbur yine agda yapcam jilet falan kopartir diye off ya
Bir internetten araştırın dediğim hastalığı benziyormu benim birden attılar gobegim kasiklarim onlarla dolmustu Allah sifani versin

Evet haftaya gidecegim ama korkuyorum bir zarari varmi yada nasil gecer ilkkez basima geliyor
Gecmis olsun canim umarim iyilesirsin
Nasil yani okutunca gecti mi
Mesela hic sıktıniz mi
Icinden irin geldi mi ben de 5 6 yil once adanada agda yaptirmistim agdadan sonra oldu sanirim
Hatirlamiyorum
Simdilerde yine agdaya gidiyorum 1 tane cikmis yine
Muhtemelen sıktıysaniz sicraamis olabilir
Evde serumunuz varsa yada tenteriyot mu neyse iste gazli bez ile iyice temizle etrafina yayilmayacak sekilde sık ve hemen tekrar gazli bez ile sil mikroplar kirilsin
Yayilma olmasin
Bende oyle gecmisti
Simdi yine sıkacam mecbur

Molluscum gibi deil benim ki daha genis deri alti orda bir topaklanma var ama elleyince daha cok belli oluyor

Hic sikmadim ellemedim bile cok korkarim dagilir diye ama intim yikama jeliyle mikrop ve mantara karsi duzenli yikiyordum yani 2 senedir.Ama oda fazya etmedi demekkir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…