Cok cok tesekkur ederim oneriniz icin 2 ogun kelle paca iciyorum bol bol peynir yogurt yiyorum insallah ameliyat olmami istemezlerGeçmiş olsun.
Düzenli beslenme,doktor kontrolü, doktor tavsiyesi ile yapılan egzersiz en önemlisi istirahat iyi geliyor diye biliyorum.
Kelle paça tavsiye ederler genelde ama doktorlar bu dönemde aşırı kalori ve yağ içeren kelle paçayı tavsiye etmiyor. Hareketler mecburi olarak azalmışken yüksek kalori kilo yapar diye çok önermiyorlar.
Cok cok tesekkur ederimGeçmiş olsunn
Evet daha ilik kemik kaynatmadik ama surekli paca iciyorum zaten cok sagolunilikli kemik kaynatıp suyuyla çorba yapıp için geçmiş olsun
Cok gecmis olsun oncelikle kalca kirigi cok agrili cok zor bir surec allah yardimciniz olsun 3 ayda ayaklanmasi mucize resmen. Verilmis sadakaniz varmisçok geçmiş olsun öncelikle.
ablam yani görümcem 6 ay önce trafik kazası sonucu kalçası kırıldı ve ameliyat oldu.ilk zamanlar tabiki çok zorlandı.bu süreçte hemen hemen hergün kemik suyu çorba içti.yaklaşık 3 ay gibi bir sürede iyice ayaklandı.şimdi çok daha iyi.doktorların aksine ablamın kısa sürede iyileşmesinde bol bol tükettiği kemik suyunun ve sütün payı olduğunu düşünüyorum.
Rabbim size de tez zamanda şifa versin.
Allaha sukur dayanilmicak bir agri yok agri kesici icmeme gerek kalmiyor cok sukur. Cok tesekkur ederim amin sagolunÇok geçmiş olsun. İnşallah çok ağrı yoktur. Acil şifalar dilerim.
İnşallah ameliyatsız atlatırsınız.Cok cok tesekkur ederim oneriniz icin 2 ogun kelle paca iciyorum bol bol peynir yogurt yiyorum insallah ameliyat olmami istemezler