- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
Önce bi beyin cerrahi görsün
Var mı yok mu diye.
Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor
Allah iyiliğini versin
Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor
Brozlaşmak cok işe yaramaz ayrica yaraya güneş işiginin degmemesi lazım kalıcı leke yapar birde bronzlassanız bile sonucta ton farki var o ton farki kapanmaz en iyisi dermatolog cok güzel kremler var gecirir benceBacağımdaki deri soyuldu 1 ay önce. Ben de makasla kesip attım o deri parçasını fakat şu an o derinin olduğu yer çok daha beyaz. Yıllık iznimden kullanıp 10 günlüğüne Dubaiye gidip, bronzlaşmayı düşünüyorum. Sizce?
Norveçe gitmek istiyorum ama bahanem yok .
Bende evde yatıp yuvarlanıyorum .
Teşekkürler kusursuz cildim .
Teşekkürler 5 tl euro
Teşekkürler norveçli balıkçılar .
Çare Kuveyt'te çalışan koca :)
Eki Görüntüle 2135875
Psikolog ilanı bulsam koşarak giderim bu ne anamm anammm.Gerçi Kuveyt'te benim akibetim ne olur orası meçhul de
Bu maaşla insanların psikolojileri çok iyidir benceÇare Kuveyt'te çalışan koca :)
Eki Görüntüle 2135875
Psikolog ilanı bulsam koşarak giderim bu ne anamm anammm.Gerçi Kuveyt'te benim akibetim ne olur orası meçhul de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?