• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacağıma ilk kez yaptırdım lazer acaba ne zaman etkisi olacak ??

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
ne zaman dökülmeye başlar bi de 15 dk filan sürüyo yarım bacak sizinki kaç dk sürüyo??

inşallah iyi bi sonuç lırız kurtuluruz şunlardan ya da bayağı azalır.en azından batıklar gitse bile iyi..

tüm iki bacak 1.5 saat sürüyor.
genelde 13.gün felan başlıyor dökülmeye.

1 Bucuk saat cok uzun değil mi ? makinaların markasıyndan mı değişiyor acaba? benim tüm vücut 45 dakika sürdü. ilk seansa gittim bende 2 gün geçti, merak ediyorum ne zaman dökülmeye başlayacak.

bir iki tane döküldü gibi oldu ama:)inş dökülür.ya bi de benim hep nokta nokta yara gibi bacağımın rengi koyulaşmış yani acaba rengini de açar mı ki??

benım tüm bacak 40 dk fılan sürüyo ilk iki seansta hiç dökülmedi diyebilirim sonra allahtan makineleri bozulduda makinenin baslıgı değişince 3. seansta bayagı bi döküldü .1 hafta sonra tek tük dökülmeye basladı 15 gün sonrada dökülme olmadı suan kalanlar öteki seansa bakalım inşallah yaza kadar bitcekmi bu dedim bari yüzde 70 filan bitse dedm o kadarı biter dediler bakalım.nolcak.

benım tüm bacak 40 dk fılan sürüyo ilk iki seansta hiç dökülmedi diyebilirim sonra allahtan makineleri bozulduda makinenin baslıgı değişince 3. seansta bayagı bi döküldü .1 hafta sonra tek tük dökülmeye basladı 15 gün sonrada dökülme olmadı suan kalanlar öteki seansa bakalım inşallah yaza kadar bitcekmi bu dedim bari yüzde 70 filan bitse dedm o kadarı biter dediler bakalım.nolcak.

çoğu bitse bile yine de kar ya.hiç yoktan iyidir.bu kıl tüy bu olayları başımıza bela:)evet ya inş yaza kadar biter.yazın rahat ederiz..

ben 10 martta yaptırdım ilk seansımı ve şuan çoğu döküldü,diz bölgem ve üstlerde tek tük var (bacak için komple bahsettiğim).2.seansa gitmeden onları jiletlicem dimi ?

Back