Bacağımdaki yara izi?

Trolleniyoz mu anlamadan trollenmek iyiydi. Bu ne böyle

hhahah super ya beni de götürür müsün :))

Brozlaşmak cok işe yaramaz ayrica yaraya güneş işiginin degmemesi lazım kalıcı leke yapar birde bronzlassanız bile sonucta ton farki var o ton farki kapanmaz en iyisi dermatolog cok güzel kremler var gecirir bence

18 yaşındasınız, profilinize göre öğrencisiniz. ve 10 günlük yıllık izin alıp dubaiye tatile gideceksiniz...

hanımlar boşa dil dökmeyin.

Hayatımda duyduğum en mantıklı şey. Benim de derimi makasla kesip, Dubai’de bronzlaşma fantezilerim var anlıyorum sizi

Aa bende de var aynısı hıı tam bacağımda. Ben phuket e gittim düzeldi.
Phuketin güneşi daha iyi diyollla

İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre Dubai'deki güneş elbette kalıcı bronzlaştırıyor hatta Burj Al Arab'ın çatı katında bronzlaşmak yara izlerinin adeta bir Rihanna melezliğinde olmasını sağlıyor.

Norveçe gitmek istiyorum ama bahanem yok .
Bende evde yatıp yuvarlanıyorum .
Teşekkürler kusursuz cildim .
Teşekkürler 5 tl euro
Teşekkürler norveçli balıkçılar .

Çare Kuveyt'te çalışan koca :)

Psikolog ilanı bulsam koşarak giderim bu ne anamm anammm. Gerçi Kuveyt'te benim akibetim ne olur orası meçhul de

Pamuk hasadı başlayınca Çukurova’ya gündelikçi olarak gidin güneşi iliklerinize kadar hissedin eğer şanslıysanız tıkıştırıldığınız kamyon devrilmezse bacağınızdaki izden eser kalmayacaktır zaten görecek haliniz de kalmaz hem büyük sorununuzu halletmiş olursunuz hem üretime can vermiş hem de ülkemizin nadide yerlerinden birini görmüş olarak evinize dönersiniz bol güneşli günler diliyorum

Çare Kuveyt'te çalışan koca :)

Eki Görüntüle 2135875

Psikolog ilanı bulsam koşarak giderim bu ne anamm anammm. Gerçi Kuveyt'te benim akibetim ne olur orası meçhul de

Mimar ilanı da bulursan haber et bana telli turnalarla , kör topal idare ederdik beraber

Koca bulduktan sonra ordan açarız artık kp kv konularını akıbetimiz böyle olur heralde

"Kayınpederim bizden petrol mü saklıyor ? "

"Görümcem bana sen daha olamamışsın ham petrol gibisin diyor "

"Kayınvalidemi Burj Khalifa' dan atmak istiyorum "

Vs vs Dubai adına konuştum ama kuveyte de uyarlanabilir

sırf bunun için dubaiye mi gitceksiniz
ben iki adım memleketime gidemiyorum
vay bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…