- 1 Kasım 2012
- 780
- 93
- 118
- Konu Sahibi babyoverlock
-
baktım canım siyah tayt ne kadr?
tamam canım bunları sana ayırıyorum birde şimdi ekliyorum batik marka m l bedene olur bunu kacırma olur sana resimler arasında eklemeyi unutmusum :) elimde bir gri 2 buz mavisi bırde siyah pantolon tayt var canım istersen.
senin için 3 adet t shit buldum esnek istersen resim eklerim m-l beden hepsi
tm cnm bu elbise tunik de olsun,siyah pantolon tayt esnek mi peki 33 noya olur mu ekleyeceğin ürünlere de bakayım ben
yok canım siyah tayt olmaz, tamam batik elbise tunikte senindir,
t shirtleri eklicem hemen
ektedir canım,,,,
kelebekli olan pudra rengi diğerleri beyazdır özellikle yakalı olan çok şıktır biraz buruşuk kusura bakma :)
canım çok büyük geldiler gçzüme ben diğerlerini alayım hesaplar mısın
nasıl istersen ama yakalıyı kaçırma pişman olmazsın derim diğer ikiside benden hediye olsun,
t shirtler hariç 46 tl tutuyor yakalıyı almazsan 45 düz olsun alırsanda yakalı 4 tl canım. özellden adrs bilgilerini gönder canım
canım batik elbise 10 tl imiş şimdi gördüm bir de 36/38 yazıyo bna olmaz ki
canım hırka ilk eklediğm gün satıldı hemde tek olarakdiğerleri senindir :)
diğer ürülere bakmanı tavsiye ederim çoğu duruyor ve çoğu hiç giyilmemiş kaçırma derim.. birtek takımları bir arkadaş düşünüyor ayırdım.
canım batik elbise 10 tl imiş şimdi gördüm bir de 36/38 yazıyo bna olmaz ki
Yazarim sana cani simdi telden goremiyorumcanım 54y 7 y ve takımların hepsi toplam ne yapacaksın bana:)
canım 54y 7 y ve takımların hepsi toplam ne yapacaksın bana:)
ne şanssızım yaçok beğenmiştim ılk ekledğinde gorsem bende hemen alırdım vala diğerlerini almiyim canım ya hırka için kargo ödeyecek olunca eklemiştim diğerlerini nasip değilmiş
canım bven şunlarda karar kıldım
Batik tunik 8
siyahlı beyazlı elbise 6
yakalı beyaz tişört4
v yakalı önünde düğme detaylı bluz 4
kadife sweet 3
grili tunik yanları cepli 3
banana elbise 5
canım 33 tutuyor 30 yapar mısın lütfen kapıda ödemeli mi olcak ptt hesabın var mı ya da zıraat fark almıyo hesab numaran varsa oraya yatırayım
Canim ozelden yaziyorum sana
peki cnm çok teş wederim sana fazlasıyla kabul etmişsin teklifimi
,inan şaşırduım ben sana adresimi yazarım
canım 54y 7 y ve takımların hepsi toplam ne yapacaksın bana:)
Canim benim rica ederim, yeterki isine yarasin, keske herkes senin gibi olsa yarin veririm kargonu canim, gule gule kullan simdiden sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?