• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Babytech saraylı beşik satılık!!

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
Arkadaşlar beşiği satıyorum kızım kendi odasına gecicek artık o yuzden satıyorum 6 ay kullanılmıştır.Samsundayım , $20140629_120729-1.jpg meltem bebeden aldık, diger şehirlerede kargo size ait olmak üzere gönderebilirim.Fiyat 250 tl dir. Yatagın altında sunger yatagıda mevcuttur.

mrb özge hanım beşiği çok beğeniyorum bi arkadaşımda daha denk gelmiştim bana vermek istedi ama utandığımdan kabul edemedim olmaz dedim .aslında almayıda düşünmüyorum ama bana özel makul bi fiyat söylerseniz kargoda bana ait olmak üzere almak isterim şuan çocugum yok aciliyeti yok ama çok beğeniyorum oyuzden almak istiyorum .kısmet olursada ilk çocuğum kullanacak

Arkadaşlar beşiği satıyorum kızım kendi odasına gecicek artık o yuzden satıyorum 6 ay kullanılmıştır.Samsundayım ,Eki Görüntüle 1172149 meltem bebeden aldık, diger şehirlerede kargo size ait olmak üzere gönderebilirim.Fiyat 250 tl dir. Yatagın altında sunger yatagıda mevcuttur.
Iyi gunler satıldı mı aceba bu beşik. Bilgilendirir misiniz

Back