Bacak agrısı

Mavi-g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
119
45
98
Oglum nisan ayinda 3 yasına girecek.Hareketli olmasindan midir yoksa bi rahatsizligi var ondan midir bazen bacagini tutup bacagim agirdi diyo ya bacagini bosluga atiyo topalliyo ya da emekliyo iki defa dr goturduk rotgen cektiler bisey cikmadi.esim pimpirikli sen cocuga iyi bakamiyosun senin yuzunden diyo cocuga bisey olsa hep senin yüzunden der bıktim artik bu laflarindan..ilcede yasiyorum ve gezmeye gidecek bi yerimiz yok surekli evdeyim cocuk 7/24 yanimda ve gozumun onunde.yine dr goturmek istiyorum ama evde kalma zamani..sizin cocuklarinizda da boyle bisey oldu mu acaba

Boyu uzuyordur çocukların hızlı büyüdükleri zamanlarda eklemleri kemikleri ağrır bazen benim 3 çocuğum var hepsinde de gelişme çağında oldu buna benzer ağrılar çok uzun sürerse bu şikayet o zaman Dr götürmek lazım bence endişelenmeyin

benim oglum 4.5 yasindayken 3 gün yürüyemedi gecen yila kadarda sürekli bacaklarim agriyor diye kendini yerlere birakti. dediginiz gibi dr.lar rontgenlerden de birsey cikmadiysa gecicidir insallah. sıkmayın caninizi siz cok iyi bir annesiniz

Back