Bacağın iç tarafı nasıl erir?

bu arada ben siteye yeni üye olduğum için şaşırdım.. Yanlışlıkla menekşe yazmışm umutcanmış :) k. Bakma canım

Arkadaşlar bnim dizimin üst tarafı oldukça kalın pantlonun birleştiği yer özellkile çok yakın hem dıştan hem işten v şeklini andırıyor. bunu daha normle dönüştürmke için görsel öğeler var mı yukarda birkaç örnek verilmiş ama tam olarka benm dediğim drum için mi geçerli diz altı içinse yapmama hiç grek yok bacaklarım leylek gibi

benim de üst bacağım kalın ya o kadar kilo verdim ama onlarda çok incelme olmuyo
arkdaşın anlattığı ebru şallı hareketini deniycem ben
şimdi okuyunca 5-6 tane yaptım küçük bi yastıkla :) hemen yanmaya başlıyo cidden
düzenli olarak deniycem sonuçları bildiririm

Bu hareket de faydalidir: bacaklariniz ust uste olacak sekilde yan uzanin, altta kalan kolunuzu uzatip bedeninuzi yatik tutun. Ustte kalan bacaginizi 90 derece kirip altta duz uzanan bacaginizi yukari kaldirip indirin, bu biraz zorlar ama ben gayli faydasini gormustum.

Aynen ya zayıflıcaz diye o kadar diyet yapıyoruz ama sarkıyoruz sinir oluyorum benimde iç bacaklarım kalın bende yere yatıyorum dizlerimi kırıp bi yastık sıkıştırıyorum dizlerime sürekli yastığı dizlerimle itiyorum .Sürekli yaptığımda fark ediyo şimdi yoğunluktan yapamıyorum o ayrı mesele..

Birşey sorucam acaba top bacakların tam olarak neresinde dizlerimizin arasında mı yoksa ayak bileklerinin arasınamı tam olarak neresinde olacak?

Birşey sorucam acaba top bacakların tam olarak neresinde dizlerimizin arasında mı yoksa ayak bileklerinin arasınamı tam olarak neresinde olacak?

iki ayağın arasında yani bileklerin biraz daha aşağısı yani ben öyle yapıyorum

ben yapamadm bi türlü resim yadavideo su olan varsa paylaşrsa sevnrm

Merhaba kızlar. Benimde maalesef kalın bacak sorunum var. Ayaklarımi birlestirdigimde hiç boşluk kalimiyordu. Thigh gap namına hiçbir sey yoktu. Benim bacaklarım biraz inceldi. Baya boşluk var eskisi namına. Yinede tamamen incelir diyemem. Bir blake live olmaz.
Yaptığım hareketler şunlar

30 defa some squat yapıyoruz.
40 tane jumping jack yapıyoruz.
10 kere ayaktayken ayaklarimiza dokunuyoruz.
60 saniye squat pozisyonunda duvara yaslaniyoruz.
40 saniye oturdugumuz yerden ayaklarimiza öyle kalıyoruz.

Ekstra olarak bacaklarınizi mutkaka esnetmeyi unutmayın. Mutlaka yogada yapabilirsiniz. Yoga çok iyi esnetip, inceltiyor.Yoga olarak Tara Stiles' in yogalarini yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…