Bacağımdaki morluklar (dün konu açmıştım)

8 Haziran 2013
57.120
151.672
898
Evet kızlar
Dün konu açmıştım, fakat yeri olmadığı için kapatıldı.
Bilmeyenler için bacagimin üst kısmında morluklar vardı. Bir yere vurdugumu da hatirlamiyordum. 1 tane 1 yaşına bebeğim var. Belki onlar uğraşırken olmuş olabilir. Dün burda lösemi den şüphe eden arkadasin konusunu okuyunca içime şüphe düştü ve bugün doktora gittim.

Tam kan sayımı ve pıhtılaşma var mı diye bakıldı. Çok şükür bişey çıkmadı. Doktor benim bünyem ile ilgili olduğunu söyledi. Hassas bir yapım var.

Geçmiş olsun canım... Oğlanla uğraşırken farketmiyorsundur bile.. Ama iyi olmuş bu sayede bi tahlillerin yapılmış olmuş...

Hadi geçmiş olsun bişey çıkmamış. Benim kafama taktın merak ediyordum ..
Sağol canım
Gecmis olsun. Gecen yil bende ayni seyden dolayi korktum. Bir suru tahlil sonucunda birsey cikmadi cok sukur. Halada oluyor morluklar. Kayinvalidemde ayni hatta gencliginden beri cikiyormus. Yinede ihmale gelmez tabi doktora gidilmeli
Sağol canım. Evet ben de aynı fikirdeyim. Sağlık ihmale gelmiyor.
Geçmiş olsun canım... Oğlanla uğraşırken farketmiyorsundur bile.. Ama iyi olmuş bu sayede bi tahlillerin yapılmış olmuş...
Sağol canım. Evet oğlan hiç durmuyor. Yanında oturim hemen bacaklarimin üstüne çıkıyor. Vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…