• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler babyliss mi braun mu? saç maşası hangisi ?

Miensera

mucizem..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.382
59
158
kızlar saç maşası almak istiyorum ama...babyliss kullandım arkadaşımdan braun kide çok güzel dediler hangisinden alsam çok kararsız kaldım :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben braunda çalışmıştım güzel ama gereksiz pahalı boşuna gitmesin paran pihlipsde bi model var fiyatı 29 liraydı aldım kullanıorum çok güzel kalın dalga istersen saçlarını kalın alıp sar ince istersen ince ince alıp sar.süperde tutuyo.bayblissde güzel bir marka fransız markasıdır.onun çok çeşidi var ama bazı modeller takıp çıkarmalı oluyo içinde düzleştiricide oluyo falan onları tavsiye etmiyorum bi sürü parça oluyo ama işlevsel olmuyo.tek parça al güzel ısınan bi model olsun mağzalarda deneyebiliosun önce dene derim.sakın yanılıpda çok kalın maşa alma çünkü kalınlar sadece dalga yapıo oda hemen açlıp bozuluo ve saçlarında çok uzun olması lazım falan.yani kısacası baybliss oda bazı modeller yada pilipsin 29 lira olan modelinden al derimhatta model nosunu bulursam yazıyım gene buraya

phlips 4657 salon curl essential saç maşası.fiyatı belki biraz artmıştr yada aynıdır bilemiorum ben iki sene oldu alalı ama çok memnun kalırsın

pekı:60:alırız canım şiddetle tavsiye etmenin sebebi nedir çok mu kalıcılık sağlıyor

pekı:60:alırız canım şiddetle tavsiye etmenin sebebi nedir çok mu kalıcılık sağlıyor

öncelkle nano titanium özelliği olduğu için saçı yakmıyor, 19mm olduğu için ince alırsanız ince kalın alırsanız kalın bukle elde edersiniz,günlerce dayanıklığı sürer.şahsen ben sprey sıkmadığım halde günlerce dayanıyor

Son düzenleme:
Ben babyliss aldım memnunum hatta arkadaşımda denedi memnun kaldı oda aynısını aldı.. sarı düğmesi var:3:

pihilipssss sonunaa kadarr tavsiyee ederimmm 4 sene oldu alalı halakinee kullanıyorum kesınlıkle tavsiye ederim

saçın beline kadar değilse ne olursa olsun 19 mmlik al canım benim omuzlarımın aşağısında babyliss 25 mmlik aldım ilk yapınca güzel oluyor ama ne kadar ince bile alsam istediğim kıvrımlar tam olmuyor. Maşa olarak iyidir babyliss ama dediğim gibi beline kadar değilse mutlaka hangi marka alırsan al 19 mmlik tavsiye ederim.

Son düzenleme:
saçın beline kadar değilse ne olursa olsun 19 mmlik al canım benim omuzlarımın aşağısında babyliss 25 mmlik aldım ilk yapınca güzel oluyor ama ne kadar ince bile alsam istediğim kıvrımlar tam olmuyor. Maşa olarak iyidir babyliss ama dediğim gibi beline kadar değilse mutlaka hangi marka alırsan al 19 mmlik tavsiye ederim.

19 mmde de ne kdr kalın alırsam alaym sonuçta çapı belli alınan saç çoğalsada hep ince kıvrımlar olmazmı? 25 mm nin ideal oldgunu okudum heryerde şimdi kararsız kaldm .s

babyliss:34:her seferinde kuaföre 15,20 tl vereceğine bi kere 50 tl ver (indirimde şu an) 2,3 gün kullan maşalı saçlarını.

teşekkürler canım babylisse karar vericem sanki kalın olanımı kullanıyosun incemi ben küçük küçük olsun istemiyorumda

teşekkürler canım babylisse karar vericem sanki kalın olanımı kullanıyosun incemi ben küçük küçük olsun istemiyorumda

saçın çok uzunsa 25 mmlik al canım ama omuzlarında ise 19 mmlik al. benim omuzlarımın altında alttan sardığım zaman böyle kırık fön gibi oluyor ama akşama açılıyor diğer türlü üstten sarınca çağı geniş olduğu için çok geniş dlga oluyor o da hemen açılıyor. 19mmlik ilk yapınca ince gibi durur ama ilerleyen saatlerde açılır tam dalga olur.

teşekkür ederim almor çok saol saçım belimde canım baya uzun ozaman 25 olanı alayım ben

remingtonum var benim..
memnunum çok , tek memnun olmadığım yeri 19 mmlik oluşu, şimdi olsa orta boy alırım

orta boy daha iydir dimi lacrima ben böyle küçük küçük olsun istemyiorum

Back