Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Şekillendiriciler babyliss mi braun mu? saç maşası hangisi ?
- Konu Sahibi Miensera
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben braunda çalışmıştım güzel ama gereksiz pahalı boşuna gitmesin paran pihlipsde bi model var fiyatı 29 liraydı aldım kullanıorum çok güzel kalın dalga istersen saçlarını kalın alıp sar ince istersen ince ince alıp sar.süperde tutuyo.bayblissde güzel bir marka fransız markasıdır.onun çok çeşidi var ama bazı modeller takıp çıkarmalı oluyo içinde düzleştiricide oluyo falan onları tavsiye etmiyorum bi sürü parça oluyo ama işlevsel olmuyo.tek parça al güzel ısınan bi model olsun mağzalarda deneyebiliosun önce dene derim.sakın yanılıpda çok kalın maşa alma çünkü kalınlar sadece dalga yapıo oda hemen açlıp bozuluo ve saçlarında çok uzun olması lazım falan.yani kısacası baybliss oda bazı modeller yada pilipsin 29 lira olan modelinden al derimhatta model nosunu bulursam yazıyım gene buraya
pekıalırız canım şiddetle tavsiye etmenin sebebi nedir çok mu kalıcılık sağlıyor
öncelkle nano titanium özelliği olduğu için saçı yakmıyor, 19mm olduğu için ince alırsanız ince kalın alırsanız kalın bukle elde edersiniz,günlerce dayanıklığı sürer.şahsen ben sprey sıkmadığım halde günlerce dayanıyor
Son düzenleme:
saçın beline kadar değilse ne olursa olsun 19 mmlik al canım benim omuzlarımın aşağısında babyliss 25 mmlik aldım ilk yapınca güzel oluyor ama ne kadar ince bile alsam istediğim kıvrımlar tam olmuyor. Maşa olarak iyidir babyliss ama dediğim gibi beline kadar değilse mutlaka hangi marka alırsan al 19 mmlik tavsiye ederim.
Son düzenleme:
saçın beline kadar değilse ne olursa olsun 19 mmlik al canım benim omuzlarımın aşağısında babyliss 25 mmlik aldım ilk yapınca güzel oluyor ama ne kadar ince bile alsam istediğim kıvrımlar tam olmuyor. Maşa olarak iyidir babyliss ama dediğim gibi beline kadar değilse mutlaka hangi marka alırsan al 19 mmlik tavsiye ederim.
19 mmde de ne kdr kalın alırsam alaym sonuçta çapı belli alınan saç çoğalsada hep ince kıvrımlar olmazmı? 25 mm nin ideal oldgunu okudum heryerde şimdi kararsız kaldm .s
teşekkürler canım babylisse karar vericem sanki kalın olanımı kullanıyosun incemi ben küçük küçük olsun istemiyorumda
saçın çok uzunsa 25 mmlik al canım ama omuzlarında ise 19 mmlik al. benim omuzlarımın altında alttan sardığım zaman böyle kırık fön gibi oluyor ama akşama açılıyor diğer türlü üstten sarınca çağı geniş olduğu için çok geniş dlga oluyor o da hemen açılıyor. 19mmlik ilk yapınca ince gibi durur ama ilerleyen saatlerde açılır tam dalga olur.
orta boy daha iydir dimi lacrima ben böyle küçük küçük olsun istemyiorum
bence öyle orta boy en iyisi, diğer kullanan arkadaşlarımdan da hep bu yönde yorum aldım ben de.. kendim yeni alsam orta boy alırım ben de..